TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dojde k rozdelení threadu, v jednom bude nastavení grafiky/zvuku atd.
Zde se bude řešit jen hra, questy zažitky atd.

+ promažu posty o ničem, flame, nadávky atd.
Trest spravedlivých přijde v zápětí.
do rozdelení lock

Tento thread bude o hře a pro hráče (zážitky, questy, hra) druhej thread bude pouze o HW na kterym to běží/neběží a o tom jak to běží/neběží. Plus případné problemy s HW atd.

EDIT: Nedivte se jestli nekomu zmizelo par příspěvků, promazal jsem opravdu hodne bordelu a postů o ničem. Musel bych ted rozdat asi 10žlutych a 2-3 červeny karty, tak to berte jako takovou malou amnestii.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Hmm...takže mám :D ... Nějak mě udivilo, že mi nešly prodávat kradené věci :) (teda ne, že bych to chtěl dělat, ale hned jsem zkoušel, jestli reakce NPC na kradené znoží budou stejné, jako v TES III ...) ... Ocenil bych taky lehce přehlednější inventář, ale možná je to jen nezvyk (chvilku mi trvalo, než jsem vůbec zjistil, jak si nasadit zbroj a zbraň) ... jinak se mi líbila tvorba ksichtu :)
Naposledy upravil(a) Rajče dne úte 11. dub 2006, 09:38, celkem upraveno 2 x.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Rajče píše:...chvilku mi trvalo, než jsem vůbec zjistil, jak si nasadit zbroj a zbraň...
preboha, to sa da?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Rajče píše:nešly prodávat kradené věci :) (teda ne, že bych to chtěl dělat, ale hned jsem zkoušel, jestli reakce NPC na kradené znoží budou stejné, jako v TES III ...)
To mi docela vadí... :D sice máš jakožto případný člen cechu zlodějů speciální obchodníky, ale nemyslím si že je to takhle extrémně nejlepší...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

mě by hlavně zajímalo jak poznaj že to je kradený, kromě toho přece darovanýmu (koupenýmu) koni na zuby nekoukej :roll:
já hraju za zloděje a stejně jako v TES III s financema nemám problém, už jsem vykradl několik městeček komplet :twisted:

btw... pochlubte se jak umíte otevírat zámky? já ty na hard dávám maximálně s jednou chybou, holt profese se nezapře :-D
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

NoTHX píše:mě by hlavně zajímalo jak poznaj že to je kradený
No, asi tak...nikde neni vysvětlený, jak se pozná kradená sekera od té, kterou člověk poctivě sebere v nějaký kobce :)
NoTHX píše: btw... pochlubte se jak umíte otevírat zámky? já ty na hard dávám maximálně s jednou chybou, holt profese se nezapře :-D
Chvilku mi trvalo, než jsem chytnul grif, ale pak už to šlo :wink:

EDIT : včera jsem to hrál do půlnoci a i tak jsem měl problém odejít od monitoru, i když jsem měl uči rudý, jak králík :D ...ten čítač herního času je fakt nějakej divnej (svojí herní dobu odhaduju tak na dvanáct hodin a ukazuje mi to 6:15 :roll: ) ... nejvíc se mi líbila krádež koně :oops:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

krádež koně je líbivá? sedneš a jedeš... :)

jako zloděj (rasa Khajiit) hraju taky už od Morrowindu...

Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Honny píše:krádež koně je líbivá? sedneš a jedeš... :) ...
No néé - líbil se mi ten pocit sednout a ujíždět :oops: ...ostatní se za váma ženou, ale nemaj šanci :)
Honny píše: jako zloděj (rasa Khajiit) hraju taky už od Morrowindu...
Já od Morrowindu jsem zamilovanej do redguardů a povolání mám mnou vytvořené (více méně rubač - blade, blunt, block, atd....)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

co mne úplně dostalo na začátku tak zjištění že úvodní tutorial je rovnou "návrh" povolání, jinak i přesto že nabídka základních je celkem široká, samozřejmě jsem si musel udělat svoje :-D
mam Dunmera (dunmerku :) ) a využívám všechny rasové dispozice, tj. marksman (primárně), blades (když si někdo troufne přijít blíž) a destruction (když si chci z oblivionu na chvíli udělat Quake3 :twisted: ) je zaměřená spíš na rychlost a obratnost a samozřejmě stealth/security :fear:

jinak to proč obchody neberou kradené zboží je sice trochu nelogické z pohledu hráče, ale z pohledu tvůrců zcela jistě je. Zloděj v TES III měl takových věcí že musel pořád obíhat obchody protože skoro nikde už na jeho loot neměli peníze, měl peněz tolik že si mohl kupovat mračna tréninků, nechat si enchantovat věci (jediný problém byl dostatečně "nabitý" soulgem) aj. takže se Bethesda rozhodla to aspoň trochu omezit a není to zas tak nic hrozného co bychom nemohli Bethesdě odpustit :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

NoTHX píše:... takže se Bethesda rozhodla to aspoň trochu omezit a není to zas tak nic hrozného co bychom nemohli Bethesdě odpustit...
Keby sa mali drzat nejakej "reality", kde si obchodnici poctivo chrania majetok, asi by nebol problem narobit take zamky a ochrany a pasce, ze by si zlodej ani neskrtol ani na 200% vytrenovanej postave.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

jenže to je přesně opačný extrém, pak by bylo povolání zloděje naprd. A stejně tak jako je pro válečníka snadné kosit potvory tak pro zloděje obracet šuplíky a kapsy 8)

obchodníci si vystavené zboží hlídají a truhly a dveře bývají zamčené, čímž znesnadňují krádež "každému", samozřejmě pro zloděje je to snadná překážka. Když už se tu oháníš "realitou", jaký problém dělá zkušeným otevřít i složitý zámek na který bys ty mohl leda jen koukat? ;-)

// v jediné věci ti musím dát za pravdu, v reálu by obchodníci své ukradené zboží, či ostatní lidé svůj majetek vůbec zřejmě postrádali a šli by ho hledat, resp. by to šli nahlásit popř. následně by bylo pátrání po pachateli (jenže máš-li možnost se ze svých zločinů vyplatit, tak poslední kdo s tím bude mít problém je zloděj :) )
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Well.Done Mod Pack v1.2:

http://radekhulan.cz/item/elder-scrolls ... -pack-v1-2

Změny:
- nejnovější verze pluginů
- nový Better Water plugin
- nový Better Weather plugin
- nový DarkUI plugin
- nový Flora Harvest plugin
- optimalizované textury

//edit Thellwin - promazáno "OT" mody sem patří (stejně tak by mohly patřit o do druhého threadu, protože některé ovlivňují rychlost hry atd.) :)
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Nevite prosim vas nekdo kde se da sehnat 5 porci ektoplasmy v tom questu se trema opilcema z Fighter-Guild co vymlatili hospodu ? V alchymistickym kramu ve Stingradu dostanu akorat jednu a nikde jinde to nemaj. Kdyz ji prinesu Margerte tak se porad pta jestli uz mam tech 5 porci ektoplasmy a v moji nabidce odpovedi neni ze jo, protoze mam jen jednu.
Neni to nejaka chyba hry ?

Jedu v pohode pri 1280x1024 s vypnutou travou a stinama, distance na max, HDR=on (porad jeste je to pastva pro voci), venku 20-25fps, vevnitr tak 40-50.
----------------------------------------------------------------------------------------
AsusP4P800 + P4HT2.6@3.0 + AlbatronGF6800@400/850/12/6 + Adata2x512/500 + Seagate250GB + NEC2510A + Akasa400W + HyundaiL90D+ + W2k + FW84.25
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

zajdi do nejake hrobky a zabij ducha z nich vypadavaji ektoplasmy (pozor napusobi na ne normal zbrane musis mit zbran but z magickym utokem nebo na ty duych kouzlit destruktivni magii
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

na duchov funguju normalne zbrane, bez magickeho utoku, ale zalezi aky material to je...

Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

prosim vas ako sa v Oblivione zahadzuju veci z inventara? :oops: dik
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Othrondir píše:prosim vas ako sa v Oblivione zahadzuju veci z inventara? :oops: dik
shitom
0118 999 881 999 119 7253
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Othrondir píše:prosim vas ako sa v Oblivione zahadzuju veci z inventara? :oops: dik
máš to v manuálu... zkus si ho přečíst... :wink:

Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

uz som to nasiel diky.. heh
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

POZOR!!!!!POZOR!!!!POZOR!!!!

Nepouzivajte CHEATY v hre lebo potom sa nebudu moct dokoncit QUESTY (aspon niektore) Ja som skusal cheaty len tak z nudy a potom som to ulozil (najvacsia chyba) a potom som nemohol dokoncit vampirismus a musel som zacat novu hru a to som mal uz 14 level a teraz som len 3-ti :sad:
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“