Mam ju jeden den, bola tam utilitka na live update BIOS, tak som to updatoval a po restarte mi take 4 kontrolky hlasia, ze VGA error. Aj reset BIOSu som robil a nic...
Poradi niekto??? alebo to ist reklamovat???
Diki, Vlado
Opravena chyba Gigabyte, mam samozrejme dosku Biostar, zas taka lama nie som, aby som updatoval BIOS na iny typ dosky jak mam.
Zdravim vsetkych,
takze tu je rozlusknutie celeho hlavolamu:
Dosku mam Biostar http://www.biostar-usa.com/mbdetails.as ... e+6100-939
ako uz bolo spominane nizsie. Problem bol stale v tom, ze niektore hry sli spustit, a niektore nie, z nevysvetlitelnych pricin a doteraz som sa este s nicim takym nestretol... Mam tretiu dosku, treti procak, 2 grafiky plus tretia integrovana (predpokladal som, ze nebude problem s kompatibilitou, preto integrovana), Zdroj a zbytok pocitaca furt ten isty, akurat mi casom pribudla 512MB RAM (do dualu)
Vdaka pomoci Geekera, ktory ma nasmeroval som sa dopatral k problemu. Asi mi nikto neuveri, ze cely problem tkvel v TV karte. Moc som ju nepouzival ale vzdy bola v kompe. Po kupe tejto dosky som zistil, ze moc miesta tam nieje, tak som ju vyhodil, akurat som tam nechal USB dialkove od TV karty. Po vytiahnuti IrDA prijimaca pre TV kartu problem zmizol. Vsetky hry idu bez problemu, v testoch toi uz nehadze ziadnu chybu.
Ani vo sne by ma nenapadlo, ze to moze byt tymto.
Takze rada pre vsetkych, ktori maju nejaky problem. Ak Vam nieco nejde, tak vsetko povytahujte a potom testujte postupnym pridavanim periferii
Vivat Geeker