ale to se prece nedela*EasY_TarGeT* píše:Neříkej, že tě ani nenapadlo tu sekyru použít na stoobihocrug píše: Nevím co ?![]()
![]()
projekt:Triangle by cruG - my homemade case -
Moderátor: L4mka
- KasMen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
- crug
- Začátečník

Lubitel píše:no to mi je jasne, ze ich pouziva vela ludi, ale myslel som skor tu metodu spravovania a ulozenia tej sekery. racej by som ju videl v jemne vytrcajucej cervenej skrinke s oknom, nech to vyzera tak ako sa to aj v reale pouziva pokial myslis na hasicku sekeru a nie tak ako to pacidlo v nutri za oknom.
Nevím jestli to myslíme stejně a jestli jsem to dobře pochopil myslel ti takovou tu hasičkou sekeru ,která bývá umístěná za sklem ? Jestli jo tak to mám v plánu to takhle udělat hodím ti obrázek ze ..... Mělo by tam být ještě nějaký držadlo na zvedání
Sorry to bych v životě neudělal ..... už jen protože by ubylo velice dobrých modů v ČR a taky protože ho považuju tak trochu za vzor v tomto oboruNeříkej, že tě ani nenapadlo tu sekyru použít na stoobiho Poke Tounge Smile Cool
- crash3r_cz
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- crash3r_cz
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

- Nimrod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

Tak konečně jsem se dostal znovu k nastříkání calé case základní barvou
Včera jsem objednal hasickou sekeru ta by měla přijít příští týden
a po zítří si tu pro hasící přístroj
fotky budou až to bude v celku tady tyhle věci
jinak na tom není nic nového :// protože čekám na to až mi přijdou plechy y ta budou někdy v květnu 
- crug
- Začátečník

- KasMen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

Ten tahokov se bude stříkat barvou aby se to sladilo aby to nebyl čistý kov a neodráželo by to světlo tolik .....Xan píše:ten tahokov se me liby takovy jenotuchy a cisty sem zvedavej jak to bude vypoadat hotovy chtelo by ho tam mozna troch vic zaclenit je takovej az moc vyraznej
Jinak je to tahokov z filtru z traktorů takže to nekupuji
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
- KasMen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dej sem jeste pls fotku zepredu,ted newim jestli sem to nenapsal blbecrug píše:Jak to myslíš dát je do prostřed ?KasMen píše:Nebylo by dobry dat doprostred taky ty CD(DVD)-ROMky
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz