Asus S-PDIFout+zesilovacNAD320BEE

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Outlandos
Nováček
Nováček

Asus S-PDIFout+zesilovacNAD320BEE

Příspěvek od Outlandos »

Nazdar.Som vlastnikom mb Asus P5GDC Pro (915p),ktora obsahuje onboard zvukovku Intel HD Azalia (dle Everest-u Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [B-1)) s cipom C-media,v biose vypnuty AC'97 a zapnuty Azalia front panel.Prechodne by som rad pocitac vyuzival ako zdroj hudby (ogg,flac,ape,mp3 >192kbps) a CD prehravac (orig.Beatles,Miles Davis,King Crimson,Doors,klasika etc.)(DVD GSA 4163B)+jedna sa o posluch vyhradne v stereo,nechcem cez spdif,pripadne inac, posielat ziadne 5.1 len 2.0.K tomu sa chystam zakupit uvedeny zosilovac a nejake regalove repro (asi Tannoy Fusion 2 (cca +-7000Cechokreditov)).
1.Aky je najlepsi mozny sposob prepojenia tejto onboard zvukovky a zosil.NAD320BEE (myslel som na s-pdif ale zosil. uvadza len "7 linkovych vstupov",i'm not sure,co to znamena)?Stoji to za to?
2.Ak sa neda prepojit s tymto zosil.,da sa z nejakym A/V receiverom (tie uz maju v popise optical koax in )?Ako je na tom kvalitativne vseobecne koax s-pdif out z onboardov?
3.Aky je najlepsi mozny sposob prepojenia PC+NAD320BEE?Myslim alternativy k onboard napr.v podobe kupy M-audio 5.1+ako prepojit.
4.Ako je na tom zvukovo PC+NAD320BEE v porovnani s normalnymHIFI CDaudioplayerom(+-8000Kc)+NAD320BEE(nemusi sa brat v dotaz vyhradne tento zosil)?
Pardon za zvysenu obsiahlost,nechcel som to roztahovat do viacerych threadov. :oops:
Za odpovede vopred dakujem.
Outlandos
Nováček
Nováček

jak propojit zvukovou kartu a zesilovac

Příspěvek od Outlandos »

Tak uz som to nasiel 8)
http://www.f-sport.cz/hifi/index.php?ac ... &topic=939
(predmet cesky,pre pripad ze by to niekto na fore hladal)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“