7600GS výkonnější než 6600GT?kingie píše:Kdyz uz chcete dneska srovnavat novou Ati tak to aspon udelejte s novou Nvidii, v tomhle pripade 7600GS, ktera stoji stejne jako GT, ale je vykonnejsi

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

podle toho jake maji ty pameti casovanipchalekm píše:je dobra? stoji za zakoupeni, dik za radu.
zde je link: http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28529
ja ti nevim ,vsiml sis ze tam jsou DDR3 a ne DDR2? Jinak nepredpokladam ze by tam byly 1,4ns(XT) ale snad by na cca tech 600mohli jit a vykon by byl vyssi teda. Navic jak si sam rikal kdyz je tam jen 128mb pameti tak nektere enginy nastavuji horsi kvalitu textur = zahraji si i new hry solidne(rozumej nebudou to jen pekne fotky ,ale bude to plynule)no-X píše:Pokud to nemá být jen dočasné řešení (tj. tak max. do Vánoc), tak kup radši 256MB verzi.

no, myslím, že když nejede mně, tak v jiným pc nepojede taky. Mám doma dvě karty do agp slotu a obě jedou.Dneska ji zavezu na reklamacino-X píše:Vyzkoušej v jiným PC a reklamuj.

tak to mi neříkej ani ze srandy, že by to mohlo být nekompaktibilitou, to by mě asi ranilo. O.k. na tu reklamaci mám jít až zítra a ještě teď ji zajdu zkusit do jinýho pc. dík za radyEfineSS píše:2 Iguka: Proc myslis? Muze to byt taky vzajemna nekompatibilita.. Pokus se to nekde vyzkouset, nerikej ze nemas nejakyho kamarada kterej ma PC s AGP slotem..

Pomuzes si kazdopadne akorat i ta 1600pro na hrani moc neni..pokud nejses silenej parar a budes hrat 1024x768 tak vem 256 ddr2..hledej i jiny kramy..ceny padaji a blizi se k 3000..pchalekm píše:Jo diky za radu prestupuju z x600pro 256ddr2.