TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

používat cheaty v takové hře??no sry,ale to je přinejmenším hloupé..i jen na vyzkoušení.
IBM Thinkpad T42p
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

inak tiez si myslim. nemozem to mat sice na plnych detailoch a nikdy som hry podobneho typu nehraval ale aj tak ma tato hra dostala. je to proste nadhera!!!
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

tohle je jedna z her kdy lituju toho že mám PC takové jaké mám :(
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Je to hukot ! :D ... Těch třinácti stovek nelituju, protože u tohohle strávim moře času :) ... furt se mi stává, že někam cestuju (poctivá jízda na koni, žádný skoky po mapě) a cestou potkám x jeskyní, x trosek a jednoduše nikdy neodolám a snažim se je kompletně prozkoumávat, takže já sice plnim questy pro fighters guildu, ale zabírá mi to tunu času :) ...no prostě RPG ráj 8) ... Jinak na hlavní quest jsem ještě nesáh - respektive jsem jen dones amulet šášovi a ten mě poslal hledat Martina...a prej abych chvátal :D ...to určitě :lol:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Rajče píše:Je to hukot ! :D ... Těch třinácti stovek nelituju, protože u tohohle strávim moře času :) ... furt se mi stává, že někam cestuju (poctivá jízda na koni, žádný skoky po mapě) a cestou potkám x jeskyní, x trosek a jednoduše nikdy neodolám a snažim se je kompletně prozkoumávat, takže já sice plnim questy pro fighters guildu, ale zabírá mi to tunu času :) ...no prostě RPG ráj 8) ... Jinak na hlavní quest jsem ještě nesáh - respektive jsem jen dones amulet šášovi a ten mě poslal hledat Martina...a prej abych chvátal :D ...to určitě :lol:
Přesně tak, hraju to uplne stejne :) Na hlavní quest kašlu a jen tak bloumám po okolí a hledam ztraceny osady a jeskyně. Dobrý je, že ten hlavní quest nejak neotravuje s časem a že se to dá odložit až bude mít človek náladu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Sentenced píše:Přesně tak, hraju to uplne stejne :) Na hlavní quest kašlu a jen tak bloumám po okolí a hledam ztraceny osady a jeskyně. Dobrý je, že ten hlavní quest nejak neotravuje s časem a že se to dá odložit až bude mít človek náladu.
Já z hlavního questu jich udělal tak 6, ale poté jsem vstoupil do Dark Brotherhood, a začalo to :-) Nájemný vrah. Dosud vše super, ale poté jsem dostal za úkol zabít matku a její 4 děti, a to je docela humus... No ale aspoň mám pěkného koně a hromadu peněz :-)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jaj, nevite nekdo prosim jak se privolavaji call a follow kone ? je to soucast modu, ale jaksi nikdo nenapsal jake klavesy k tomu slouzi ;).

Diky ;).
Naposledy upravil(a) J X P dne sob 15. dub 2006, 13:02, celkem upraveno 1 x.
---
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

J X P píše:jaj, nevite nekdo prosim jak se privolavaji call a folow kone ? je to soucast modu, ale jaksi nikdo nenapsal jake klavesy k tomu slouzi ;).

Diky ;).
Je na to Spell. Zvol si jej a stiskni [C].
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

radekhulan píše:
J X P píše:jaj, nevite nekdo prosim jak se privolavaji call a follow kone ? je to soucast modu, ale jaksi nikdo nenapsal jake klavesy k tomu slouzi ;).

Diky ;).
Je na to Spell. Zvol si jej a stiskni [C].
ted jsem nasel ten puvodni mod a pokud to dobre chapu, je to nastavene jen na kone z nekterych staji (9) ... konkretne na ...

Kód: Vybrat vše

It works with the 9 horses you can buy/quest that come with the game unmodified:
- Skingrad Bay
- Bravil Bay
- Cheydinhal Black
- Chorrol Chestnut
- Bruma Paint
- Leyawiin Paint
- Anvil White
- Shadowmere
- Prior Maborel's Horse
Other horses don't respond to your commands since they don't belong to you
spell tedy predpokladam dostanu jakmile si kone z jedne z techto staji koupim, nebo toho kone budu mit jako odmenu. Na kradene kone (jsem zatim znarodnil pouze jeden dopravni prostredek mrtvemu vojakovi, ktery pri vysedani naskocil na muj taseny mec ... jsem mu ho ale vazne jen ukazoval. tech 212 dnu v zalari byl ovsem prilis tvrdy trest ... i kdyz uznavam, ze se mi na mec napichlo jeste asi 20 dalsich strazcu poradku :-D .) Zpet k tematu, je to tedy tak s tim spellem ?

A pak jsem objevil jeden bug v modu, ktery je soucasti te tvoji kompilace. Konkretne se jedna o The Weather Wizard (novy guest). Bohuzel se po aktivaci tohoto modu neotevre brana v Arene, takze nelze bojovat a byt championem. Po jeho vypnuti vse jede dobre.
---
Asahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asahi »

Mohl by mi prosim nekdo poradit jak se dostat do areny? Nemam sazku na zadny tym, prokecl jsem sefa areny Owena, navlikl na sebe zbroj modreho tymu, rekl mu, ze jsem pripraven, on odvetil, ze mam jit do red room, kde je vstup do areny, ale red room je zavrena, ikona dveri na otevreni nefunguje - cas mam taky spravny - od 9 rano, ale zkousel jsem i jine casy a uz nevim jak se proste do areny dostat.. dik za kazdy tip :)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Asahi píše:Mohl by mi prosim nekdo poradit jak se dostat do areny? Nemam sazku na zadny tym, prokecl jsem sefa areny Owena, navlikl na sebe zbroj modreho tymu, rekl mu, ze jsem pripraven, on odvetil, ze mam jit do red room, kde je vstup do areny, ale red room je zavrena, ikona dveri na otevreni nefunguje - cas mam taky spravny - od 9 rano, ale zkousel jsem i jine casy a uz nevim jak se proste do areny dostat.. dik za kazdy tip :)
ehm, no ... tesne nad tebou je tento bug prave popsany i s resenim ....
J X P píše: A pak jsem objevil jeden bug v modu, ktery je soucasti te tvoji kompilace. Konkretne se jedna o The Weather Wizard (novy guest). Bohuzel se po aktivaci tohoto modu neotevre brana v Arene, takze nelze bojovat a byt championem. Po jeho vypnuti vse jede dobre.
Koukni se v modech, ktery mas aktivovany a zmineny mod deaktivuj ... vse ti pojede. :oops:
---
Asahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asahi »

J X P píše: ehm, no ... tesne nad tebou je tento bug prave popsany i s resenim ....
eh, diky, ja jsem diskuzi zbezne projel, videl jsem tucnej napis Weather wizard, tak jsem to necetl...
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

čuste nevite kde v Hlavim městě sehnat koně???Nebo kde mapu atd. diky moc
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

NKUS píše:čuste nevite kde v Hlavim městě sehnat koně???Nebo kde mapu atd. diky moc
V hlavním městě koně nekoupíš...
?
Návštěvník

a kde??

v jake časti uved na mapě

//edit Thellwin - sloučeny dva posty do jednoho ;-)
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

NKUS píše:v jake časti uved na mapě
Ve stajích v každém měste, kromě hlavního - Jenom si vybrat
?
Návštěvník

takže třeba v Brumě?
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ano ja som tam kupil kona za 500
Lee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lee »

NKUS píše:takže třeba v Brumě?
Gorr GrimWolf píše:Ve stajích v každém měste, kromě hlavního
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

radekhulan píše:Je na to Spell. Zvol si jej a stiskni [C].
takze ano, uz jsem poctive kone zakoupil (u kradeneho to jaksi nefunfguje) a je to tam. sice ty ikony vypadaji vsechny stejne, ale nevadi. nadefinoval jsem je pod 6-8 a je to.

jsem si nebyl jisty jak je to vyreseny ;).
---
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“