TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy
Moderátor: Baneshee
- Renus
- Začátečník

- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

- Rajče
- Mírně pokročilý

Je to hukot !
... Těch třinácti stovek nelituju, protože u tohohle strávim moře času
... furt se mi stává, že někam cestuju (poctivá jízda na koni, žádný skoky po mapě) a cestou potkám x jeskyní, x trosek a jednoduše nikdy neodolám a snažim se je kompletně prozkoumávat, takže já sice plnim questy pro fighters guildu, ale zabírá mi to tunu času
...no prostě RPG ráj
... Jinak na hlavní quest jsem ještě nesáh - respektive jsem jen dones amulet šášovi a ten mě poslal hledat Martina...a prej abych chvátal
...to určitě 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, hraju to uplne stejneRajče píše:Je to hukot !... Těch třinácti stovek nelituju, protože u tohohle strávim moře času
... furt se mi stává, že někam cestuju (poctivá jízda na koni, žádný skoky po mapě) a cestou potkám x jeskyní, x trosek a jednoduše nikdy neodolám a snažim se je kompletně prozkoumávat, takže já sice plnim questy pro fighters guildu, ale zabírá mi to tunu času
...no prostě RPG ráj
... Jinak na hlavní quest jsem ještě nesáh - respektive jsem jen dones amulet šášovi a ten mě poslal hledat Martina...a prej abych chvátal
...to určitě
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já z hlavního questu jich udělal tak 6, ale poté jsem vstoupil do Dark Brotherhood, a začalo toSentenced píše:Přesně tak, hraju to uplne stejneNa hlavní quest kašlu a jen tak bloumám po okolí a hledam ztraceny osady a jeskyně. Dobrý je, že ten hlavní quest nejak neotravuje s časem a že se to dá odložit až bude mít človek náladu.
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

ted jsem nasel ten puvodni mod a pokud to dobre chapu, je to nastavene jen na kone z nekterych staji (9) ... konkretne na ...radekhulan píše:Je na to Spell. Zvol si jej a stiskni [C].J X P píše:jaj, nevite nekdo prosim jak se privolavaji call a follow kone ? je to soucast modu, ale jaksi nikdo nenapsal jake klavesy k tomu slouzi.
Diky.
Kód: Vybrat vše
It works with the 9 horses you can buy/quest that come with the game unmodified:
- Skingrad Bay
- Bravil Bay
- Cheydinhal Black
- Chorrol Chestnut
- Bruma Paint
- Leyawiin Paint
- Anvil White
- Shadowmere
- Prior Maborel's Horse
Other horses don't respond to your commands since they don't belong to youA pak jsem objevil jeden bug v modu, ktery je soucasti te tvoji kompilace. Konkretne se jedna o The Weather Wizard (novy guest). Bohuzel se po aktivaci tohoto modu neotevre brana v Arene, takze nelze bojovat a byt championem. Po jeho vypnuti vse jede dobre.
---
- Asahi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mohl by mi prosim nekdo poradit jak se dostat do areny? Nemam sazku na zadny tym, prokecl jsem sefa areny Owena, navlikl na sebe zbroj modreho tymu, rekl mu, ze jsem pripraven, on odvetil, ze mam jit do red room, kde je vstup do areny, ale red room je zavrena, ikona dveri na otevreni nefunguje - cas mam taky spravny - od 9 rano, ale zkousel jsem i jine casy a uz nevim jak se proste do areny dostat.. dik za kazdy tip 
- J X P
- Středně pokročilý

ehm, no ... tesne nad tebou je tento bug prave popsany i s resenim ....Asahi píše:Mohl by mi prosim nekdo poradit jak se dostat do areny? Nemam sazku na zadny tym, prokecl jsem sefa areny Owena, navlikl na sebe zbroj modreho tymu, rekl mu, ze jsem pripraven, on odvetil, ze mam jit do red room, kde je vstup do areny, ale red room je zavrena, ikona dveri na otevreni nefunguje - cas mam taky spravny - od 9 rano, ale zkousel jsem i jine casy a uz nevim jak se proste do areny dostat.. dik za kazdy tip
Koukni se v modech, ktery mas aktivovany a zmineny mod deaktivuj ... vse ti pojede.J X P píše: A pak jsem objevil jeden bug v modu, ktery je soucasti te tvoji kompilace. Konkretne se jedna o The Weather Wizard (novy guest). Bohuzel se po aktivaci tohoto modu neotevre brana v Arene, takze nelze bojovat a byt championem. Po jeho vypnuti vse jede dobre.
---
- Asahi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník