Condemned: Criminal Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Condemned: Criminal Origins

Příspěvek od Swat »

Tak jsem právě dohrál demo stažený z Tiscali - pro mě jasná volba!!!!!!!!Nemůžu se dočkat plný verze!Atmosféra je podle mě naprosto fantastická,ještě lepší než byla ve F.E.A.R.u-zkrátka jen takový hučení,nikde nic a najednou něco zahlídnu-byl jsem z toho hotovej.Je to přesně to,co dělá horor hororem,žadný lekání z Dooma,ale soustavný udržování hráče v naprostý tenzi.Graficky se to logicky podobá F.E.A.R.u,ale je to takový vyšperkovanější-moc hezký bloom efekt,videosekvence bůsobí jak TV záběry.HW náročnost srovnatelná s výše uvedeným-na mé konfiguraci 1280x1024,FSAA+soft shadows OFF,8xAF,ostatní detaily na maximum.Je to jako ve F.E.A.R.u,nastavení grafiky a CPU.Asi na třech místech mi to s tímto nastavením spadlo na 38 fps,jinak zbytek dema se pohyboval 60-120 fps,ani v soubojích to nijak výrazně neklesá,takže pohoda.Nebude to moc o střelných zbraních,takže si myslím,že nějaký větší pokles fps nebude mít nijak tragický následky na hratelnost.Ale jak jsem napsal-ta atmosféra mi přišla zdrcující-zhasnul jsem v celym bytě a byl to vážně mazec.Souboje s předměty,co se válej všude kolem (trubka,prkno s hřebíkama) jsou bombastický-lítala mi husí kůže po zádech.Jinak demo se odehrává v nějaký zdevastovaný budově a i když jsou místnosti poměrně prázdný,všude se válí spousta bordelu,takže nakonec to vůbec nepůsobí tak chudě jako již několikrát zmíněný F.E.A.R.Na tohle se teda hodně těším....... :D :o 8) :roll:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

demo me taky docela uchvatilo.. stahoval sem 10 minut po tom co vyslo na tiscali a za ctvrt hodinky uz hral :-)... mene narocnejsi nez FEAR (ale ne o moc), akorat je poznat ez je to predelavka z konzole (ovladac ma malo tlacitek a tak neni skakani a skrcovani).. narozdil od FEARU to vypada dokonce lepe :-) hral sem na xboxu plnou.... ale zbytek hry mi prisel takovy fadni a nudny (hral sem par levelu), prakticky to co je v demu se tahne celou hrou.. jen trosku v jinem kabatku atd... jakoby to byl FEAR s jinym skinem :roll:
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Tuhle hru sleduju už asi půl roku co jsem o ní prvně někde čet, docela jsem zvědavej...nehrál jsem demo, jen jsem viděl video ze hry, trailer a články, myslim že to bude dobrá zábava...Akorát se bojim aby to nebylo vysloveně tma-blik-nepřítel a infarkt :)
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tom01 píše:Tuhle hru sleduju už asi půl roku co jsem o ní prvně někde čet, docela jsem zvědavej...nehrál jsem demo, jen jsem viděl video ze hry, trailer a články, myslim že to bude dobrá zábava...Akorát se bojim aby to nebylo vysloveně tma-blik-nepřítel a infarkt :)
no tak infarkt ani ne.. da se to odhadnout.. infarkt nastava po prvni rane do obliceje ocelovou trubkou :roll:
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Super atmosfera....moje zelizko dostava za usi..hraju pri 800*600 medium det. ....ale demo moc dobry...takovy filmovy- hororovy naboj to ma...moc pekny... :D
skoda toho skrcovani a skakani...
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tak kamos to dohral.. rikal ze je to bomba.... tak sem zvedavej az to vyjde, jak moc me to bude bavit... snad vic nez FEAR....
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Moc se mi líbí ty dva černý pruhy přes obrazovku a fullscreen efekt-jakobych se díval na film,přičemž ho sám hraju.Dost si od toho slibuju,až to bude,hned pro to letim. :D
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

taky jsem právě dohrál demo,a má to ještě lepší atmosféru než fear! ale dost mě naštvalo,že CD PROJEKT zrušili tu češtinu:-(
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Mayhem(cz) píše:taky jsem právě dohrál demo,a má to ještě lepší atmosféru než fear! ale dost mě naštvalo,že CD PROJEKT zrušili tu češtinu:-(
tak snad ji nekdo udela... a stejne ty dve hry nemuzeme porad srovnavat jen proto ze maji stejny engine (i kdyz tady mi prisel pouzity lepe)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Proč myslíš?Úplně se ke srovnání vybízejí.Jinak mi taky přijde,že Condemned vypadá lépe než FEAR,přičemž je míň hw náročný.Jen se obávám určitýho stereotypu,snad se to nezvrtne pouze v procházení zabordelenejch místností a mlácení čímkoliv do čehokoliv,co se pohne-snad Monolith připravil kvalitní scénář,uvidíme.Taky se dost těším na použití všech těch forensic tools,podle mě práce s takovýma serepetičkama hráče perfektně vhodí do detektivní kůže,aspoň mě to hned chytlo,když jsem zkoumal tu mrtvolku na začátku.Těžko posoudit herní prostředí,protože demo se odehrává v jedný budově,ale z toho,co jsem viděl musím říct,že jsem spokojen-vlastně prázdný místnosti,ale všude spousta krásnýho BORDELU,kterej ještě umocňuje atmosféru. :roll:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

kamarad to uz dohral.. ale on je hodne takovy herne konzumni.. ale nestezoval si ze by ti penize vrazil do nejake blbosti.... prej spokojenost... ale urcitej stereotyp tam docela byl .. ja sem hral jenom 3 levely
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Věřím tomu ,že to bude pořádný horor! jinak demo mi jelo v 1024x768 skoro vše na max. kolem 35-60fps
Intel Core i5-3570K +Cooler Master Hyper N520| MB> ASUS P8H77-V LE (bios 1301) |
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Mayhem(cz) píše:Věřím tomu ,že to bude pořádný horor! jinak demo mi jelo v 1024x768 skoro vše na max. kolem 35-60fps
mozna bys moh jeste uvest sestavu kdyz uz tady pises jak ti to slape... :wink:
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

není problém,tady je má sestava.

MSI K8N Neo 2 PLATINUM nFORCE 3 ULTRA
CPU typ AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3700+SAN DIEGO SOCKET 939
4X512 400mhz (3.0-5-4-5) 2t
AUDIGY 2
ASUS X850XT
SAMSUNG SP0812N (80GB) (ULTRA ATA/133)
SAMSUNG SP1634N (160GB (ULTRA ATA/100)
LG-HL-DT-ST DVD-ROM GDR816
LG-HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B
ZDROJ 400W NEXUS
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Trochu jsem to testoval,hrál si s nastavením detailů.Položka fullscreen FX je ovšem brutalita:Moc hezkej efekt,dodá to hře tu filmovou atmosféru o který se tu už mluvilo,v některých pasážích to ovšem taky znamená propad až o 60 fps!!!Což je peklo.Třeba ale dodat,že bez tohoto efektu je podle mě na atmosféře ubráno o 30%.
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

Hmm ja jsem tajil dech od zacatku do konce :) hmm pekna hra :) jinak to s tim FX du zkusit :) (vypnout protoze jsem hral vse na plno)
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

te prdy, to je pecka hra, kam se hrabe FEAR, to je masakr jak bejk... jsem absolutne unesenej.
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

Tak co FULL ? Jak jste spokojeni ? Je to určitě lepší jak FEAR, hlavně když hrajete v noci se sluchátky :up:
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No já jí prostě nemůžu nikde sehnat.Někde jsem četl,že u nás vyjde až 24.května a to se mi čekat nechce.Jak to chodí,když si jí nechám poslat z venku?Na kolik mě vyjde pošta? :oops:
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

ja prodavam originalku, v bazaru... hledej...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“