Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25
Moderátor: L4mka
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
hodně se mi to líbí! mám rád modrou a v kombinaci s černou je to super a ta lesklá vypadá fakt luxusně. ale přemýšlím nad tím, proč máš ten předek dělanej z toho pleksi, když si všechny jeho vlastnosti zabil? :/ max, že to byl materiál po ruce.... jinak myslim, že by bylo lepší jenom ty 14ky hodit na 7V jestli máš takovou možnost.. ne všechny! podle mě ty 14 stejně nepudou vůbec slyšet... btw. tak přemýšlím, že už po několikátý čtu o větrákách na sedmi voltech, ale v komplu přece 7V není, nebo jo? napadá mě jedině poťákem stáhnout 12 na 7.. kdyžtak mi napiště SZ ať to tu nestraší - díky!
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Lubitel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak když už mám tu elektriku komplet tak sem dám taky nějaký to foto.
Při zapnutým podsvícení
Při vypnutým vnitřním podsvícení
A zezadu
Při zapnutým podsvícení
Při vypnutým vnitřním podsvícení
A zezadu
Naposledy upravil(a) ZdenekSveda dne úte 18. dub 2006, 19:58, celkem upraveno 1 x.
- Woyta
- Středně pokročilý
Vzhledem k predku jsem cekal zajimavejsi okno. Nebudes do nej pridavat nejaky gravir, ci motiv z folie?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ono na okne celkem nebylo co vymyslet kdyz uz bylo jednou vyriznuty. O graviru jsem uvazoval. Tohle je jen predbeznej nahled jak by to asi mohlo vypadat. Pak by mely jeste prijit mrizky na fany co nejsou zakryty (opet udelane z plexi), a par vychytavek.
EDIT: Jeste k oknu: kdyz me napadne nejakej zajimavej tvar co by se k tomu hodil mozna jeste vezmu dalsi bocnici na EC a udelam to, ale to je jeste v budoucnosti a ve vyvoji.
EDIT: Jeste k oknu: kdyz me napadne nejakej zajimavej tvar co by se k tomu hodil mozna jeste vezmu dalsi bocnici na EC a udelam to, ale to je jeste v budoucnosti a ve vyvoji.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No zbytek bych pod lak nechtel. Teda nevim jak to muzes mit cely v laku, ja mam tu masku zamatlanou, no hruza, a kdyz si predstavim ze bych pak musel lestit celej comp to radeji neee.
Jo jinak Stoobi nevis o nejakym tom prepinani 12V a pak 5V ? Kopi psal ze to videl bud tady nebo nekde jinde, tak jestli o tom nahodou nevis.
Jo jinak Stoobi nevis o nejakym tom prepinani 12V a pak 5V ? Kopi psal ze to videl bud tady nebo nekde jinde, tak jestli o tom nahodou nevis.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
To mi připadá škoda, takhle to působí tak nějak rozděleně...nevím, jestli by to nebylo trochu už přeplácaný, ale co udělat jakoby od té přední masky plameny na bočnicích a nahoře a ty stříknout jen lakem. Jako, že by byly černý, ale lekslý jako předek, aby byl nějakej přechod.
Jinak o tom "přepání" nevím, zkus to nadhodit v modifikacích HW a určitě ti někdo poradí. €agle by to měl vědět.
Jinak o tom "přepání" nevím, zkus to nadhodit v modifikacích HW a určitě ti někdo poradí. €agle by to měl vědět.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem trochu hledal:
Tady něco je, ale asi je to na nic...(špatně, pochybný)
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=27254
Nějaký info i tady:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=regulace
A tohle by mělo bejt ono:
Tady něco je, ale asi je to na nic...(špatně, pochybný)
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=27254
Nějaký info i tady:
A tohle by mělo bejt ono:
- crug
- Začátečník
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Suving
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Fany jedou standartně na 5V takže nejdou ani slyšet (ostatně ty 140 nejsou hlucne ani na 12V). Vcera jsem to nechal zapnuty skoro celej den a porad jsem chodil a poslouchal to a spis jsem se musel chodit divat jestli to jeste bezi protoze to vazne nebylo slyset.
Jinak jeste k tomu rozbehu fanů: podle toho co Kopi nasel se mi zda jako nejjednodussi reseni tenhle obvod
s tim ze ja tam nepotrebuju zadnou regulaci od 5 do 12V takze by stacilo vyradit ten potenciometr co tam je. Vlastne on tam asi musi byt abych tam mohl nastavit ze maji pak jet na 5V ze.
Jinak jeste k tomu rozbehu fanů: podle toho co Kopi nasel se mi zda jako nejjednodussi reseni tenhle obvod
s tim ze ja tam nepotrebuju zadnou regulaci od 5 do 12V takze by stacilo vyradit ten potenciometr co tam je. Vlastne on tam asi musi byt abych tam mohl nastavit ze maji pak jet na 5V ze.
- Dj´ Frodo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý
Nebo je moznost mit v pc prepinac ktery by prepinal mezi jejich paralelnim (12v) a seriovim zapojenim (6v)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To jsem asi nepochopil. Ja mam pro fany prepinace 12/vyp/5V , a potrebuju na tech 5V pridat obvod pro vybuzeni vetraku. Takze tam asi proste udelam to zapojeni co jsem ukazoval a bude.Woyta píše:Nebo je moznost mit v pc prepinac ktery by prepinal mezi jejich paralelnim (12v) a seriovim zapojenim (6v)