problem s Windows Media Player

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
L-U-C-K-Y
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problem s Windows Media Player

Příspěvek od L-U-C-K-Y »

Zdravim do fora.

Mam "veliky" problem. Ten problem ma co docineni s WINDOWS MEDIA PLAYERem. Onehdy jsem naistaloval WINXP SP2. Vse bylo OK, nainstaloval jsem take all in one codek pack. Ale WMP zacal zlobit. Prvne zustaval vyset v pameti a pak hazel chybove hlasky. Ted se vubec nezpusti, jen preblikne a nic, kdyz poklikam na jeho ikonu. Zkousel jsem preinstalovat, nepomohlo. V programovych prislusenstvich je uveden s velikosti 0MB, takze nejde odebrat, i kdyz fyzicky v adresari program files stale figuruje. Kdyz ho na tvrdo vymazu z disku, tak se hned soubory nakopiruji zpatky. Zkousel jsem znovu naistalovat verzi 9 i verzi 10 ale vysledky jsou stejne - nespusti se. Ale prehravac Windows media clasic funguje bez problemu, stejne tak ostatni prehravace, tudiz problem v kodecich nebude. Jde mi jen o to ho nejakym zpusbem z disku odebrat a znovu na cisto naistalovat, mam ho nekde smazat z registru nebo neco podobneho?

Dekuji za reakce
AMD 64 Venice 3000+ taktovany na 2,54GHz, DFI LanParty UT nF3 Ultra-D,VGA MicroStar NX6600-VTD128 Diamond 128, pamet 2x 512MB Kingmax 433 MHz, SB Audigy 2 ZS, tuner Pinnacle PCTV Pro, disk WD Caviar XL WD2500KS 250GB SATA, DVD LITE-ON DVDRW SOHW-16535, LCD HP 1740
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Podobna vec sa stala mne, WMP proste nesiel a skusal som ho vymazat z registrov, odstranit a znovu nainstalovat cez instalacku XP a nic. Jedine co pomohlo bol reinstal XP.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“