Jeden som nasiel v Arcane univerzity ale nemozem najst dalsie . V Mages Gildach su same slabe gemy a obchodnici sa so mnou nechcu bavit kedze si myslia ze ich chcem vycucat. Ale ja sa chcem toho zbavit
Mam taky dojem ze to bude tvrde hladanie....
Moderátor: Baneshee

Dostal som to v nejakej jaskyni kde boli sami upiry a zrejme ma nejaky nakazil krista. Vyhnut neviem ako sa tomu da ale da sa to liecit nejakym lektvarom len potrebujem tych 5 Grand soul gems.Othrondir píše:ako mozem dostat vampirizmus a ako sa tomu mam vyhnut?

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian

připoj se k nám do gildy zlodějů... máme svoje lidiOthrondir píše:ludia kde mozem predat ukradnute veci? myslim mesto a miesto. dik

Zkus toto:Asahi píše:Tak mam opet problem s arenou, predchozi problem jsem vyresil deaktivaci Weather wizard questu (od te doby jsem ho nezapinal), udelal jsem si par souboju v arene a odesel jsem se toulat krajinou, kdyz jsem se za par dni a po par questech vratil, ze si arenu zkusim s novyma kouzlama, tak mi arenamaster rika, ze mam prijit mezi 9 a 21 hodinou, prestoze jsem u nej v te spravne dobe. Zkousel jsem i jiny hodiny, dny, odcestovat, pricestovat.. stale bezvysledne. Do areny se dostanu, ale jen jako divak. Navic npcku hned u vchodu zmizely z textu informace o tom, jak bojovat v arene, ma tam jen sazky. Netusite co s tim?
Mages Guild. Najdi tam člověka, co to dělá.. Ale nabít takový meč stojí kolem 1000 zlatekJ X P píše:No a posledni vec, daji se nejak "nabijet" magicke zbrane a predmety, kdyz jejich magicka ucinnost uz vyprchala ? Mam takovy hezky mecik a uz dosvitil, potvora).

jj ale kde sa da pripojit k Cechu Zlodejov?Honny píše:připoj se k nám do gildy zlodějů... máme svoje lidiOthrondir píše:ludia kde mozem predat ukradnute veci? myslim mesto a miesto. dik
nevím jestli se u něj dá prodávat i když nejseš v gildě...

Mám nějakej šutr co to prej nabije... nalezeno v blíže nespecifikovaném dungeonu (nepamatuju siradekhulan píše:Mages Guild. Najdi tam člověka, co to dělá.. Ale nabít takový meč stojí kolem 1000 zlatek
Jj, ale zaplatit je jednodušší, mám hromadu peněz a nevím co s němaHonny píše:Mám nějakej šutr co to prej nabije... nalezeno v blíže nespecifikovaném dungeonu (nepamatuju siradekhulan píše:Mages Guild. Najdi tam člověka, co to dělá.. Ale nabít takový meč stojí kolem 1000 zlatek)
Othrondir: ptej se na Gray Foxe, víc neřeknu, sem vázán slibem mlčenlivosti...

pls... neprezivaj tu hru tak realne. za chvilu vyvrazdis vsetkych doma co si budes myslet ze je to dalsi dungeon. a hajzlovu kefu ako mec budes chcet predat za 100 septimov domovnikovi nie?Honny píše:Mám nějakej šutr co to prej nabije... nalezeno v blíže nespecifikovaném dungeonu (nepamatuju siradekhulan píše:Mages Guild. Najdi tam člověka, co to dělá.. Ale nabít takový meč stojí kolem 1000 zlatek)
Othrondir: ptej se na Gray Foxe, víc neřeknu, sem vázán slibem mlčenlivosti...

prostě se zeptej ňákýho žebráka (ale musí tě mít rád) na Gray Foxe, hm? Zkuste to hrát bez rad okolíOthrondir píše:pls... neprezivaj tu hru tak realne. za chvilu vyvrazdis vsetkych doma co si budes myslet ze je to dalsi dungeon. a hajzlovu kefu ako mec budes chcet predat za 100 septimov domovnikovi nie?