"Vyrobce tedy tvrdi, ze je to TN, ja tvrdim, ze TN techhle parametru nikdy nedosahne."
Teď jsi mne královsky pobavil
Jinak... Měl bys radit lidem, co koupit, Tvoje rady jsou cenné
Takže poslední, co k tomu napíšu... Ano MROZU, je to určitě VA! Teď jsem to totiž taky vyvěštil z kávy! Napiš o tom ale taky výrobci, ať si to na stránkách opraví
Hojahoj a užívej života... A když už Tě někdy pustí i na tu vycházku (začal jsi s tím sám), tak si dej i trocha čerstvého vzduchu
Hawgh k tomuto tématu
Papalala Pt
Barton 2500@3200+, Soltek 75FRN3-L, 512MB Ram, Ati Radeon 9600 Pro EZ (PowerColor), 160Gb WD (7200,8Mb)
romco> ale udava, dole klikni na spezifikationen a mas to tam
Pt> kolik ti je? 10? Jen ze mas takovou hezkou radost, ze si mel pravdu. Rad jsem ti ji udelal. Jen mimochodem jsem ovsem potvrdil, ze je to TN. Ze ses mental a neumis cist je tvuj problem.
Kdybych vedel, ze se kvuli tomu zacnete takhle hadat, tak bych sem radeji ten odkaz nedaval. Jinak ty clanky v nemcine mi prakticky nic nerikaji, protoze nemecky moc neumim. Ale nasel jsem neco v anglictine, tak snad to trochu utisi vase osocovani: http://www.behardware.com/html/news/cat ... .html#8038
- nevite jak je na tom s interpolaci? (pokud mam cas hrat hry tak hraju starsi a ty maj rozliseni 640x480, 800x600 a nektery 1024x768, v nastaveni 1280x1024 budu hrat minimalne)
- ta odezva co je udavana je brana jak? (ma mit 20ms, ale treba levnejsi model 940Fn ma udavanou 8ms ale g2g)
to lcd mam urceny jako pracovni, obcas na hry (kdyz mam ten cas), obcas na nejaky filmecek, ale take jako obrazovka televize (mam tv-kartu)
fotky, nebo neco takoveho neupravuju
- nevite jak je na tom s interpolaci? (pokud mam cas hrat hry tak hraju starsi a ty maj rozliseni 640x480, 800x600 a nektery 1024x768, v nastaveni 1280x1024 budu hrat minimalne)
- ta odezva co je udavana je brana jak? (ma mit 20ms, ale treba levnejsi model 940Fn ma udavanou 8ms ale g2g)
to lcd mam urceny jako pracovni, obcas na hry (kdyz mam ten cas), obcas na nejaky filmecek, ale take jako obrazovka televize (mam tv-kartu)
940T - panel bez technologie Overdrive (měl by mít stejný panel jako EIZO S1910). Jinak co jsem slyšel, tak Overdrive je u Samsungu celkem agresivní, proto by toto mohla být lepší volba - tedy myslím varianta bez něj u tohoto modelu...
940FN - má snad dokonce panel P-MVA od firmy AUO a technologii Overdrive (proto ta vyšší rychlost)... Svítí mu nepěkně rohy do X ve tmě...
940T - panel bez technologie Overdrive (měl by mít stejný panel jako EIZO S1910). Jinak co jsem slyšel, tak Overdrive je u Samsungu celkem agresivní, proto by toto mohla být lepší volba - tedy myslím varianta bez něj u tohoto modelu...
940FN - má snad dokonce panel P-MVA od firmy AUO a technologii Overdrive (proto ta vyšší rychlost)... Svítí mu nepěkně rohy do X ve tmě...
Doporucte mi prosim Vas kvalitni LCDko. Na odezve mne zas tak nezalezi->obcas filmy,hry vyjimecne a hlavne grafika(barevne podani). Cena do cca. 13000Kc
Asi pred pulrokem jsem mel vyhlidnuty Fuj.Siem. P-19, ale pak z koupe seslo a od te doby jsem to prestal sledovat.
Jeste bych se chtel zeptat, zda je lepsi vzit sirokouhly a nebo klas. LCD. Jak je to s konverzi na 4:3->neklesne kvalita obrazu?
Nemam jit rovnou do 20" LCD (ViewSonic VX2025wm-14000Kc). Kontrast ma, ale jen 800:1. 19" LCD maji kontrasty kolem 1000:1.
Dekuji za vsechny prispevky
Dik za tip, ale mate s nim nekdo nejake zkusenosti. Nechci kupovat LCD jen podle parametru. Ten Viewsonic si rada lidi chvali a u mne neni uplne rozhodjici cena, ale "kvalita". Zajima me vas nazor na sirokouhle/4:3 LCD.
Diky
Doporučili byste LCD monitor Acer s technologií Crystalbrite na hry a filmy?Někde jsem četl, že se při hrách objevují odlesky a někde, že se zase neobjevují. Byl bych rád, ¨kdyby mi někdo poradil ohledně těchto dvou monitorů. Hlavně mi jde o technologii Crystalbrite kvůli hrám. Prosím poraďte. Děkuji
Crystal Brite je pouze leský přední krycí plast, čímž jsou opticky barvy živější, černá je černější apod. ... ale dochází ke stejným neduhům jako u CRT, tudíž se okolí odráží v obrazovce. U Crystalu je to výrazně patrnější, často to nemá daleko ke zrcadlu Ale je to věc vkusu a zvyku.
Tak jsem se stal majitelem LCD Samsung SyncMaster 940B a můžu ho všem jen doporučit.Hry super,žádné mazání.Hraju Cod,Vietcong 2 a pod.Filmy jsou taky naprosto v pohodě.Po procházení různých fór,mě nejvíc štvali lidi,co hodnotí monitor podle parametrů,které si někde přečtou.Takže hodnotím jen tenhle monitor,protože ho mám a vím,jak se chová.Žádný vadný pixel,ani jiný problém.Jinak doporučuji ttohle fórum:
Crystal Brite je pouze leský přední krycí plast, čímž jsou opticky barvy živější, černá je černější apod. ... ale dochází ke stejným neduhům jako u CRT, tudíž se okolí odráží v obrazovce. U Crystalu je to výrazně patrnější, často to nemá daleko ke zrcadlu Ale je to věc vkusu a zvyku.
Nědko se mnou ještě polekizuje, že je 19" paclový LCD, zbytečnost. já si myslím, že není. Co vy na to?? Při hrách a filmech ta 19" vynikne lépe.. nebo ne?? díky všem za názor...
precital som rôzne fora a recenzie a rozhodol som sa pre Samsung 940FN
Moze niekto napisat skusenosti kto ho ma? diky
Tak, kdyz ho mas objednany, uz recenze cist nemusis.
Ja si ho dopoledne taky objednal.
Jedna recenze na nej je tady: http://www.svethardware.cz/art_doc-9E59 ... F26AC.html
Samozrejme je dulezite precist i diskuze tam i na obchodech.
Zvazoval jsem puvodne WideScreen 20"", ale vsechny LCD vetsi nez 19'' maji vysoke nativni rozliseni, a ja na obrazovce nechci honit male blechy. 19 jsou na tom lip.
Usetril jsem 45k za LCD TV (:razz: kupovat ji nebudu, na analog PAL TV je to luxus) a cast penez nakonec investoval do sveho prvniho LCD, kterym bude tenhle Samsung 940Fn. Uvidime.
CPU: Intel Core2 Duo E8200 2,66GHz | Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 | RAM: A-Data 2x2GB DDR II 800MHz Extreme Edition | VGA: GigaByte Radeon HD3870 GV-RX387512H 512MB | Sound: SB Creative Labs X-Fi Xtreme Music | HDD: Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATA II | PSU: CORSAIR HX520 | Case: Eurocase 8830
no objednany ho este nemam zabudol som tam napisat "asi" rozhodol No ked ho budes mat doma a budes mat za sebou dajaky ten film a hru daj vediet co to da
mne sa ties pcha do hlavy wide Philips 200W6CS no bojim sa toho vykonu... diky
Chtěl bych si pořídit levný lcd monitor 19 palcový do 8500 i s dph a zatim se mi jevi jako nejlepsi Hyundai ImageQuest B91D.
Nemáte někdo s tímto monitorem zkušenosti ?