Rychlá změna gammy

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
FunkyByte
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rychlá změna gammy

Příspěvek od FunkyByte »

Zdrawičko lidi, potřebuji menší radu...
Jakožto vášnivý gamer hraji hodně her, ale každá vypadá graficky trošku jinak... Tím mám na mysli světlost/stíny. Ve windows mám defaultně nastavenou gammu na 1 (pravym na plochu, vlastnosti, nastavení, upřesnit, grafika, správce barev nebo tak něco). Jelikož hraji fakt hodně her a každá to má jinak, tak třeba u cska nastavuji gammu na 2. Ovšem, ve windowsech se na to nedá dívat, ale u toho cs je to u mě fakt nutnost. Ten postup, co musim absolvovat pokaždé, když si chci s přáteli cs zahrát, je opravdu zdlouhavý. Nevíte o nějakém prográmku, který by byl třeba v system tray a umožňoval rychlé přepínání mezi předem nastavenými profily? Nebo jak vytvořit třeba zástupce na ploše na změnu gammy a druhého na navrácení do normálu? Za odpovědi předem díky :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ovladače od nvidie i ati nabízí tray ikonku pro rychlé volby
ignorelist: kremrole a dezoláti
FunkyByte
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FunkyByte »

Tak už sem to vyřešil... Tu ikonku tam nemám, zrušil sem všechny procesy s ní spojení (nvcpl cosi atd...). Nejjednodušší mi připadal Powerstrip, tak sem ho zkusil a tyto funkce co potřebuju, to má. I hotkeye pro velmi rychlé přepínání. Ale i tak dík. :wink:
:lock:
cvb
Nováček
Nováček

Příspěvek od cvb »

také jsem používal powerstrip na NTB funbuje ale na PC kde mám SLI nejde :x nevíte někdo kde,jak stačí mi nastavení brightness
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“