notebook do 25000,- s DPH

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

dusan:up
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hotovo

Příspěvek od dusan:up »

Tak notebook som uz kupil... uz ma som mal nervy z toho ako som si nemohol vybrat... :wink:
Tak som skocil do notebooku Fujitsu-Siemens Amilo L1310G
http://www.megaobchod.cz/Fujitsu-Siemen ... 14442.html
a zatial spojonost.
Ak vas to bude zaujimat mozem sa casom podelit o moju spokojnost s notebookom, len napiste co vas zaujima...

Dusan
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeathFriend »

Dusan mohl by si udělat mále review at lidi co sem kouknou mají nějaký výsledek a není to jen holí thread plný ruzných návrhů. :)
dusan:up
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

result

Příspěvek od dusan:up »

Ahojte,
tak po dlhsom pouzivani mojho vybrateho notebooku Fujitsu Siemens Amilo L1310G som celkom spokojny.
Bateria ma vydrz ako uvadza vyrobca, teda pri beznej praci vydrzi tak 2h.
Displey ma leskly a sirokouhly, coz je nadherny obraz, az nato ze ked trocha zasvieti slniecko tak je na panely vidno skoro vsetko okolo seba. Ale podobny efekt pri svietiacom slnku na monitor pozorujem aj na klasickych CRT obrazovkach.
Praca s widlami je perfektna, cakal som ze to bude niaka pomala sumka, ale pracuje sa na tom squele.
Skusal som aj 3DMark2001SE a vysledok je 2980 bodov.
Takze taky zbezny result.
Ale ak budete mat otazky, tak klidne napiste.
zdar
Dusan
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

to x6x:
Asus A6U - špatný gr. čip. (opravdu špatný)
Acer Aspire 3024LMi - špatné zpracování X vysoký výkon (tedy relativně).
FS AmiloPro V2085 - GMA 900, horší zpracování -> asi bych jej nebral.
Co třeba Asus A6R nebo Toshiba L20e-183? :? :?
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
x6x
Nováček
Nováček

Příspěvek od x6x »

verntom píše:to x6x:
Asus A6U - špatný gr. čip. (opravdu špatný)
Acer Aspire 3024LMi - špatné zpracování X vysoký výkon (tedy relativně).
FS AmiloPro V2085 - GMA 900, horší zpracování -> asi bych jej nebral.
Co třeba Asus A6R nebo Toshiba L20e-183? :? :?
Diky za poznamky, jen koukam, ze ty dva ktere jsi uvadel nemaji Fireware, tudiz kvuli cemu to vlastne chci to nema. Jinak diky
Schizos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Schizos »

Koľko myslíš, že stojí stolné pc na činnosti, ktoré uvádzaš (strihanie, enkódovanie videa, hranie hier)? Za 25 tis. ak si dáš pozor a zoženieš niečo kvalitnejšie, tak aj tak to bude mať výdrž tak hodinu a pol a 4200rpm disk.
Ak chceš pracovať s videom a nechceš pri ňom stráviť mladosť, tak Core-Duo, čo najviac RAM a čo najrýchlejší hdd (minimum 5400rpm). A keď chceš hry, tak nejakú neintegrovanú grafiku (aspoň low-endovú ati x1300/x1400, alebo nVidia 7300/7400). Potom, aj keď to ešte stále nie je žiadne výkonné "delo", už to bude nejaký taký desktop replacement....

Takže buď si priplatíš, alebo zľavníš zo svojich požiadaviek, pretože NOTA BENE: nb "pre všetko" za 25.tis je trochu úsmevné.
x6x
Nováček
Nováček

Příspěvek od x6x »

Schizos píše:Koľko myslíš, že stojí stolné pc na činnosti, ktoré uvádzaš (strihanie, enkódovanie videa, hranie hier)? Za 25 tis. ak si dáš pozor a zoženieš niečo kvalitnejšie, tak aj tak to bude mať výdrž tak hodinu a pol a 4200rpm disk.
Ak chceš pracovať s videom a nechceš pri ňom stráviť mladosť, tak Core-Duo, čo najviac RAM a čo najrýchlejší hdd (minimum 5400rpm). A keď chceš hry, tak nejakú neintegrovanú grafiku (aspoň low-endovú ati x1300/x1400, alebo nVidia 7300/7400). Potom, aj keď to ešte stále nie je žiadne výkonné "delo", už to bude nejaký taký desktop replacement....

Takže buď si priplatíš, alebo zľavníš zo svojich požiadaviek, pretože NOTA BENE: nb "pre všetko" za 25.tis je trochu úsmevné.
Hrani her jsem mel na mysli ty starsi
Strihani videa a enkodovani videa jen omezene a zakladni praci
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

to x6x
Možná ještě stojí za úvahu Asus A3VC - starší řada a proto je relativně levný, ale do 25K asi nebude, pokud ještě bude. :(

// D.M. smazán spam od TomášZ
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“