TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

mam velky problem prosim o pomoc Bojoval sem v arene pak sem pozil hulanovy mody (prvni verzi 1.1 az tet po tu nejnovjejsi ale nepouzil sem vse z toho) zase sem bojoval ale pak sem si dal nachvili pauzi a plnil ukoly pro fighters guild a cast hlavniho questu. a tet kdyz pridu do areny a chci bojovat tak mi vzudy rika ze zluty tym se potrebuje vyspat a ze by byl rad kdyby boje planoval on (uroven v arene mam gladiator) skousel sem tam i stat a vzdy pockat 1H celych 24H a vzdy po te 1H skousel dat boj a vzdy mi rekl to same Uz si nevim rady prosim o pomoc (level mam 9)
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

Othrondir píše: to som skusal nic... ty si ten quest hral?
jojo hral,taky sem nevedel co pak sem se docet ze musim pouzit shock spell tak sem zakouzlil nejakej shock touch nebo tak a v pohode.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

2 CyberDeath : Jestli jsi na úrovni Gladiator, tak by Tě tam mělo čekat ještě dost zápasů...já jsem je všechny sjel najednou a bez problémů...nad Gladiátorem jsou , tušim ještě dvě úrovně...
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Vim ze je tam jeste vic urovni as na sampiona nebo tak nejak a pak muzes obcas bojovat se zviratu u te zenske v rohu ale jde oto ze ja nemuzu pokracovat dal. A to me dost stve :-(
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Othrondir píše: inak este dotaz ohladne jedneho questu... robim to nerad ale neviem si rady. som v Chorrole a je tam jedna zenska ktorej som mal z miesta nazvaneho Cloud Top priniest knihu Fingers of the Mountain. splnil som to, nakoniec sa k nej dostala a zacala ju prekladat. potom mi dala taky zvitok ktory si mam precitat a zajst naspet na Cloud Top. v tom zvitku sa pise ze na tom mieste mam najst stlp odlisny od inych. to som nasiel. potom ze mam najst v Staroelfskych ruinach nejaky typ kamena (Weydahl Stone alebo ako sa to pise). nasiel som. je tam nejaka zmienka ze ich mam dat dokopy a poslat na nich nejaky shock. a potom sa nieco stane. lenze ja neviem co mam robit nic nefunguje.... neviete mi niekto helpnut??? dik..
Tiez som mal ten quest a neslo to so ziadnym shock kuzlom. Myslim ale ze treba mat vyzsi level destruction. Aspon si myslim lebo teraz neplnim ziadne questy lebo sa chcem zbavit toho Vampirizmu. Par veci uz mam tak hadam to zvladnem :-).....

//edit Thellwin - promaz OT
Naposledy upravil(a) Shack dne stř 3. kvě 2006, 10:51, celkem upraveno 1 x.
XBOX360
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

CyberDeath píše:Vim ze je tam jeste vic urovni as na sampiona nebo tak nejak a pak muzes obcas bojovat se zviratu u te zenske v rohu ale jde oto ze ja nemuzu pokracovat dal. A to me dost stve :-(
To co tu popisuješ se mi nestalo...neudělal jsi mezi tím něco, co mohlo quest Arena ovlivnit...já jsem všechny boje dal najednou...jinak já jsem porazil toho orca a se zvířatama dál nebojoval, protože to už se mi moc nelíbilo...zkus ty mody vypnout (předpokládám, že jsou to soubory v datafiles, které se dají vypnout)...
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

mody sem skousel vypnout ale nepomohlo to
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Chci se zeptat ostatních : řešim jeden quest, kterej jsem dostal u oltáře Sheogorath na jihu mapy přímo od tohohle boha...Mám simulovat jakési proroctví, které se tradují v jedné malé vesničce na jih od toho oltáře a přesvědčit zdejší lidičky (a hlavně jejich šamana), že tato proroctví nastala...Prvním z nich je zamoření vesničky krysama...krysy jsem přilákal a v journalu mám jako další krok jít za šamanem, promluvit si s ním a zjistit, jestli věří, že se proroctví naplňují...mluvil jsem s nim a on skutečně začíná plašit, že proroctví se naplňují, ale nic se na statutu toho questu nemění a zelená šipka na mapě mě pořád navádí na něj...připadá mi to, jako nějakej přiblblej bug...setkal se tim někdo taky?

EDIT : problém vyřešen díky radě jednoho usera z fora www.elderscrolls.com ... je to skutečně bug ve hře (který ale nemusí potkat každého)...a musí se dál pokračovat v questu druhym proroctvim - potom se věci vrátí do normálu...btw tenhle quest končí dost zběsile - zajímavá podívaná(když se nudí bůh, tak to za to stojí :twisted: )...
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ehm... ludia prosim vas ako si mozem kupit dom ktory je na predaj? diky... napr. dom v Cheydinhalle (ci ako sa to pise :roll: ) ale to je jedno proste ako sa to robi za kym mam ist a pod. diky
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Othrondir píše:ehm... ludia prosim vas ako si mozem kupit dom ktory je na predaj? diky... napr. dom v Cheydinhalle (ci ako sa to pise :roll: ) ale to je jedno proste ako sa to robi za kym mam ist a pod. diky
koupit by mel jit u obchodnika, takze hledej kde ... aspon tohle jsem vycetl z manualu ;).
---
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

diky. este sa chcem spytat ze kde sa da najst nejaky magicky mec? rad by som nejaky mal pretoze zabijat duchov a tie divne svietiace veci co su niekedy v prirode je kuzlami dost tazke. aspon pre mna co mam zatial malo Magicky a LV12. da sa ten mec niekde kupit, vyrobit alebo najst? (no najst sa da urcite len kde ze? :oops: ) diky.

//edit: este ma napada... z mages guildu ma vylucili za kradez (ja za to nemozem bolo to v jednom queste :oops: ) a aby som bol prijaty s5 tak musim zohnat 20dragontongue alebo takeho cosi + este nejake biliny... neviete niekto kde sa toto vyskytuje?

//edit Thellwin - promaz OT
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Othrondir píše:diky. este sa chcem spytat ze kde sa da najst nejaky magicky mec? rad by som nejaky mal pretoze zabijat duchov a tie divne svietiace veci co su niekedy v prirode je kuzlami dost tazke. aspon pre mna co mam zatial malo Magicky a LV12. da sa ten mec niekde kupit, vyrobit alebo najst? (no najst sa da urcite len kde ze? :oops: ) diky.
No, já na levelu 12 jsem měl magickejch mečů dost...furt jsem prolézal Ayelidské ruiny a tam bylo věcí k nalezení habaděj...Jinak, pokud chceš opravdu dobrej kouzelnej meč, tak mi napiš po SZ a já Ti po SZ taky poradím, jak k němu, pokud si chceš hru takhle kazit :oops: ....

Jinak já level 22 po asi padesáti odehranejch hodinách ... mám už skoro kompletní daedrický brnění, takže vypadám, jako pěknej drsňák :roll: :oops: ...Jinak pro ostatní : taky se potýkáte s nedostatkem peněz? Já jsem na tom chvílema opravdu mizerně....hrozně moc dávám za opravu brnění a zbraní...nečekal jsem, že to bude taková tregédie, takže jsem ani nepočítal s tim, že bych se musel zlepšovat v Armorer skillu a teď za to platim...jinak dobíjení magickejch zbraní je další šílenej žrout peněz - mágové v Mages guildách si za to nechávaj platiti tučný obnosy a kameny Varla si šetřim do akce pro případy nouze...Zloděj nejsem(a ani nehodlám bejt a naopak se chystám chytit Gray Foxe :twisted: ), takže mám chvílema celkem existenční problémy, když za opravu kirisu chtěj 4500 chechtáků :( ...

Jo teprve včera jsem se pustil do hlavní linie (obrana hradu Kvatch) a bylo to na 20levelu opravdu zajímavý :oops: ... v jeden moment na nějakym náměstíčku jsem se musel popasovat s čtyřma strom atronachema, pěti daedrothama a asi čtyřma (!) spider daedrama :roll: ...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Rajče píše: Jo teprve včera jsem se pustil do hlavní linie (obrana hradu Kvatch) a bylo to na 20levelu opravdu zajímavý :oops: ... v jeden moment na nějakym náměstíčku jsem se musel popasovat s čtyřma strom atronachema, pěti daedrothama a asi čtyřma (!) spider daedrama :roll: ...
NJN to dela ten level scaling :evil: Ten zpusobuje i to,ze ti padaj predmety podle tvyho LVL.Takze vlastne nemuzes na nizkym LVL najit zadnej silnej mec,nebo brneni.Todle me na oblivionu fakt strasne sere.Treba jakmile se dostanes na 20LVL zacnou vsichni otrhanci a banditi nosit jako zazrakem Daedricky a Glass komplety.
Asahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asahi »

2Rajče: ja se taky potykal s problemem placeni za opravy vybavy, kdyz si to spocitac, tak se ti i na 22 lvl vyplati ty penize misto do opravy investovat do opravnych kladivek a pomalu se zacit ucit. Sice jich spoustu rozflakas, ale za par hodek se naucis schopne opravovat a ve mestech budes opravovat jen magicky a potom casem uz ani ty ne, opravis si je sam. Takze urcite investuj pri kazde navsteve treba 500 za kladivka, misto xx K do oprav. Nehlede ze krom magickych veci budes stale opravenej i uprostred dungu.
Artass91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artass91 »

hoj prosím vás chtěl jsem se zeptat.Četl jsem mnoho diskuzí a někde říkali, že na této GK Ati Radeon 9600Pro to vypadá příšerně a jinde že to pojede celkmen good sice na low detaily, ale pojede.
PC mám: AMD Athlon 2000+(na hry 1,6Mhz), 768 Ram a GK Ati RAdeon 9600Pro.Prosím může mi někdo říct jak to pojede a jestli stouto aspoň podobnou sestavou má skušenosti?Byl bych rád za radu.Děkuji Artass :( :?
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Artass91 píše:hoj prosím vás chtěl jsem se zeptat.Četl jsem mnoho diskuzí a někde říkali, že na této GK Ati Radeon 9600Pro to vypadá příšerně a jinde že to pojede celkmen good sice na low detaily, ale pojede.
PC mám: AMD Athlon 2000+(na hry 1,6Mhz), 768 Ram a GK Ati RAdeon 9600Pro.Prosím může mi někdo říct jak to pojede a jestli stouto aspoň podobnou sestavou má skušenosti?Byl bych rád za radu.Děkuji Artass :( :?
Je to o hře druhej thread, kde se řeší technická stránka hry, ale když už jsi to dal sem, tak : na Tvojí sestavě to pojede 640*480 s více méně low detailama...prostě budeš muset snížit všechno skoro na minimum...

Jinak 2 Asahi : měls pravdu : vůbec jsem neměl tušení, že to půjde takhle lehce...ty kladívka vážej jedno kilo (?), takže jich s sebou člověk nemůže mít moc, pže pak si toho z výpravy moc domu nedonese, ale stačí jich vždy tak třicet, aby si člověk udržoval během akce věci na 100%...předtím jsem to ani nezkoušel, protože jsem nečekal, že by to mohlo jít tak dobře (asi podle zkušeností z Morrowindu)...ještě se dostat v Armorer skillu na level Journeyman, aby šlo opravovat i magické předměty a bude to v suchu :wink: ...takže díky za radu...
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Oprava veci nie je problem. Aj s ARMORERom ako minoritnym skill sa pomerne rychlo da dopracovat k slusnemu pokroku.

Platit sa dobijanie veci je neefektivne. Lepsie je pouzivat soul gemy a vecicky budu tip top. Uplne perfektne sa mi osvedcila kombinacia UMBRA meca a AZURA STAR. Umbra ma soultrap a Azura je nekonecny soul gem. Samozrejme to vyzaduje obehat si daedry ale stoji to zato.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Mame nejake info so soulgemoch? Ide o to, ze aj s najlepsim soulgemom ci azurou sa mi podarilo ziskat dusu s "potencialom" 1600 na dobijanie ci craftovanie veci. Ale to je dost malo a napr. brnenie s constant efektom s tym neurobim. Takze, daju sa nejako ziskat i silnejsie soulgemy?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

na dva dny jsem se zavrel do pokoje a hral oblivion a nadhera,8xFSAA+TPAA je dle me hezci,ale to je jinam a zalezi na nazoru,questy jsou nadherny a je tu velika volnost,hlavni quest mam,teda jestli to konci tim,jak *********************

level 15
money 14000+-
knight
nord

velice dobre RPG,teda 1. RPG,ktere me chytlo

//Sent - odmazány duležite informace o pribehu hry, za tohle te par lidí opravdu nebude mít rádo

//sry,snad to moc lidi necetlo,neuvedomil jsem si,ze to muze tolik zkazit hru,opravdu se omlouvam
Naposledy upravil(a) h4__ dne pát 28. dub 2006, 16:16, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“