Reallocation Events Count - Co to je?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

Reallocation Events Count - Co to je?
Reallocation Events Count co to znamená? Vypsal mi to Hard Drive inspector ještě s nějakou tabulkou, že mám zálohovat všechyn data...
hodnotu mám na 1ná...
hodnotu mám na 1ná...
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
- wallot
- Středně pokročilý

-
melo by to byt kolik spatnych bloku/clusteru presunul nekam jinam (kazdy disk ma docela dost nepristupneho mista kam presouva spatne bloky nebo lepe receno alokuje funkcni misto tech spatnych)
http://www.ariolic.com/activesmart/smar ... count.html
http://www.ariolic.com/activesmart/smar ... count.html
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
Ano opravdu to znamena to co napsal wallot anglicky to zni podle pana googla:
Count of remap operations (transfering data from a bad sector to a special reserved disk area - spare area).
The raw value of this attribute shows the total number of attempts to transfer data from reallocated sectors to a spare area. Unsuccessful attempts are counted as well as successful.
ale z tveho pripadu usuzuji ze se jedna spis o starsi disk ktery tuto informaci do smartu nevpisuje a program to teda vyhodnotil ze je spatny(no uz vydim disk ktery ma zasobu 100% spatnych sektoru...)
podle googleho to podporuji znacky:
Samsung, Seagate, IBM (Hitachi), Fujitsu (not all models), Maxtor, WD (Western Digital) (not all models)

Count of remap operations (transfering data from a bad sector to a special reserved disk area - spare area).
The raw value of this attribute shows the total number of attempts to transfer data from reallocated sectors to a spare area. Unsuccessful attempts are counted as well as successful.
ale z tveho pripadu usuzuji ze se jedna spis o starsi disk ktery tuto informaci do smartu nevpisuje a program to teda vyhodnotil ze je spatny(no uz vydim disk ktery ma zasobu 100% spatnych sektoru...)
podle googleho to podporuji znacky:
Samsung, Seagate, IBM (Hitachi), Fujitsu (not all models), Maxtor, WD (Western Digital) (not all models)
a ono to tam neni, no uvidime treba se nekdo inspiruje - njn co bych neudelal abych si nesplhl u modu teto sekceSS_Rambo píše: P.S.: možná by nebylo špatné udělat ve FAQ co která položka znamená...
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- SS_Rambo
- Mírně pokročilý