MSI 848P Neo-V (478, i848P + ICH5)

Pro procesory Intel Core, Pentium, Celeron, Xeon a další.

Moderátor: Eddward

masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Mozna by se vyplatilo obalit to silikonem z vytlacovaci tuby(da se pak hezky celej sundat beze stoby)

Mam stejnej procak jak ty a momentalne ho provozuju na 3,6GHz, ale jeste sem s tim neskoncil, tak se uvidi kam se dostanu.

Jak resit pomoci sofwaru?

Pouzivej EDIT, me je to jako jedno, ale modi a admini to nemaj radi :wink:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

masakr_cz píše:Mozna by se vyplatilo obalit to silikonem z vytlacovaci tuby(da se pak hezky celej sundat beze stoby)
Ideální... to se mu to upeče... :roll:

2 hardlorenz : Osobně bych to řešil výměnou desky za nějakou o něco míň na ho*no, ale tos asi nechtěl slyšet... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Neupece, ty tlumivky skoro netopej, bude tam je tenka vrstva a navic silikon vede teplo "relativne dobre" (zduraznuji to, protoze dobrej vodic to rozhodne neni)

A navi to bude jen na zkousku, jestli to vubec pomuze.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

masakr_cz píše:Neupece, ty tlumivky skoro netopej, bude tam je tenka vrstva a navic silikon vede teplo "relativne dobre" (zduraznuji to, protoze dobrej vodic to rozhodne neni)

Ale jo, zkusit se to dá...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
hardlorenz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardlorenz »

masakr_cz píše:Neupece, ty tlumivky skoro netopej, bude tam je tenka vrstva a navic silikon vede teplo "relativne dobre" (zduraznuji to, protoze dobrej vodic to rozhodne neni)

Určitě to za zkoušku stojí, když se ten zvuk nebude rozlihat po kejsu tak to bude určitě znatelny.
P4 2,8GHz/800/1MB, MSI 848P Neo-V, 1GB DDR 400 (cl 2,5) Kingston, Leadtek 7600 GT AGP (600/1500MHz) Aquamark 56000, HDD PATA Samsung 80GB + Hitachi 160GB, DVD/RW+- Pioneer, SB Live! 5.1, 2x80mm CoolerMaster 7V, 2x80mm AC, Zdroj 350W 12cm FAN

NOTEBOOK: ASUS A6M
yrex
Nováček
Nováček

vga?

Příspěvek od yrex »

No ja nefiem mne to prastanie a piskanie nastavalo po pretaktovani fx 5200 s pasivnym chladenim alebo na starsej doske ak sa taktlo taze nefieem
CPU: P4 2,4GH HT RAM:DDR 512 400mhz
MB: ASUS P4P800SE VGA: Ati 9200 Sapphire
HDD: 80GB Hitachi S-ATA Power: 350W
Predator1880
Nováček
Nováček

Příspěvek od Predator1880 »

Tie isty pazvuky som pocul u dosiek MSI K7N2-Delta2 FSR a MSI K8 NEO nejaka s chipsetom nForce 3..... Tam to bolo tiez pocut od nejakych cievok alebo stabilizatorov napatia medzi procakom a portami na doske. Zaujimave bolo to ze to nemenilo zvuk ked som sa snazil pohybat s tymi cievkami.
AMD Athlon64 754 3000+ Venice, 1024MB RAM V-Data 400MHz CL3, ASUS K8N-E, Seagate 160GB SATA, Seagate 200GB 8MB P-ATA, LG GSA-4167B, Pioneer DVD-119, PowerColor Sapphire Radeon X800GT 256MB AGP 8pip 475/490, MSI TV@nywhere Master, Pinnacle Firewire 1394, 3Com 3C905b-TX, modem Microcom DeskPorte56K, FDD, Enermax EG-375AX-EV(W)(24P)
tnt_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tnt_ »

Podobne zvuky pocuvam aj ja na mojej Abitke s i865 chipsetom. Pocut to pri zatazi a cim viac mam pretakteny procak. Pocut to aj ked mam zavrety case a zasunuty pod nohami. Prehluci ho jedine sata hdd :-D
Ten zvuk sa mi podoba ako bzucanie nizkeho napatia, logicky ked to ide niekde od kondenzatorov... Niesom zasvateny v tomto obore ale dufam ze to ta doska vydrzi. Musi! :oops:
Kinomaniak
Začátečník
Začátečník

MSI 848P-NEO V po přetaktu nejde zvukovka

Příspěvek od Kinomaniak »

Ahoj všichni,prosím o radu,mám desku MSI 848P-NEO V,Procesor Northwood 2,66Mhz 533 ,Ram 1GB 400DDR,Po přetaktování procesoru na 3,2Mhz -FSB 160 Teplota proc 52,deska 39,po přetaktu nejde zvuk a v ovládacích panelech píše,že není zvukovka,taky nejde internet,mám bezdrát přes WC config,prosím prosím poraďte mi,dík.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Uzamknul jsi frekvecni AGP/PCI ? Imho ne a vyšší frekvence tomu zřejmě nedělaj dobře. V BIOSu případně hledej Adjust AGP/PCI Clock
Goldnoob team proud member!
Kinomaniak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kinomaniak »

Mam to myslim zamkle,jsem teď v práci,doma se kouknu,jinak ram ukazuje 201 mhz paměti v cpu-z
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

msi 865 nekdy mely problemy s PCI lockem. zkus tu frekvenci nastavit n 67 MHz...
notorius
Nováček
Nováček

delicka FSB/RAM

Příspěvek od notorius »

Edit: spletl jsem si oznaceni desky, pls o smazani postu. sorry.

Jak na teto desce nastavit, aby RAM šla na 200Mhz(400DDR)? V biosu je u frequency/voltage control pouze nastaveni FSB. Je tam jeste polozka DRAM frequency - možnosti auto/266Mhz(žádnnej efekt při změně). Paměti jsou Kingston DDR400Mhz Value. Běží na 135Mhz(270DDR), FSB je 100Mhz, Celeron 2.4Ghz. Při přetaktování FSB na 133Mhz už nenajede win. Verze biosu je 3.31a. Dík.
eSko
Nováček
Nováček

Příspěvek od eSko »

Cay,
chtel jsem se zeptat, zda-li tento problem je zvukovkou ci nejaku ochranou proti taktovani.

PC sestava:
MSI 848P Neo-V cipova sada- Intel Breeds Hill i848P
Intel Celeron 2.4 GHz
512 MB RAM
GeForce FX 5200
zvukova AC'97 integrovana

FSB jede defaultne na 100, pokud ho nataktuju na 108 a více, zvuk začne šumět ať je to cokoliv, hra, muzika proste vše. Přitom hodně lidí tento procesor dokázali nataktit na 3.0 GHz bez jedineho problemu. Proto moje FSB jede jen na 106.

Nevite v cem spociva problem, zda to limituje deska, ci je tam nejaka ochrana, ktera by se popripade mohla vypnout ^^

Diky za smysluplne prispevky.
eSko
Nováček
Nováček

Příspěvek od eSko »

sry za double post ale muj problem jsem uz vyresil ^^ prosim po precteni od moderatoru aby smazli oba tyto prispevky, diky
Odpovědět

Zpět na „Socket 423, 478, 479, J a T“