jak poznam u Creative X-Fi Extreme music verzi biosu
Moderátor: CageJ
- vsn
- Začátečník

jak poznam u Creative X-Fi Extreme music verzi biosu
cau cau jak pls poznam u Creative X-Fi Extreme music verzi biosu ..
prave jsem si ji donesl z kramu a zjistil ze nema pasiv (kterej si myslim ze by mela...) jak poznam jestli uz to je ta s opravenym firmwarem na nForce4??? diky
prave jsem si ji donesl z kramu a zjistil ze nema pasiv (kterej si myslim ze by mela...) jak poznam jestli uz to je ta s opravenym firmwarem na nForce4??? diky
- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- vsn
- Začátečník

- wallot
- Středně pokročilý

-
novej bios rozhodne dat musis a karta stale muze delat problmy pokud budes mit PC nastaveno jako singlepprocesor je potrebaho mit v rezimu advanced ACPI (toto mi radil creative a fakt to pomohlo) jinak pri instalaci ovladacu BSODvsn píše:ja jim ji vratil, tak cekam az mi daji novou ... po zasunuti do slotu bluescreen - rr ... a raci ji vymenim (už z principu) nez abych se daval novej bios... (i kdyz ten si taky dam)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jako, že v režimu Advanced ACPI z něj uděláš víceprocesor, či co ?wallot píše: a karta stale muze delat problmy pokud budes mit PC nastaveno jako singlepprocesor je potrebaho mit v rezimu advanced ACPI
Zkoušels ten počítač předtím vypnout ?vsn píše:po zasunuti do slotu bluescreen
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- wallot
- Středně pokročilý

-
- vsn
- Začátečník

nene, k cemu ... kdyz jsem menil zdroj, tak sem mel po celou dobu taky pocitac zaplej abych kdyz bych nevedel co kam strcit abych mohl napsatTomV píše:To jako, že v režimu Advanced ACPI z něj uděláš víceprocesor, či co ?wallot píše: a karta stale muze delat problmy pokud budes mit PC nastaveno jako singlepprocesor je potrebaho mit v rezimu advanced ACPI
Zkoušels ten počítač předtím vypnout ?vsn píše:po zasunuti do slotu bluescreen
- oilik
- Začátečník

-