Chybné zobrazení na orig. LCD

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
JanFogas
Začátečník
Začátečník

Chybné zobrazení na orig. LCD

Příspěvek od JanFogas »

Nazdar. Mám na casu LCD, ale jaksi blbne.
Poslední dobou mi pod hodnotou teploty ukazuje LOW , MID i HIGH současně. Tedy pokud je teplota na MID, tak svití i LOW. Pokud je na HIGH, tak svití i MID a LOW. Správně má svítit pod hodnotou teploty jen jedno z toho. Nevíte čím to může být???
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Nějakým způsobem se ti to prostě povedlo přepnout z "bodového" do "sloupečkového" zobrazení.

Předpokládám že na druhé straně LCD bude nějaký přepínač který jsi omylem přepnul - ovšem bez toho, že nám řekneš jakou máš case, tak ti nepomůžeme...
Francie ... sladká Francie
JanFogas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanFogas »

Z "bodového" do "sloupečkového" zobrazení??? To je co??? Už jsem zkoušel u vyměnit baterku, ale nic. Mám EuroCase ML5442
http://www.compone.cz/cs/katalog/pc-skr ... -stribrna/. Přepínač jsem tam neviděl. Je tam jen malá červená led, která víceméně "doutná", než svítí... Omylem jsem určitě nic nepřepnul, jelikož je tam relativně dosttěžký přístup na to, abych tam něco nechtěně udělal. Předni kryt jsem poprvé sundal až při výměně baterie, myslel jsem, že by na to mohla mít vliv.
JanFogas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanFogas »

Tak co? Poradí někdo??? :?
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

imho ten display samotný asi špatně dosedá na ty vodivé gumičky. Musiš ho rozebrat a lépe zajistit kontakt.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
JanFogas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanFogas »

Rozevráno a nic... :( Asi se na to vyprdnu...
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“