pred par mesici jsem si poridil tuto sestavu
DFI LanParty nF4 SLI-DR - nForce4 SLi DualCh
Leadtek WinFast PX6800GS
sandiego 3700
2x512 ram kingston dual 400mhz
KHX3200AK2/1G
Asus A-45GA 450W
pred par tydni jsme hral doom3 a pri hre mi skocila modra obrazovka s velmi kratkou hlaskou sotva na jednu vetu, pote ihned restart, myslel jsme si ze restart postaci k normalnimu zprovozneni, jenze pak nenabehly winxp vubec klasicka modra obrazovka s klasickou hlaskou at uz sem zkousel normalni rezim., nouzovy rezim atd.
pc jsem vypl a sel radej spat.
druheho dne jsem zapl pc a winxp nabehli i kdyz po delsi dobe, po prihlaseni uzivatele mi vsechny programy ihned zacali padat - nod, rivatuner apod. a po chvilce opet zasek a modra smrt a reset.. vokna byli velmi nestabilni..a vlastne porad jsou
takze jsem vzal instal cd a instaloval.
pri zjistovani hardweroveho profilu ( hned pri odkliknuti ...spustit instalacni program.. ) se pc resetovalo, po druhe jiz nabehla instalace v pohode. myslim tim bootovaci menu.
pri vyberu noveho instalovani xpecek
se chvilicku kopirovali soubory na disk ale po par procentech skocila hlaska ze pozadovany soubor nebyl spravne nakopirovan protoze neodpovida binarnim hodnotam systemu windows nak tak znela ta hlaska... a pry byto mela bejt zavada cd z cdromu -...dostal jsem moznost preskocit opakovat a zrusit akci / opakovat to neslo tak jsem dal zrusit..
jelikoz si zalohuju originalni instalacni cd tak jsme zkusil jine, dokonce jsem zkusil dva dny certsve zakoupene instal cd xp z prace a tri ruzne cdromky ale problem byl porad stejny... tady se zminim o jedne zajimave veci jak se stridali cdromky tak obcas komp vubec nesel zapnout ..ticho..vzdy pomohla jedna vec a to takova ze jsem odpojil napajeci kabel od hdd ( mam dva ) a pote se komp po zapnuti rozjel, po vypnuti a zapojeni hdd vse oka, ale po dalsi vymene cdromu se opet nezapl
s domenim ze jde o nejakou chybu na desce jsem odnesl zakladku do alzy a tam mi do druhyho dne rekli ze je v poradku, nainstalovali xp az do prubehu ovladacu gk zvukovky atak dale, tak jsem si ji vzal nazpet..
pote me napadli ramky.
zkusil jsem všechny sloty a i pouze zapojeni jedny pameti samostatne, pc se zaplo ale bylo asi tak vse ani do biosu sem se nedostal.. V praci jsem otestoval obe dve stim ze jedna nesla, zaradoval sem a reklamoval,
A dnes mi prisli nove, nelenil jsem a okamzite poskladal kompa a zacal s instalaci.. jenze problem je uplne stejny s rozdilem ze u akce přeskočit pokracovat a zrusit instalaci sla moznost opakovat ,, blížilo se 92% plus minus ( 93.%...proste jak kdy) dokopirovani - modra hlaska u jedny byla i takova informace ze videoadapter bych mel vymenit cico… pote pouze tvrdy reset
Samozrejme jsem zkousel tisíckrát v biosu zakladni nastaveni atd
Prosim o nejakou radu kde muze byt zakopany pes jestli třeba ten zdroj, ma poskozenou nejakou vetev ?? nebo jde o nekompatibilni pameti ?? http://obchod.comptech.cz/frontoff/?d=374086 ,
Nebo je opravdu nejaky problem v desce ??
nebo ze by dokonce PROCESOR??
Dekuji vsem za radu
//EfineSS: Presun z AMD