miranda plugin
- KOFis
- Mírně pokročilý

miranda plugin
hoj, shanim nejaky plugin do mirandy pro lepsi spravu contact listu, potreboval bych hlavne fce pro vyhledavani lidi v seznamu a fce pro hromadne odesilani zprav. muze mi nekdo nejaky doporucit? dik
- Thellwin
- Administrátor

Doufám, že se KOFis nebude zlobit, když použiju jeho thread ke svému dotazu
(btw, což takhle založit jeden thread, kde by se řešily jenom pluginy do Mirandy ? Dost často se to tady vyskytuje)
Existuje nějakej plugin, kterej by zjišťoval, kdy byl kontakt naposledy online ?
Existuje nějakej plugin, kterej by zjišťoval, kdy byl kontakt naposledy online ?
Goldnoob team proud member!
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
isee to umi http://etplanet.com/bio/miranda/icq.dllThellwin píše:Existuje nějakej plugin, kterej by zjišťoval, kdy byl kontakt naposledy online ?
0118 999 881 999 119 7253
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: miranda plugin
Vyhledánání lidí v CL: když je okno mirandy aktivní, můžeš napsat prvních pár znaků a ono ti to ten kontakt označí (pluginy na to sem nehledal, možná nějaký sou, nevím, mě tohle stačí)...KOFis píše:hoj, shanim nejaky plugin do mirandy pro lepsi spravu contact listu, potreboval bych hlavne fce pro vyhledavani lidi v seznamu a fce pro hromadne odesilani zprav. muze mi nekdo nejaky doporucit? dik
///EDITED: Tohle vypadá, že by mohlo splňovat tvoje požadavky: http://www.miranda-im.org/download/deta ... ile&id=260 (Quick Search 1.3.0.2)
...Hromadný odesílání zpráv je záležitost messaging pluginu, ty máš asi SRMM, co je v mirandě 0.4, že? V tom případě si stáhni třeba tenhle: http://www.miranda-im.org/download/deta ... ile&id=956 (SRMM Mod (Send/Rec Messagedialog Module) 0.5.8.0), ten používám a umí to
Mno, můžeš logovat změny stavů lidí v CL, samozřejmě ale jen v době, kdy si ty sám onlineThellwin píše:Existuje nějakej plugin, kterej by zjišťoval, kdy byl kontakt naposledy online ?
- KOFis
- Mírně pokročilý

- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hromadný odesílání umožňuje třeba ten modifikovanej SRMM plugin (viz link výše)...stačí pak otevřít okno se psaním zprávy a v pravým horním rohu je tlačítko s několika pandulákama...tam klikneš a napravo se ti objeví tabulka, kde zaškrtáš, komu tu zprávu poslatKOFis píše:dik sleepy za info, melo by to byt presne to co potrebuju, jen jsem jeste nedosel na to hromadne odesilani :-/
- Thellwin
- Administrátor

Dík moc za link ... (pozdě, ale přece). Funguje to pěkně, ale právě, že jenom když jsem online a to mi jaksi nepostačuje. Neexistuje ještě něco jinýho ? (zatím jsem hledal bezvýsledně).Sleepy.664 píše: Mno, můžeš logovat změny stavů lidí v CL, samozřejmě ale jen v době, kdy si ty sám online...je to tohle: http://miranda-im.org/download/details. ... ile&id=202 (Last seen Plugin 5.0.1.1)
Teď zkouším Trilliana 3, (jen tak ze zvědavosti, Miranda mi plně dostačuje) a ten to umí už v základu
Goldnoob team proud member!
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak to nezjistíš, ono se to nedá zpětně dohledatThellwin píše:Dík moc za link ... (pozdě, ale přece). Funguje to pěkně, ale právě, že jenom když jsem online a to mi jaksi nepostačuje. Neexistuje ještě něco jinýho ? (zatím jsem hledal bezvýsledně).Sleepy.664 píše: Mno, můžeš logovat změny stavů lidí v CL, samozřejmě ale jen v době, kdy si ty sám online...je to tohle: http://miranda-im.org/download/details. ... ile&id=202 (Last seen Plugin 5.0.1.1)
Teď zkouším Trilliana 3, (jen tak ze zvědavosti, Miranda mi plně dostačuje) a ten to umí už v základu
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je tu vlákno o pluginech tak se zeptám - mám tabsrmm.dll (0.9.9.100) plugin a smileyadd.dll (0.1.8.7) a problém je v okně se zprávou - nemám tlačítko na přidávání smajlů a ani se místo značek nezobrazí, dostanu ho tam jedině, když změním nějaký nastavení okna. Neměl jste někdo podbný problém? Server MIrandy je teď navíc nějak down nejde stahovat addony
- jinak bych se pdoíval po nových verzích pluginů...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mno Smilleyadd mám nějakej prastarej - to je plugin co mám hooodně dlouho. Jinak Miranda 0.4.3 alfa, a v srmm.dll smajly normálně fungujou - takže bych to viděl na špatnou verzi smileyaddu, jenže problém je, že Miranda má problém se serverem s addonama a nevím jestli se jim to v dohledný době povede vyřešitmatajon píše:A mas smileyadd.dll pro tabsrmm ? Nebo nemas nahodou nakombinovany unicode mirandu a nonunicode smileyadd (nebo naopak) ?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: