Placeny banner

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Placeny banner

Příspěvek od Zeb »

Neznate nejake servery, ktere plati za zobrazovani reklamy na mych strankach ? vim jen o aukru, ale to plati jen za kliknuti :(
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jen trochu na okraj, co čekáš, horentní sumy? logicky kliknutí na banner je dražší, jen zobrazení je prakticky bezcenné, takže ocenění spíš v řádu halířů a pokud nemáš hodně vysokou návštěvnost tak je tohle k ničemu... zadarmo ani kuře nehrabe 8-)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Ako hovorí zombux. Pokiaľ máš slušne navštevovaný banner, tak ti zaplatí nejaká spoločnosť.. keď máš slabšie navštevovaný portál, tak si pozri ceny za kliknutie, a zistíš že je zbytočné si to dávať pre tých pár korún mesačne dávať na stránku...
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeb »

Zajimalo me to spis ze zvedavosti - je mi jasny, ze za shlednuti to je par haliru a za kliknuti desitky haliru :) Spis me zajimal nejakej konkretni priklad - jestli se to treba vyplati dat na stranky, co maj navstevnost 200 - 250 lidi denne
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

a jaké servery platí dobře za kliknutí?
a od jaké návštěvnosti mi někdo bude platit za zobrazení?
Zatím mám tak 140 - 170 lidí za den, což není moc, ale mám už plány, jak to zvednout, tak mě zajímá v které fázi by to už asi šlo.
Aukro platí 0,7KČ za klik + 150Kč, pokud člověk po kliku na banner provede úplnou registraci
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Zeb píše:Zajimalo me to spis ze zvedavosti - je mi jasny, ze za shlednuti to je par haliru a za kliknuti desitky haliru :) Spis me zajimal nejakej konkretni priklad - jestli se to treba vyplati dat na stranky, co maj navstevnost 200 - 250 lidi denne
Záleží čo od toho očakávaš. Na svojom servere mám asi 500 návštev denne, a tam sa mi neoplatí pre to kaziť stránku :)
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeb »

Axis píše:Záleží čo od toho očakávaš
Stacilo by, aby se platil hosting - takze cca 100Kc+ / mesic >> nevis teda o nejakym konkretnim prikladu ?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Zeb píše:
Stacilo by, aby se platil hosting - takze cca 100Kc+ / mesic >> nevis teda o nejakym konkretnim prikladu ?
to ti v životě nikdo nedá, musel bys mít krutě navštěvovanej web ála nejmenovanej blogger ;-)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Zeb píše:
v závisloti na návštěvnosti a cílové skupině ... záleží jakého zaměření ten web máš a prostě najít takovou firmu co v něčem takovém dělá a měla by zájem o propagaci, ale návštěvnost aspoň teď asi plácnu ale cca 3000 denně? Hele dá se to, ale chce to fakt hodně kvalitní obsah :)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“