tak jsem tu 1.6 vyzkousel a vice jak 230 FSB to neda. Navic to dela zajimave haluze po vypnuti pretakteneho pc.. musis tomu vyresetovat cmos, aby to najelo.. takze 1.6 je podle mne nejvetsi propadak. 1.0 RULEZShit píše:Minulý týden.celebrant.athlon píše: 1.6? kdy to vyslo?
MSI K8N Neo3 (nF4-4x) - tipy a triky, rady
Moderátor: Eddward
- celebrant.athlon
- Začátečník

-
- cervenejkarkulak
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no neda vic jak 230... a i na 230 to mam nestabilni... musel sem dat 226 jako u 1.5tky... bohuzel nemuzu mit 1.0 pac mam semprona 64celebrant.athlon píše:tak jsem tu 1.6 vyzkousel a vice jak 230 FSB to neda. Navic to dela zajimave haluze po vypnuti pretakteneho pc.. musis tomu vyresetovat cmos, aby to najelo.. takze 1.6 je podle mne nejvetsi propadak. 1.0 RULEZShit píše:Minulý týden.
- cumik
- Nováček

-
MSI K8N Neo3 MS-7135 v.10 + Maxtor HDD problem
Pri kombinacii MSI K8N Neo3 MS-7135 v.10 (Bios 10.3.2006) + Maxtor 160 GB model 6L160P0 (firmware BAJ41G20) mi raz denne hdd zacnu akokeby parkovat hlavicky (zvuk najvistiznejsie vystihli na jednom zahr. fore ako clack-clack-clack-clack-), inokedy je to zasa zvuk ako keby sa sypal piesok. Win zatial preinstaluvam len raz denne, takze to ide, nevie niekto poradit? Muslim tym poradit, nie pokecat. Dik. Najblizsie ku teme som nasiel clanok http://www.svethardware.cz/art_doc-CE10 ... 675B9.html
ale tam riesenie nie je.
ale tam riesenie nie je.
- celebrant.athlon
- Začátečník

-
Proc bys nemohl mit 1.0 kvuli 64bit Sempronovi? Ja mel Semprona 64 2500+, bios 1.0 a valil 330*7palda píše:no neda vic jak 230... a i na 230 to mam nestabilni... musel sem dat 226 jako u 1.5tky... bohuzel nemuzu mit 1.0 pac mam semprona 64celebrant.athlon píše: tak jsem tu 1.6 vyzkousel a vice jak 230 FSB to neda. Navic to dela zajimave haluze po vypnuti pretakteneho pc.. musis tomu vyresetovat cmos, aby to najelo.. takze 1.6 je podle mne nejvetsi propadak. 1.0 RULEZ
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to me taky... ale nejde mi memnit napeti.. a co stabilita? mam problemy s bootovanim trosku.... ze nabehne az na nekolikaty pokus... sem zkousel max 270*8 a navic jsem nenasel zpusob jak pameti rozbehnout na 1T... v biosu to neni.. mam dva moduly... (ale fungujou oka 1.4-1.6 na 400MHz)celebrant.athlon píše:Proc bys nemohl mit 1.0 kvuli 64bit Sempronovi? Ja mel Semprona 64 2500+, bios 1.0 a valil 330*7palda píše: no neda vic jak 230... a i na 230 to mam nestabilni... musel sem dat 226 jako u 1.5tky... bohuzel nemuzu mit 1.0 pac mam semprona 64Ale psalo mi to Unknown Hammer Family Processor
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám problém s touto deskou
Mám problém s touto deskou.
Pokud jsem měl v AGR slotu AGPéčkovou kartu tak vše bylo bez problémů.Ale jakmile jsem tam osadil PCIE kartu tak počítač nechce naběhnout.Trvá mu to tak cca 3 zapnutí a vypnutí než se rozhodne a pak jede v pohodě,do dalšího restartu.Zkoušel jsem i jinou PCIE ale problém stále trvá.Mám poslední bios a potřeboval bych vědět zda to je na reklamaci a nebo je i jina možnost jak to vyřešit.
Díky za rady
Ondra
Pokud jsem měl v AGR slotu AGPéčkovou kartu tak vše bylo bez problémů.Ale jakmile jsem tam osadil PCIE kartu tak počítač nechce naběhnout.Trvá mu to tak cca 3 zapnutí a vypnutí než se rozhodne a pak jede v pohodě,do dalšího restartu.Zkoušel jsem i jinou PCIE ale problém stále trvá.Mám poslední bios a potřeboval bych vědět zda to je na reklamaci a nebo je i jina možnost jak to vyřešit.
Díky za rady
Ondra
- cervenejkarkulak
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám problém s touto deskou
no tohle to dela kdyz je "fsb" pretaktovana nad 230/235Cawedog píše:Mám problém s touto deskou.
Díky za rady
Ondra
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a kde konkretne se to stane? dostanes se do biosu? zkusil bych dat inicializaci PCIE grafiky jako prvni... a ty IRQcka zkusit rucneCawedog píše:Bohužel mě to děla při defaultním nastavení a Bios v1.6.
Tak že už si opravdu nevím rady.Někdo mi ríkal,že by to mohlo být tím,že deska někdy špatně rozezná IRQ grafiky a kousne se hned na začatku.
Děkuji za každou radu
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ted sem tam dal bios 1.7 a furt se to nechyta,kdyz uz se to chytne tak to dle libosti zamrzne,nikdy sem se nedostal dal jak na zacatek instalace.
Co jsi myslel tim dat inicializaci grafiky jako prvni a jak se to dela a jak se nastavuji IRQ rucně?
Díky za návod,už mě to fakt nebaví a zdá se mi to na jasnou reklamaci
Ondra
Co jsi myslel tim dat inicializaci grafiky jako prvni a jak se to dela a jak se nastavuji IRQ rucně?
Ondra
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
bios 1.7? jsi si jisty ze jsi ve spravnem topicu? nebo tam cpes bios na spatnou deskuCawedog píše:ted sem tam dal bios 1.7 a furt se to nechyta,kdyz uz se to chytne tak to dle libosti zamrzne,nikdy sem se nedostal dal jak na zacatek instalace.
Ondra
- Shit
- Odborník PCT

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- rvalis
- Nováček

-
Jake jadro u s754 AMD64 3000+
Mam desku MSI Nforce4-4x neo3 potřebuji poradit jaký typ jadra procesoru pouzit? mam pamet ddr512 cl.2.5 a pozdeji si dokoupim
tutez. bude me to chodit korektne?
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jake jadro u s754 AMD64 3000+
procesor prakticky jakokoliv... Venice umi taky, jen staci novy bios.. ale deska je schopna s nim pracovat.. ale s pametma si nejsem tak jisty.. je tu klasicky neduh s754 s problemy se dvema oboustrannymi pametovimy moduly... pameti pojedou ale pravdepodobne jen na 333MHz, kdyz by sis koupil jednu 1GB DDR tak to mas lepsi...rvalis píše:Mam desku MSI Nforce4-4x neo3 potřebuji poradit jaký typ jadra procesoru pouzit? mam pamet ddr512 cl.2.5 a pozdeji si dokoupim
- cervenejkarkulak
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Gagoo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jste někdo R9800Pro 256MB v AGR?
Zdravím,
Zkoušel jste někdo R9800Pro 256MB? - chci přejít na pcie ale ne hned a thahle grafika by tam mohla chvíli sloužit - tedy za předpokladu že se vůbec v AGR chytne - na listu podporovaných grafik není ale - když tam jsou taková "děla" jako FX5900Ultra - navíc uvedená jako "AGP 8X passed" tak by to jít mohlo - snad
Zkoušel jste někdo R9800Pro 256MB? - chci přejít na pcie ale ne hned a thahle grafika by tam mohla chvíli sloužit - tedy za předpokladu že se vůbec v AGR chytne - na listu podporovaných grafik není ale - když tam jsou taková "děla" jako FX5900Ultra - navíc uvedená jako "AGP 8X passed" tak by to jít mohlo - snad
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkoušel jste někdo R9800Pro 256MB v AGR?
v AGR nemaji cenu lepsi grafiky ja radeon 9600.. jelikoz agr je jen predelany PCI slot (cca 133MB/s)... sice tam karta pujde.. ale bude silne zahalet a vykon bude omezen...... takze ocekavej nizsi vykon nez u AGP.... podle me pujde...Gagoo píše:Zdravím,