Edimax 7207APB a DC++

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
hudecek.jiri
Začátečník
Začátečník

Edimax 7207APB a DC++

Příspěvek od hudecek.jiri »

Zdravím.
Mám dotaz ohleně tohoto zařízení.
Toto AP mám už asi rok a skoro vždy funguje dobře.
ALE teď poslední dobou se mě stává že moje AP mě ukazuje signál 1-15 čož se mě zdá docela málona to že mám 19dB anténu na 500m. Internet jede skvěle i stahování z netu jde skvěle jenže DC++ mě nejede vůbec skvěle Prostě se mě to chová tak že stahování naběhne na 40KB/s a postupně to padá až na 0.
Chtěl sem se zeptat zda ostatním uživatelům ukazuje AP edimax 7207APB signál správně?!
A chtěl bych se zeptat zda to kolísání dc++ může způsobovat ten signál. díky za info
Procák: AMD atlon 1800+@3200+ 2,21GHz, Deska: Asus A7N8X-X (uber bios), Ramky: samsung 256MB, Disk: 2x80Gb Maxtor, Grafárna: Jetway Ati RADEON 9550 O/C ultra, Palírna: Liteon
FPS_n00b
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FPS_n00b »

v dc++ moze byt problem aj od koho stahujes, moze mat on problemy s netom..skusal si ineho klienta ? nezacal ti to provider blokovat ?
hudecek.jiri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hudecek.jiri »

ne žádné blokování nemám. Ptal sem se.
Procák: AMD atlon 1800+@3200+ 2,21GHz, Deska: Asus A7N8X-X (uber bios), Ramky: samsung 256MB, Disk: 2x80Gb Maxtor, Grafárna: Jetway Ati RADEON 9550 O/C ultra, Palírna: Liteon
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no zkus si sosat nějaký velký soubor (třeba service pack) z internetu, odhlaíš, jestli má problém taky nebo je to čistě věc DC++
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“