Windows-instalace jako celek

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
xampik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Windows-instalace jako celek

Příspěvek od xampik »

Ahoj,
měl bych menší problém a nevím na koho se obrátit.Taky vám vadí nová instalace windowsu (XP-professional mam) + instalování ovladačů + znova nastavení?mě strašně jo protože to vždycky trva nejmíň 2 hodiny.
Přemýšlel jsem jesti neexistuje nějaký program,že by mi zálohoval celý hdd + ovladače+nastavení po nové instalaci systému.Abych potom až budu znova instalovat systém,bych tam dal disk třeba dvd (na něm bude celý disk +ovladače+nastavení po nové instalaci systému) a tam třeba dam že to chci sformátovat a vono to sformátuje a dá tam to co by tam melo byt po cerstve instalaci prave ze nechci zdlouhave vse instalovat a takhle aby se mi to nainstalovalo jako celek :-) :wink: mözna to zni trochu nesrozumitelne ale ja doufam ze mi nekdo poradi :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ano - Norton Ghost, někde tu je o tom celý thread.
Goldnoob team proud member!
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

nebo take Acronis True Image Maker
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Ok, takže pomocí těchto programů vytvořím bootovatelný img na DVD který nahodí nějaké vlastní dos prostředí a před zkopírováním to dokáže naformátovat na ntfs například ?
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

spirit64 píše:Ok, takže pomocí těchto programů vytvořím bootovatelný img na DVD který nahodí nějaké vlastní dos prostředí a před zkopírováním to dokáže naformátovat na ntfs například ?
Tak nejak.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

spirit64 píše:Ok, takže pomocí těchto programů vytvořím bootovatelný img na DVD....
doporucuji tu img ulozit na jiny oddil disku a obnovovat ji z nej, protoze z DVD media to trva pekelne dlouho.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

ok dnes to zkusím. Ale trochu se bojím typického problému - kdyby se mi nějakej trojánek usídlil na zálohovaném oddílu s img ..
jessie.james
Začátečník
Začátečník

spirit64 píše:ok dnes to zkusím. Ale trochu se bojím typického problému - kdyby se mi nějakej trojánek usídlil na zálohovaném oddílu s img ..
myslim, ze mas zbytecne obavy. zalohu v Nortonu Ghostu si delam uz nejaky ten rok a za tu dobu jsem na datove particne s Norton zalohou nemel jediny vir nebo trojana.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“