Ink Level u HP 5650

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ink Level u HP 5650

Příspěvek od bmobil »

Doplnil jsem si cernou cartridge u sve tiskarny. Takze je plna. Ale software od tiskarny me porad hlasi ze je prazdna. Neda se tam nejak nastavit nova cartridge aby si myslel ze je plna? Kdyz jsem mel Lexmark tak to slo. Ale tady u toho HP to nejak nejde.
..full throttle..
ondro12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Ink Level u HP 5650

Příspěvek od ondro12 »

bmobil píše:Doplnil jsem si cernou cartridge u sve tiskarny. Takze je plna. Ale software od tiskarny me porad hlasi ze je prazdna. Neda se tam nejak nastavit nova cartridge aby si myslel ze je plna? Kdyz jsem mel Lexmark tak to slo. Ale tady u toho HP to nejak nejde.
plnil si si to doma sam ze? U novysich HPciek su v toneroch cipy, ktore sluzia ako ochrana... keby si to dal plnit do nejakej firmy oni by ten cip vymenili alebo prepalil i alebo co...
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“