dell???

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
stefan
Začátečník
Začátečník

dell???

Příspěvek od stefan »

Rozhodujem sa pre nejaký notebook. Problém je, že som v UK a tu sú ceny nejak zvláštne nastavené. HP napríklad sú tu neuveriteľne drahé. Núka sa mi Dell http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=en&s=dhs

Majú teraz celkom fajn ceny. A za 400 asi lepšie parametre nezoženiem. Otázka je, či je Dell ten správny výrobca. Ak má niekto skúsenosti s notebookmi Dell, bol by som vdačný keby sa o ne podelil.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

dell , ibm jsou nejkvalitnejsi ntb na trhu.. vubec nemas nad cim premyslet muzes akorat koupit :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeathFriend »

Jen přitakám aby si měl více názoru protože souhlasím s sh.
GreenTea
Začátečník
Začátečník

Dell is the BEST !!!!!

Příspěvek od GreenTea »

Nad nicim nepremyslej a bez do Dellu ;-) Sam ho vlastnim a nemuzu si na nej stezovat. Nejlepsi masina jakou sem kdy vlastnil... Pres leto sem pracoval v Anglii a ceny u Dellu v UK se s temi v Cechach nedaji porovnat! Cena je uplne paradni. Takze sem hned koupil Dell Inspiron 9300. Obednal sem ho pres telefon, zaplatil sem kreditni kartou a do trech dnu sem ho mel na stole :-D
Dell Inspiron 9300, K750i
Srpi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srpi »

Kdyz jsme u toho taky prave vybiram notas v UK, ale mame na mysli neco vykonejsiho. Libi se mi tahle m70
http://www1.euro.dell.com/content/produ ... bsd#tabtop

Akorat me zarazi ta graficka karta uprimne ji neznam ani jeji vykon. ramky bych taky musel urcite zvednout. Potrebuju to na grafiku a na parnuti naky ty hry neco jako x700 jsem u delu nenasel :(

Uz to vybiram asi tri tydny ruzny znacky fakt nevim :(
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Řekni jakej máš limit s tím notasem.Jinak pokud to objednáváš z UK tak si připočti k ceně ještě 19%dph,teda pokud tam nebydlíš to pak nepřipočítávej nic.Jde mi o to že českej dell ti sežene takřka vše co je na UK webu.

jinak to Quadro FX1400 to je starší model profi karty na grafiku.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Srpi píše:Akorat me zarazi ta graficka karta uprimne ji neznam ani jeji vykon. ramky bych taky musel urcite zvednout. Potrebuju to na grafiku a na parnuti naky ty hry neco jako x700 jsem u delu nenasel :(
Jak si přečteš o post výš je to profi grafika se všema výhodama a nevýhodama co z toho vyplývají - tj. není to moc na hry. Jo a BTW: Dell už představil nástupce M70 s profi grafikou odvozenou od GF Go 7900 GTX - jmenuje se M90.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Srpi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srpi »

Predstavoval bych si neco kolem 1000-1100 liber. Jinak jsem v UK takze DPH je v pohode. Diky moc

BTW. M90 ta asi bude zase pekne mastna :?

edit. jinak mi padl jeste do oka tenhle typ ASUS A6J.
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no tak v téhle cenové kategorii pokud chceš ten nejlepší výkon tak bych šel asi do toho Asusu,je to fakt vynikající notebook.

Smozřejmě já kdybych volil tak bych taky řadši dell,jeho přednosti jsou nepopřitelné,ale nemá zase tak slušnou grafárnu.Na druhou stranu pokud by ti stačila ATI X1400 která zvládá jak jsem se dočetl poměrně obstojně hry tak by to byo zase o něčem jiném,to by byla u mě jasná volba dellu a asi modelu Inspiron 9400,nemůžu si pomoct ale ty jejich nádherný kryty,to je láska,kam se hrabe Sony :oops: :lol:
Srpi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srpi »

OKi diky budu ho kupovat za 14 dni tak treba bude jeste naka zmena ;o]
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Srpi něco málo jsem slyšel že mají dostat Inspirony nový Graf.karty nějak tak po 14.dubnu,ale co je na tom pravdy to netuším a hlavně v jaké části zeměkoule :-D
GreenTea
Začátečník
Začátečník

Ber Dell !!!!!! Is the best ;-)

Příspěvek od GreenTea »

Všema deseti ber Dell 8)
Dell Inspiron 9300, K750i
Srpi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srpi »

Kurna :) kukal jsem na tu M90 a zase je tam pro me vykonostne neznama grafika...

14. Dubna jo uvidim jestli to vydrzim zatim jeste nemam net. tak ych mohl :D
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Srpi píše:Kurna :) kukal jsem na tu M90 a zase je tam pro me vykonostne neznama grafika...
Kdyť jsem psal vejš, že je tam profi-grafika odvozená od GF Go 7900 GTX - výkonný ale na hry to moc není.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Srpi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srpi »

OKi diky moc zkusim jeste tedy pockat do toho 14.Dubna do ty doby stejne nebudu mit net tak to jeste vydrzim a pripadne vezmu tan Asus...diky moc za rady
Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Finkky »

pri pohledu na ty jejich ceny moje srdce jen uroni slzu.. :( nevite jak je to mozny takovej ulet ? naprikad centrinoduo, 100gb sata 5400, GMA950 za 25000kc v prepoctu ?
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“