dell???
Moderátor: Don
- stefan
- Začátečník
-
dell???
Rozhodujem sa pre nejaký notebook. Problém je, že som v UK a tu sú ceny nejak zvláštne nastavené. HP napríklad sú tu neuveriteľne drahé. Núka sa mi Dell http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=en&s=dhs
Majú teraz celkom fajn ceny. A za 400 asi lepšie parametre nezoženiem. Otázka je, či je Dell ten správny výrobca. Ak má niekto skúsenosti s notebookmi Dell, bol by som vdačný keby sa o ne podelil.
Majú teraz celkom fajn ceny. A za 400 asi lepšie parametre nezoženiem. Otázka je, či je Dell ten správny výrobca. Ak má niekto skúsenosti s notebookmi Dell, bol by som vdačný keby sa o ne podelil.
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- DeathFriend
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- GreenTea
- Začátečník
Dell is the BEST !!!!!
Nad nicim nepremyslej a bez do Dellu Sam ho vlastnim a nemuzu si na nej stezovat. Nejlepsi masina jakou sem kdy vlastnil... Pres leto sem pracoval v Anglii a ceny u Dellu v UK se s temi v Cechach nedaji porovnat! Cena je uplne paradni. Takze sem hned koupil Dell Inspiron 9300. Obednal sem ho pres telefon, zaplatil sem kreditni kartou a do trech dnu sem ho mel na stole
Dell Inspiron 9300, K750i
- Srpi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsme u toho taky prave vybiram notas v UK, ale mame na mysli neco vykonejsiho. Libi se mi tahle m70
http://www1.euro.dell.com/content/produ ... bsd#tabtop
Akorat me zarazi ta graficka karta uprimne ji neznam ani jeji vykon. ramky bych taky musel urcite zvednout. Potrebuju to na grafiku a na parnuti naky ty hry neco jako x700 jsem u delu nenasel
Uz to vybiram asi tri tydny ruzny znacky fakt nevim
http://www1.euro.dell.com/content/produ ... bsd#tabtop
Akorat me zarazi ta graficka karta uprimne ji neznam ani jeji vykon. ramky bych taky musel urcite zvednout. Potrebuju to na grafiku a na parnuti naky ty hry neco jako x700 jsem u delu nenasel
Uz to vybiram asi tri tydny ruzny znacky fakt nevim
- DeathFriend
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jak si přečteš o post výš je to profi grafika se všema výhodama a nevýhodama co z toho vyplývají - tj. není to moc na hry. Jo a BTW: Dell už představil nástupce M70 s profi grafikou odvozenou od GF Go 7900 GTX - jmenuje se M90.Srpi píše:Akorat me zarazi ta graficka karta uprimne ji neznam ani jeji vykon. ramky bych taky musel urcite zvednout. Potrebuju to na grafiku a na parnuti naky ty hry neco jako x700 jsem u delu nenasel
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Srpi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- DeathFriend
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no tak v téhle cenové kategorii pokud chceš ten nejlepší výkon tak bych šel asi do toho Asusu,je to fakt vynikající notebook.
Smozřejmě já kdybych volil tak bych taky řadši dell,jeho přednosti jsou nepopřitelné,ale nemá zase tak slušnou grafárnu.Na druhou stranu pokud by ti stačila ATI X1400 která zvládá jak jsem se dočetl poměrně obstojně hry tak by to byo zase o něčem jiném,to by byla u mě jasná volba dellu a asi modelu Inspiron 9400,nemůžu si pomoct ale ty jejich nádherný kryty,to je láska,kam se hrabe Sony
Smozřejmě já kdybych volil tak bych taky řadši dell,jeho přednosti jsou nepopřitelné,ale nemá zase tak slušnou grafárnu.Na druhou stranu pokud by ti stačila ATI X1400 která zvládá jak jsem se dočetl poměrně obstojně hry tak by to byo zase o něčem jiném,to by byla u mě jasná volba dellu a asi modelu Inspiron 9400,nemůžu si pomoct ale ty jejich nádherný kryty,to je láska,kam se hrabe Sony
- Srpi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- DeathFriend
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- GreenTea
- Začátečník
- Srpi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kdyť jsem psal vejš, že je tam profi-grafika odvozená od GF Go 7900 GTX - výkonný ale na hry to moc není.Srpi píše:Kurna kukal jsem na tu M90 a zase je tam pro me vykonostne neznama grafika...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- Srpi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Finkky
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: