Vivo a propojeni TV z PC
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Nitram
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vivo a propojeni TV z PC
Zdarec poridil jsem si 6600 Diamond(uz je to delsi doba) s VIVO a newim jaky kabely pripadne jake rozdvojky mam pouzit aby mi to fungovalo poradi mi nekdo?Rad bych totiz jak poustel na Tv filmy taky bych rad z Tv nahraval Dekuji Vsem za odpovedi
- Henk
- Nováček

re
No pokud jsi to nekupoval z druhe ruky tak by k tomu mel byt rozdelovaci kablik.Tzn na jedne strane konektor s hafo "pindikama" kterej se strci do grafiky a na druhe ctyri konektory.(S-Video In,Out a Cinch In,Out).Pak staci jenom podle toho kterej chces pouzivat propojit s TV.Bud kabelem s S-Video (mel by byt kvalitnejsi obraz
) nebo kabelem s Cinchema.
Motto:Chlop je od chlompani a roba od robeni !!
C2D 8400;Noctua NH-U12P;Asus P5K Premium; 2*2GB A-Data Vitesta; Gigabyte GeForce 8800GT; HDD WD 250AAKS; HDD WD 500AAKS;
C2D 8400;Noctua NH-U12P;Asus P5K Premium; 2*2GB A-Data Vitesta; Gigabyte GeForce 8800GT; HDD WD 250AAKS; HDD WD 500AAKS;
- Nitram
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Nitram
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Henk
- Nováček

Tak to jedině jak píše Dzin, sežeň si redukci SCART-Cinch nebo SCART-S-video.
Já to měl připojený přes video na kterém byly cinch výstupy.
Jinak nevím jak se pohnuly ceny ale mám takové tušení že když jsem kdysi chtěl koupit kabel S-Video že to nebyla až tak levná záležitost.
Já to měl připojený přes video na kterém byly cinch výstupy.
Jinak nevím jak se pohnuly ceny ale mám takové tušení že když jsem kdysi chtěl koupit kabel S-Video že to nebyla až tak levná záležitost.
Motto:Chlop je od chlompani a roba od robeni !!