Obnova dat pomoci prog. EasyRecovery

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
kubajs
Začátečník
Začátečník

Obnova dat pomoci prog. EasyRecovery

Příspěvek od kubajs »

Zdravim,
chtel bych vas poprosit o radu. Odesel mi jeden hdd se systemem, mptrojka, softem i filmama. Na druhy jsem si nainstaloval znova system a taky easyrecovery prof. Chtel bych pomoci tohoto programu obnovit vetsinu dat, co mam zvolit na nabidky datarecovery/.....(advancedreco, deletedreco, rawreco...)
DIky moc
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

No ak ten HDD odisiel hardwarovo tak ti ziadny program na obnovu dat nepomôze , tak pribliz pojem odisiel mi HDD .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

MaTTo S píše:No ak ten HDD odisiel hardwarovo tak ti ziadny program na obnovu dat nepomôze , tak pribliz pojem odisiel mi HDD .
Pracoval jsem ve win, najednou to zamrzlo, pak modra smrt. Po restartu ho bios nenadetekoval, zkousel jsem jiny datovy i napajeci kabely a nic. Kdyz jsem ho zapojil jen samotnej (mam cd-dvdrom a jeste druhy hdd) tak mi to hlasilo chyba cteni disku. Tak jsem nainstaloval na druhy hdd xpcka. Pak jsem zapoji ten spatny disk, po restartu xpcka hlasi novy hdd, ale nelze na nej kliknout, pry tam neni. Nezkousel jsem diagnostiku, ale easyrecovery se k nemu hlasi, ale nevim jak z nej dostanu data zpet.
tak asi takle?
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

Nezkousel jsem system cd xp s opravenim fix boot a fix mbr. Disk "necvaka", tak to by melo byt dobre?
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

Tak jsem zkusil dva programy easyrecovery a pc inspector. Je to na shit. Nektery filmy to obnovi, ale neda se na to koukat. Cim vetsi soubor tim je to na shit. I nektery mp3 to obnovilo, ale pri prehravani to trochu prestakuje jako na desce. Z nekterych mp3 to udelalo megamix, shit.
Mel jsem si to radci vypalovat na dvd.
Tak diky a mejte se, je to na shit.
shit - 4x

Muzete to locknout.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“