*.mdf rozdeleny na viac casti - ako spojit?
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
*.mdf rozdeleny na viac casti - ako spojit?
Nepoznate niekto nejaky program ktory spoji do jedneho suboru subor *.mdf ktory je rozdeleny na casti: *.mdf, *.md0, *.md1, *.md2... atd? diky
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VasekB
- Začátečník

-
no, spojis to jednoduse cmd> copy 1.mdf+2.mdf+3.mdf+4.mdf 0.mdf
ale otazka je jestli to potom bude fungovat ;o)
.mdf je vetsinou MS SQL DB a ta ti tohle pak urcite nesezere... na to bys musel jednotlive mdf pripojit do MS SQL DB a tam tu databazi ulozit jako 1.mdf ... musis napsat co to je za soubory (z jake aplikace jsi je vytahnul) !
ale otazka je jestli to potom bude fungovat ;o)
.mdf je vetsinou MS SQL DB a ta ti tohle pak urcite nesezere... na to bys musel jednotlive mdf pripojit do MS SQL DB a tam tu databazi ulozit jako 1.mdf ... musis napsat co to je za soubory (z jake aplikace jsi je vytahnul) !
- FPS_n00b
- Začátečník

.mdf je zvycajne v reci nas nizsich, pms sql db neznalcov typ image suboru na fajn warezacke hryVasekB píše:.mdf je vetsinou MS SQL DB a ta ti tohle pak urcite nesezere... na to bys musel jednotlive mdf pripojit do MS SQL DB a tam tu databazi ulozit jako 1.mdf ... musis napsat co to je za soubory (z jake aplikace jsi je vytahnul) !
- VasekB
- Začátečník

-
ok.. dik za vysvetleni.
z dob kdy jsem aktivne gamesil pamatuju takhle rozsekane soubory. ale vetsinou se pouzivali RAR, ZIP, takze to bylo jasne.. pokud meli vlastni instalator s vlastnim pakovacem, tak to byl nejaky DAT. takze kdyz pouzivaji MDF pro neco co neni MDF, tak je to tezke ;o))
ted jsem pogooglil a MDF pouziva "Alcohol 120%", takze pokud to umoznuje, tak spojit v nem. pokud ne, tak to nejde.
z dob kdy jsem aktivne gamesil pamatuju takhle rozsekane soubory. ale vetsinou se pouzivali RAR, ZIP, takze to bylo jasne.. pokud meli vlastni instalator s vlastnim pakovacem, tak to byl nejaky DAT. takze kdyz pouzivaji MDF pro neco co neni MDF, tak je to tezke ;o))
ted jsem pogooglil a MDF pouziva "Alcohol 120%", takze pokud to umoznuje, tak spojit v nem. pokud ne, tak to nejde.