Bezdrátový set kl. a myš. Jaký?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Sattero
Začátečník
Začátečník

Bezdrátový set kl. a myš. Jaký?

Příspěvek od Sattero »

Jaká bezdrátový set do 1800Kč? Pokud možno nějaký kvalitní a i designově povedený co má slušnou výdrž. Našel jsem a líbí se mě tato: http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K ... G-21006147
Co na ní říkáte a jaké s ní máte zkušenosti, případně doporučte jinou a prosím nepřesahujte částku, kterou jsem uvedl. Kdž tak minimálně. :-)

Prosím napište.[/url]
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
poolshark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od poolshark »

mas nejake zvlastni duvody proc brat bezdrat?.... proc se nezkusit poohlednout po nejakym peknym dratovym? bezdrat prinasi imho jen same nevyhody krome "mobility" (ktera ovsem u stolniho PC jaksi ztraci smysl)
PC: AMD Sempron 64 3100+ (256Kb L2) 1800@2480 MHz (+37,8%), MB Asus K8N4-E Nvidia nF4 4x, socket 754, 1024 MB RAM Samsung PC3200 DDR 400@412 MHz, GeForce 7800GTX 256MB 256b, HDD Seagate Barracuda 250 + 250 + 400 GB IDE, DVD-RW LG GSA-4167B, Zdroj Fortron FSP400-60PN(PF) (LN) 400W
Notebook: ASUS M50Sr
poolshark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od poolshark »

PC: AMD Sempron 64 3100+ (256Kb L2) 1800@2480 MHz (+37,8%), MB Asus K8N4-E Nvidia nF4 4x, socket 754, 1024 MB RAM Samsung PC3200 DDR 400@412 MHz, GeForce 7800GTX 256MB 256b, HDD Seagate Barracuda 250 + 250 + 400 GB IDE, DVD-RW LG GSA-4167B, Zdroj Fortron FSP400-60PN(PF) (LN) 400W
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Kdyz rikam bezdrat tak nechci drat. Mam to z nekolika duvodu (tedy chci). Pokud bych chtel tak sem napisu dratovou... nenavrhuj priste neco jineho, zni to jako nahnani si bodiku :-)
Navrhni bezdrat (nebo nekdo jiny). PC mam jako TV a mam to casto propojene s velkou TV a byt metr od velke TV s 60Hz neni prave prijemne divani :-)
Mys mam bezdrat, ale jaksi klavesnice se neprodava jako bezdrat samostatne...
poolshark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od poolshark »

OK, dobre, sorry, omlouvam se.... nevedel sem k cemu to mas...

zkus tohle....
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24224

nebo:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31592
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

No me se libi teda vic ta genius, ale mysi u obou setu jsou katastrofalni, umax keyboard ma skaredy desin tlacitek (mam rad estetiku). Genius ma mensi vydrz a tuto klavesnici (podobnou) mam ale dratovou - je strasne poruchova, proto menim. Mam rad Logitech, microsoft atd. jako vyrobce mysi a kl. Moc se tomu nevenuju, tak nevim co je dobry... Ale chci kvalitnejsi, ktera vydrzi delsi dobu (jo a mam LCD tak chci nejlip plochej zdvih nebo stredni). Jeste neco zkuste pls, jsem za kazdou radu moc vdecny
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Bezdrátový set kl. a myš. Jaký?

Příspěvek od Geeker »

lukasstr píše:Jaká bezdrátový set do 1800Kč? Pokud možno nějaký kvalitní a i designově povedený co má slušnou výdrž. Našel jsem a líbí se mě tato: http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K ... G-21006147
Co na ní říkáte a jaké s ní máte zkušenosti, případně doporučte jinou a prosím nepřesahujte částku, kterou jsem uvedl. Kdž tak minimálně. :-)

Prosím napište.[/url]
Spickovy set. Mel jsem ho doma na par dnu a tezce jsem se snim loucil. Nizky zvih tichoucky. Mys mi teda moc nesedla ale pokud neparis gamesy uplne staci
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

jj ten logitech je super..btw na co to chces?3
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Gamesy hraju jednou za cas a to hlavne MMORPG a Strategie. Chci to k ovladani PC z "dalky". Treba kdyz mam PC propojene s televizi tak abych nemusel sedet 50 CM od 50Hz obrazovky... Ovladani filmu, audio, proste to co se vyzaduje od bezdratu :-)
Asi koupim ten Logitech, ma pekny design a nenasel sem na nej negativni kritiku (tedy chyby, vady, spatne prenosy...), spis tu pozitivni. Dik vsem za nazory, ted jen nekde koupit, tedy nekde co ma pobocku v Brne. :-)

Preji krasny a slunecny den. Slunce v duši 8)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

nechtel bys kdyz hrajes spis normalni rozlozeni klaves?
to je jedine ale hodne podstatne minus
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Rozložení kláves je stejné jako má většina klávesnic, jen má místo troj řady nad šipkama dvoj. Na hry mam speciální ovladač a většinou se vše ovládá w,a,s,d a to co je kolem. Strategie se hraji myší, RPG zase nějaký písmenka, k tomu w.a.s.d a myš. Myslím, že toto rozložení je naprosto normální, je tam i numerická klávesa (tedy ne jak má NB - Fn nebo SHIFT a nahoře divně.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

no normalni rozlozeni to neni, ja bych s tim hrat nemohl.. ale jestli ti vyhovuje tak do toho setu bez..
kdybys ale sehnal nejaky set s mx700 nebo 900 tak by to mozna bylo lepsi
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

vidim ze jsi naruzivy hrac... Me to vyhovuje a hry parim jednou za cas. Dik za odpovedi. Toto tema beru jako uzavrene, nebot jste me pomohli a ja si vybral, ted jen koupit :-)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“