Pokud se to tady už řešilo tak se omlouvám.
Děkuji mnohokrát za rady. Mějte se................................ Chicken
Moderátor: morke

To vypadá naprosto parádně

no tak sem se díval na ty chladiče sou cou upínány touto sponou...ale stojí to v řádech 800+ to si radši sám něco ukutím, bude to lepší

jj jasný, šak já to asi tak udělám...kupovat kuli tomuhle zbytečně chladič to je blbost...jen mě napadla ještě tam jedna možnost, kterou sem psal víše...mrkni se na ni pls.Fik píše:To je vlastne to sami, co ti radim ja. Akorat kdyz tam budes mit tu tycku, tak tam nebues mit tech 10 zbytecnejch dir okolo...a vyjde te to na 10kc + 15 minut prace.

Jasný dva viditelný šroubky...ale pod tou černou "ohrádkou" náhodou nejsou čtyři rohový dirky?Fik píše:Jestli myslis to s tema ctyrma dirama, tak na to ani nemysli, jelikoz soc.939 ma jen 2.

Aha...o já lamerekFik píše:nee

Lol díky moc chlape...jsc sem doteď opravdu neznal...ale díky tobě...mají tam krásný přítlačný spony na uchycení...a docela za levno...fakt supr. DíkyHighlander píše:nedala by se pouzit spona z neceho jinyho???podivej se na jsc computers ..nebo se zeptej flegyho nebo mawy ty ti urcite poradi.

Našel sem tam toto http://www.jscomputers.cz/images/halter ... _light.jpgChicken píše:Lol díky moc chlape...jsc sem doteď opravdu neznal...ale díky tobě...mají tam krásný přítlačný spony na uchycení...a docela za levno...fakt supr. DíkyHighlander píše:nedala by se pouzit spona z neceho jinyho???podivej se na jsc computers ..nebo se zeptej flegyho nebo mawy ty ti urcite poradi.