ATI RD580 CrossFire, Master Karta - Nejasnosti

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ATI RD580 CrossFire, Master Karta - Nejasnosti

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Zajímal jsem se (čistě teoreticky :-D ) o CrossFire a podle tohoto článku má fungovat CrossFire X1900XTX bez master karty. Co je na tom pravdy? Jedná se o čipset RD580.
?
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

CF bez mastercard a externi propojky to funguje pouze s kartami X1800GTO a bude oficialne uvedeno az s ovladaci 6.5, bohuzel vykonnejsi karty potrebuji propojku i mastercard...
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Díky. Myslel jsem si to, ale zmátl mě ten text v tom článku (SH :roll: ). Taky jsem si pročetl pár zahraničných webu a je to asi tak ;)
?
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

RD580 se lidší tím, že oproti sotatním čipsetům má při CF bez propojky výrazně nižší propad ve výkonu, ale jak říká OBR, povolený to bude zatím jen pro </= X1800GTO
Nejlepší moderátor ve výslužbě
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

//Promazáno OT - Téma threadu je jasně dané, porovnávání řešení ATi vs. nVidia sem nepatří.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

prf.KuBA píše://Promazáno OT - Téma threadu je jasně dané, porovnávání řešení ATi vs. nVidia sem nepatří.
Můj post byl naprosto k věci. Porovnával výkon s a bez propojky, přímo související a zde diskutovanou věc. Moderátor co to smazal je, s prominutím, v tomto případě vůl.

//prf.KuBA - Kdyby někdo chtěl vidět ono porovnání, možnost se naskýtá tady. :)
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

//Promazáno OT.
//pro RDK - Pravidla platí pro všechny. Jestli chceš něco sdělit uživateli radekhulan, nechť mu napiš SZ.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Pokud jsem v Computeru četl správně tak X1900XT&XTX či X1600XT jdou dvě bez master karty a propojky. Jen u X1900XT&XTX si musíte dát propojku pokud chcete výstup na x monitorů.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“