Pomoc rizeni (f1)
opposite lock ass.. (f2)?? (co to vubec je? )
Brzdne body (f3)
spin recovery (f5)
Nerozbitelnost (f6)
anti lock brakes (f9)
edit: a nerozbitelnost bych nastavoval na 100%, jen at si nekdo zkusi me sejmout
Moderátor: Baneshee

cool.user píše:edit: a nerozbitelnost bych nastavoval na 100%, jen at si nekdo zkusi me sejmout. Myslim ze vetsina z nas (vcetne naseho sata
) je schopna jet cistej zavod...

jasné, já si budu snažit ve volném čase vyladit nastavení, ale 19:00 jsem zvolil proto, že ve 20:00 se chci dívat na Dobrodružství kriminalistikycool.user píše:smtihe dobry, ale trening urcvite ne dve hodiny, to je proste mod , stacila by hodinka stejnak vetsina lidi bude trenit uz doma ne? takze ja bych dal zacatek treningu na 20:00 (stejnak driv nemuzu takze vam asi tezko zalozim server) a zavod kolem 21:00.

To te chci videt jak jedes bez kontroly trakce.....PetoS píše:k tym pomocnikom navrhujem, aby bolo vsetko vypnute okrem stability assistance na high, ostatne na off
sorry ale tak na to ti prdim uz uplne. Vetsina lidi tady volant ma, navic novej volant te stoji s FF kolem 1500kc...ked sa dohodneme ze vsetci budu na sipkach, bude to najferovejsie.
30% urcite ne, prece jen nehrajem arkadu . pokud bude server u me budu nastavovat zhruba na 60-70% min ne. nemate jezdit jak prasata.Invulnerability by som dal tak na 30 - 40 %, lebo ked nahodou niekto zabrzdi v zakrute skor a ten za nim to donho nasije (ako ja do Smitha v nedelu), su v keli obidvaja a mame dvoch jazdcov v keli. A to este ked mame 20 kol, pritrafi sa sem-tam aj nejaka chybicka, a po 1 chybe by ste s 30% asi len stratili poziciu, prip. by vam odpadlo volaco, s cim sa da ist do boxov, ale so 100 percentami by ste sa uz od toho mantinelu neodlepili...
http://www.liveforspeed.cz píše:2.10 Nabourání do auta před vámi
--------------------------------
2.10.1 Pronásledující závodník má povinnost chovat se dostatečně opatrně a zodpovědně tak, aby
nenaboural do vedoucího auta.
2.10.2 Vedoucí závodník nesmí provádět jakékoli zlomyslné nebo nevhodné brždění nebo
zpomalování.
Vedoucí závodník má právo být pomalejší nebo používat delší a dřívější brzdné zóny než
ostatní. Má také právo zahnout do zatáčky dříve nebo později a/nebo dosáhnout vrcholu zatáčky
dříve nebo později. Má právo být nekonzistentní a nevypočitatelný.
Pronásledující závodník musí předpokládat, že vedoucí závodník může mít delší brzdné zóny
atd., než má on sám, a musí podle toho jet a vždy dodržovat odstup.
Ve zkratce, pokud jedete za někým máte povinnost do něj nenabourat. On nemá povinnost se vám
vyhýbat. Když vše ostatní selže, měli by jste vyjet se svým vozem mimo trať aby jste
zabránili takové kolizi.

cool.user píše:To te chci videt jak jedes bez kontroly trakce.....PetoS píše:k tym pomocnikom navrhujem, aby bolo vsetko vypnute okrem stability assistance na high, ostatne na off![]()
sorry ale tak na to ti prdim uz uplne. Vetsina lidi tady volant ma, navic novej volant te stoji s FF kolem 1500kc...ked sa dohodneme ze vsetci budu na sipkach, bude to najferovejsie.
30% urcite ne, prece jen nehrajem arkadu . pokud bude server u me budu nastavovat zhruba na 60-70% min ne. nemate jezdit jak prasata.Invulnerability by som dal tak na 30 - 40 %, lebo ked nahodou niekto zabrzdi v zakrute skor a ten za nim to donho nasije (ako ja do Smitha v nedelu), su v keli obidvaja a mame dvoch jazdcov v keli. A to este ked mame 20 kol, pritrafi sa sem-tam aj nejaka chybicka, a po 1 chybe by ste s 30% asi len stratili poziciu, prip. by vam odpadlo volaco, s cim sa da ist do boxov, ale so 100 percentami by ste sa uz od toho mantinelu neodlepili...
Doporucuju kazdemu precist si toto http://www.liveforspeed.cz/liga/pravidla_zavodu.txt
konkretne tyto body
http://www.liveforspeed.cz píše:2.10 Nabourání do auta před vámi
--------------------------------
2.10.1 Pronásledující závodník má povinnost chovat se dostatečně opatrně a zodpovědně tak, aby
nenaboural do vedoucího auta.
2.10.2 Vedoucí závodník nesmí provádět jakékoli zlomyslné nebo nevhodné brždění nebo
zpomalování.
Vedoucí závodník má právo být pomalejší nebo používat delší a dřívější brzdné zóny než
ostatní. Má také právo zahnout do zatáčky dříve nebo později a/nebo dosáhnout vrcholu zatáčky
dříve nebo později. Má právo být nekonzistentní a nevypočitatelný.
Pronásledující závodník musí předpokládat, že vedoucí závodník může mít delší brzdné zóny
atd., než má on sám, a musí podle toho jet a vždy dodržovat odstup.
Ve zkratce, pokud jedete za někým máte povinnost do něj nenabourat. On nemá povinnost se vám
vyhýbat. Když vše ostatní selže, měli by jste vyjet se svým vozem mimo trať aby jste
zabránili takové kolizi.

PetoS píše: - ked uz teda tak chcete jazdit na volante, jasne, ze vam to nemozem brat, avsak ten zavod uz nebude aj tak ferovy, aj ked mozno je chyba vo mne, ze nemam volant![]()
Sorry ale tohle jsou vymluvy.PetoS píše: - a k tomu percentu nepokazitelnosti by som to viac ako 50 % nedaval, predsa len s tym este len teraz zaciname a je ine zvyknut si, ako jazdia zivi protivnici v porovnani s botmi. mOzno casom, ked sa na to zvykne, v pohode, kludne aj na 100%. btw ked to do teba napali volaky kamikadzista, co to hra po nete prvy raz, budes rad ze si cely. Ja to uz s kamosom hram, takze uz asi viem kedy brzdit a ze si treba davat pozor a racej spomalit, ako to do volakoho natret, ale co ostatni

co sa tyka joysticku, ten si chcem v blizkej buducnosti kupit ale hlavne kvoli Flight Simulatoru (lietadla su moja srdcovkacool.user píše:PetoS píše: - ked uz teda tak chcete jazdit na volante, jasne, ze vam to nemozem brat, avsak ten zavod uz nebude aj tak ferovy, aj ked mozno je chyba vo mne, ze nemam volant![]()
volant nejlevnejsi se za deshnat za cca 500-600kc , joystick (ktery je v mnoha ohledech lepsi nez volant) stoji uz cca od 250kc. Verim ze minimalne investice do toho joysticku neni nijak drastickaSorry ale tohle jsou vymluvy.PetoS píše: - a k tomu percentu nepokazitelnosti by som to viac ako 50 % nedaval, predsa len s tym este len teraz zaciname a je ine zvyknut si, ako jazdia zivi protivnici v porovnani s botmi. mOzno casom, ked sa na to zvykne, v pohode, kludne aj na 100%. btw ked to do teba napali volaky kamikadzista, co to hra po nete prvy raz, budes rad ze si cely. Ja to uz s kamosom hram, takze uz asi viem kedy brzdit a ze si treba davat pozor a racej spomalit, ako to do volakoho natret, ale co ostatni
1) doba brzdeni souperu se da dobre vysledovat z treningu
2) Pomalejsi jezdec ma povinost s tim pocitat ze jezdec pred nim bude brzdit driv.
3) pokud nekdo neumi hrat tak at:4)Pokud to nekdo nechce respektovat nezbejva nic jineho s nim nehrat
- A)nehraje online ale nejdriv se nauci tu trat offline
B)at hraje online, uci se od ostatnich ale at RIDI BEZPECNE.
5)Ja naopak verim ze vim vyssi citelnost narazu, tim driv se lidi nauci ze musi jet bezpecne nebo holt nedojedou.Z meho pohledu je mi uplne jedno jestli to do me nekdo napere kdyz budu mit nastaveno poskozeni na 100% nebo na 30%, jedinej rozdil bude v tom ze v prvnim pripade me ten danej dil odpadne a v druhem pripade me tam zustane ale bude poskozenej takze stejnak nebudu moc jezdit konkurence schopny casy...

stale tady mas treningy, myslim ze nevadi pokud nekdo (ahoj efoPetoS píše:a co sa tyka tej poskoditelnosti, vysvetluj to tym co za tym sedia pomaly prvy raz ze nech nehraju, nech trenuju offline. A hovorim, boti sa spravaju na tej trati dost odlisne, takze od nich sa moc nenaucis ako sa spravat na online hrani.
Pokud nekdo nechce byt "seriozni" tak tady stale existuji zpusoby jak mu zabranit ucastnit se hry.PetoS píše:Takisto si myslim ze ked v hre po sieti nepripadaju do uvahy nejake postihy ci pokuty, budu ti na to ze "Pomalejsi jezdec ma povinost s tim pocitat ze jezdec pred nim bude brzdit driv" zvysoka vedviesco. Jasne, niektori su seriozni ale niektori nie...
staci nainstalovat hamachi , prihlasit se na danou sit a pockat az nekdo zalozi hru.Voloď píše:prosim vas, dalo by sa este k vam pridat?![]()
podarilo sa mi to rozbehat ( dik peto s
) neni so meste ziadny profik ale casom bvy to mozno islo

O tom, se budeme hrát na klávesnici ani neuvažuj, to si myslíš, jako že když mám volant, tak budu hrát na klávesnici? nePetoS píše:...
Ale ano, to brždění se dá natrénovat i offline proti PCPetoS píše: a co sa tyka tej poskoditelnosti, vysvetluj to tym co za tym sedia pomaly prvy raz ze nech nehraju, nech trenuju offline. A hovorim, boti sa spravaju na tej trati dost odlisne, takze od nich sa moc nenaucis ako sa spravat na online hrani..