ja mam tuto mys v bezdrate a staci mi uplne normalne.este sa mi ju nepodarilo utrhnut,so senzorom som spokojny,co som skusal tak siel po kazdom povrchu okrem takych ze zrkadlo a tak. ja som s nou spokojny a ergonomia je perfektna-sadne do ruky ako uliata. ako prilezitostny hrac ju mozem odporucit,neviem ako su na tom gameri.BRKO píše:Nemate mekdo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36706 ?
Jen tak od oka me tato krysa vyrazne oslovia...
Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...
- Protom@n
- Nováček

CPU:intel p4 northwood 3.0 Ghz MD:asus p4p800 E-deluxe VGA: ATI radeon 9600Pro 128MB HDD: Samsung SP120GB SATA ,RAM: twinmos 512MB+apacer 512MB, Drives: NEC DVD_RW nd_1300A, CPU FAN:AC freezer 4,Fans: 2*sunbeamtech 1900 rpm,mys: logitech mx610,LCD:acer AL1721
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No na tvym místě bych to vyreklamoval, páč sem zkoušel Ergo 520 a tohle se rozhodně nestávalo... Rozhodně ale nejprve zkus odinstalovat ovladače a software od Geniusu, nech to na Windowsech a uvidíš. Řikám to pořád: drivery od Geniusu sou zlo, nakopat ty, kteří to programovaliTomBr píše:Zdravíčko ve spolek.
Já si koupil Genius Ergo 520. No a nějak si nevím rady. K tomu jsem pořídil i podložku cca za 280kč. Mno. Když s myší trhnu tak nestíhá. Vzal jsem ji ke kámošovi co má mx518 a jemu stíhala v poho. Čím to? Může to být ovladačem z mx518? On má taktlý usb, může to být tím? Jinak myš je v podstatě mx518 akorát o půlku levnější. 525 bych už nekupoval. 200dpi zbytečnost
- TomBr
- Nováček

-
EGRO 520
tak je to vyřešený. Kámoš mi musel nataktovat usb a jede to v poho. Ale jeden zádrhel tu stejně je. Když tam nechám origoš vladače od Geniusu tak se mi to trhá. Hry i filmy. Tak jedu bez nich. Takže jak poudal wector, ovladače od geniusu jsou zlo 
Sem tu nové, tak na mě neřvite 
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Cujo
- Mírně pokročilý

- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- wallot
- Středně pokročilý

-
Prave jsem vymenil Copperheada za G5 takze muzu srovnavat. Obe jezdily na Steelpadu 4D se steelpadovejma skejtama.
Co se tyce presnoti jsou na tom subjektivne obe stejne. Pro razera hraje vic tlacitek coz me vyhovuje (ty napravo jsou nepouzitelne ale dve nalevo jsou super) ale ma spis vice nevyhod -> to svitici logo na mysi silene hreje do ruky, kabel je takovej neforemnej oproti genialne resenymu kabelu u G5 a hlavne razer je vhodnej max pro lidi s uzkou rukou s dlouhymi prsty, jinak se neda rozumne drzet tak aby z nej po chvilce nebolela ruka
G5 ma klasickej logitech tvar takze padle velmi pohodlne do ruky. vyvazovani je taky prima jelikoz osobne mam rad trosku tezsi mysi (asi zvyk z predchozi bezdratovky)
razer je super mys ale ten tvar ho silene shazuje, byla to prvni mys co jsem nebyl schopen rozumne drzet v ruce. to uz se lip dela s obyc mysi za par korun a to topeni do ruky je taky dost blbej napad
jinak u obou muzu vyzdvyhnout prepinani rozliseni (u G5 pohodlnejsi a lepe nastavitelne) coz je kupodivu pro hry super vec - priklad - Planetside - v obyc armoru jakozto pesak mam nizsi rozliseni, pak oblecu heavy MAX se snizenou pohublivosti prepnu na vyssi rozliseni a hned se mnohem otacim rychlejs jako kdybych byl v obyc armoru coz treba s normalni mysi nejde a clovek se vtom armoru chova dost nemotorne (on ten armor nemotornej je ale diky G5 nemusi
skoro bych to nazval cheatovanim
)
u logitechu jsem se bal softwaru ale novej setpoint je mnohem lepsi nez starej mouseware a leve cudlitko se chova mnohem lepe coz u stare mysi (mouseman optical) nebyla pravda a obcas si delalo co chtelo diky blbym ovladacum logitechu.
razer se mi libil a po par dnech pokusu najit si rozumnej uchop na dlohodobou praci jsem to vzdal a s G5 jsme spokojen od prvniho polozeni ruky (teda este mam trosku malicek v kreci z toho razera)
Co se tyce presnoti jsou na tom subjektivne obe stejne. Pro razera hraje vic tlacitek coz me vyhovuje (ty napravo jsou nepouzitelne ale dve nalevo jsou super) ale ma spis vice nevyhod -> to svitici logo na mysi silene hreje do ruky, kabel je takovej neforemnej oproti genialne resenymu kabelu u G5 a hlavne razer je vhodnej max pro lidi s uzkou rukou s dlouhymi prsty, jinak se neda rozumne drzet tak aby z nej po chvilce nebolela ruka
G5 ma klasickej logitech tvar takze padle velmi pohodlne do ruky. vyvazovani je taky prima jelikoz osobne mam rad trosku tezsi mysi (asi zvyk z predchozi bezdratovky)
razer je super mys ale ten tvar ho silene shazuje, byla to prvni mys co jsem nebyl schopen rozumne drzet v ruce. to uz se lip dela s obyc mysi za par korun a to topeni do ruky je taky dost blbej napad
jinak u obou muzu vyzdvyhnout prepinani rozliseni (u G5 pohodlnejsi a lepe nastavitelne) coz je kupodivu pro hry super vec - priklad - Planetside - v obyc armoru jakozto pesak mam nizsi rozliseni, pak oblecu heavy MAX se snizenou pohublivosti prepnu na vyssi rozliseni a hned se mnohem otacim rychlejs jako kdybych byl v obyc armoru coz treba s normalni mysi nejde a clovek se vtom armoru chova dost nemotorne (on ten armor nemotornej je ale diky G5 nemusi
u logitechu jsem se bal softwaru ale novej setpoint je mnohem lepsi nez starej mouseware a leve cudlitko se chova mnohem lepe coz u stare mysi (mouseman optical) nebyla pravda a obcas si delalo co chtelo diky blbym ovladacum logitechu.
razer se mi libil a po par dnech pokusu najit si rozumnej uchop na dlohodobou praci jsem to vzdal a s G5 jsme spokojen od prvniho polozeni ruky (teda este mam trosku malicek v kreci z toho razera)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
- honny
- Středně pokročilý

Nj, tohle je dost individuální, mně ten tvar naprosto vyhovuje... Úzkou ruku asi moc nemám, ale prsty dlouhý jowallot píše:razer je super mys ale ten tvar ho silene shazuje, byla to prvni mys co jsem nebyl schopen rozumne drzet v ruce. to uz se lip dela s obyc mysi za par korun a to topeni do ruky je taky dost blbej napad
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- wallot
- Středně pokročilý

-
to je jasny to bude v tech dlouhejch prstech, ja pokud sem si se svejma tlustejma kratkejma prstikama dal ruku jakztakz pohodlne na mys taxe nedosahl na koleckoHonny píše:Nj, tohle je dost individuální, mně ten tvar naprosto vyhovuje... Úzkou ruku asi moc nemám, ale prsty dlouhý jowallot píše:razer je super mys ale ten tvar ho silene shazuje, byla to prvni mys co jsem nebyl schopen rozumne drzet v ruce. to uz se lip dela s obyc mysi za par korun a to topeni do ruky je taky dost blbej napad![]()
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
- Martin Kusyn
- Začátečník

jo - výběrt myši je silně individuální záležitost - mě taky víc sedla G5 - ale i tak by mohla být trošku větší ....
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
- wallot
- Středně pokročilý

-
je pravda ze na muj starej mouseman optical tvarem zadna nova mys proste nema,
ale ten kabel u G5 je fakt super. vubec nelituju ze jsme presel z bezdratovky na mys s dratem jelikoz o tomhle vubec nevim. u razera byl dost tuhej
ale ten kabel u G5 je fakt super. vubec nelituju ze jsme presel z bezdratovky na mys s dratem jelikoz o tomhle vubec nevim. u razera byl dost tuhej
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Martin Kusyn
- Začátečník

2 Wallot ... jo - kablík, na první pohled věc podceňovaná, je u G5 výborný - ona je G5 v podstatě celkově výborně vyladěná myška - je fakt, že jsem na G5 přešel z pitomých A4Tech s 400dpi ... ale jak jsem už psal - rozvažoval jsem mezi G5 a Razorem a nakonec mi teda G5 líp sedla .....
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
- wallot
- Středně pokročilý

-
jeste jedno vec pro ty co se rozhoduji mezi razerem a G5 ->naklapeci kolecko je absolutne navykove a je mnohem lepsi na pohyb Vpred a vzdad v prohlizecich a OS nez dve tlacitka, takze jen jedno bocni tlacitko vubec nevadi.
- minkoSK
- Začátečník

-
pozna niekto z vas toto?
http://www.creative.com/products/produc ... duct=14489
chcel by som o tom vediet viac, lebo pisu o tom ako keby to bola naj mys na zemi este lepsie jak razer alebo logitech (co silne pochybujem
).
http://www.creative.com/products/produc ... duct=14489
chcel by som o tom vediet viac, lebo pisu o tom ako keby to bola naj mys na zemi este lepsie jak razer alebo logitech (co silne pochybujem
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Cujo
- Mírně pokročilý

- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja mel G1 tyden doma a testoval jsem jak divy, zejmena CSS. Pak jsem mel doma na testy MX518 a bylo imho lepsi-co se tvaru tyce.
Ta G1 jako good pro nekoho s malou rukou, nebo levaka. Cenove je ovsem velmi prijatelna, do 750Kc optika totozna s mx510. Je opravdu lehounka a pomensi, proste stara mx300:)
Ale doporucovat mys na zaklade toho, kdo s ni hraje? To LOL nejvic
Spousta spickovych hracu hraje na uplnych kopytech, na mysich, na kterych se naucili. Je to v ruce, ne v kryse 
Ta G1 jako good pro nekoho s malou rukou, nebo levaka. Cenove je ovsem velmi prijatelna, do 750Kc optika totozna s mx510. Je opravdu lehounka a pomensi, proste stara mx300:)
Ale doporucovat mys na zaklade toho, kdo s ni hraje? To LOL nejvic
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Cujo
- Mírně pokročilý

- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: