OVISLINK – WL-1100AP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
HenX
Začátečník
Začátečník

OVISLINK – WL-1100AP

Příspěvek od HenX »

Caute
Poridil jsem si tento accespoint a potreboval bych poradit jak ho nastavit aby mi jel se siti www.802.cz (samozrejme internet)? Díky HenX

Ilustracni foto:
Obrázek

Ma to usb konektor , lan konektor , 2 interni anteny , 1 externi antenu (tu chci pripojit na hotspot 802.cz)
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

no tak jsem se dostal o neco dal a to k tomu ze jak zadam to vyhledavace ip adresu tak by mi melo najet nastaveni toho AP ale ono mi tam misto toho najede ze si muzu udelat webovy prostor od Windows XP ale ja chcu nastavit AP co delam blbe?
dik henx
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

tak má APčko jinou IP než zadáváš nebo sis blbě nastavil svou IP
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

no tak mi prosi poradte aspon jak ho mam nastavit jako AP protoze jsem ho nejak nastavil a notebook mi ho najde akorat mi nenacte IP adresu neprijme zadne soubory,cim to je
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

HenX píše:no tak mi prosi poradte aspon jak ho mam nastavit jako AP protoze jsem ho nejak nastavil a notebook mi ho najde akorat mi nenacte IP adresu neprijme zadne soubory,cim to je
Takze se nemuzes pripojit pres webovy rozhrani k nastaveni toho APcka?? Pripoj se k tomu APcku kabelem a na notebooku nastav IP adresu ve stejnem rozsahu, jako si nastavil na tom AP (predpokladam, ze driv ti to slo, kdy jsi ho uz nastavoval).
No a nebo pokud uz nevis, jak jsi ho nastavil, tak zezadu by melo byt male resetovaci tlacitko do tovarniho nastaveni.
Kdyz ho zresetujes, tak tovarni nastavena IP adresa je 192.168.100.252
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“