axloth píše:a mimochodem tvuj uzasnej copperhead ma 2000dpi sensor, tech 2400 je opet softwarove... stejne jako g5 a g7...
jo a mam kamose, co se zivy grafikou (naky reklamy atd) a samozrejme to dela tabletem, k tomu je krysa nahovno... doma hraje cs a bf2 na mx500... ta ma 800dpi senzor... myslis ze ma ochrnuty ruce a parkinsona?
Chybicka... Copperhead ma 2000dpi, nejak som sa sekol. Zjadne 2400 a pod sw zvysovania nepodporuje. Tak isto som sa sekol pri podlozke, mam Steelpad 4D.
Ty mas kamosa grafika, ja sa grafikou zivim 12 rokov, denne 10+ hodin, tablet mam niekolko rokov, neboj. Tablet nie je vhodny na vsetku grafiku, mne na moju pracu vyhovuje viac mys, a preto potrebujem mys. Ked je treba, sahnem po tablete, ale odkedy mam Diamondback/Copperhead, tablet uz nepouzivam a naozaj viem preco. AK MAS AJ TY (aj kolega Cujo) OSOBNU PRAKTICKU SKUSENOST S TABLETOM A S MYSAMI AKO COPPERHEAD, MOZEME SA O TOM BAVIT, CO JE NA CO DOBRE A CO [/b]NIE.
Preto aj mysi striedam, mal som uz vselico, vratane nejakych Geniusov, IE3.0, 4.0, MX500, 510, 1000... dokonca trapnu Apple mouse a MightyMouse... o tom mi asi nemusis rozpravat, co je dobre a co je lepsie na grafiku a na hry.
Mne je jedno kto ma aku mys, nech ma kazdy taku, aka mu vyhovuje, ale tvoje trapne keci, vsetko drahsie je debilina, ma dokazu nastvat. Nie je to totiz pravda.