Modra Obrazovka na HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Dev1
Nováček
Nováček

Modra Obrazovka na HDD

Příspěvek od Dev1 »

Hram sa hram a zrazu mi vypisalo modru obrazovku smrti a na konci daky problem s ntfs.sys .Isiel som dat RR ze snad to pojde a hned ako nahodilo boot logo win tak za sekundu zase modra obrazovka a ten isty problem , tak som si povedal ze idem format.Dam boot win s cd ze idem format napisalo ze ked chcem install win tak mam dat enter dal som enter daco nacitavalo a bum zase modra obrazovka a ten isty problem a to sa mi uz nepacilo . Dal som rr zase boot cd a skusil som dat Rko ako opravit cez recovery konzolu nacitavalo a zase bum modra obrazovka.Tak som si povedal ze to idem cez kamosa formatnut , zapojil do pc disk dal ho ako slave zapol pc , hned ako sa zaplo to logo win, bum zase modra obrazovka a zase ten problem . Mozete mi povedat ako je mozne ze ked dam do hoci akeho pc ten disk tak sa tam nezapne windows ? Alebo ked ho chcem formatovat cez win cd tak proste hodi modru obrazovku ? Som v koncoch. :?

edit \\ bios aj vsetko ho nacita ako ma len proste ta otravna modra obrazovka

edit \\ ked budem mat cas odfotim tu modru obrazovku
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Mal som podobny problem ... zozen si instalacku LINUXU ... nabootuj z nej a daj formatovat HDD zrusi particie a sformatuje ti to disk ..
potom nabootujes z WINXP instalacky a uz nebudes mat ziadny problem
a ta instalacka ti hodi bluescreen lebo prave vtedy nahrava informacie o ntfs tabulke a padne to lebo je asi poskodena a to iste aj v systeme ... mal som obdobny problem akurat si nespominam aky subor mi pisalo pri BSOD ked to stale hadzalo .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Dev1
Nováček
Nováček

hmm

Příspěvek od Dev1 »

mam tam dost dolezite veci na tom disku , neni ziadna moznost ich odtial dostat ?

edit \\ http://www.fu-gaming.com/blscreen.JPG < tu to mate :/
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Re: hmm

Příspěvek od MaTTo S »

Dev1 píše:mam tam dost dolezite veci na tom disku , neni ziadna moznost ich odtial dostat ?

edit \\ http://www.fu-gaming.com/blscreen.JPG < tu to mate :/
Tak potom to pripoj u niakeho kamarata k PC , nabootuj tam niaky LIVE LINUX , a normalne z tvojho HDD na jeho prekopiruj data .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Dev1
Nováček
Nováček

live cd

Příspěvek od Dev1 »

Tak skusal som to cez Live CD windowsu ako mi to poradil kamarat lenze spravilo to to iste , blue screen :sad: ked som sa ho pytal na live cd linuxu povedal mi ze tam nebudem mat prava na kopirovanie s disku na disk respektive ze to dako moze poskodit data na disku ked sa to pokusim dako zrusit :?
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“