//edit Thellwin - upraven název threadu, a příště bez toho CapsLocku
Asus 6800XT - artefakty v menu u her
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Kaco
- Začátečník

Asus 6800XT - artefakty v menu u her
Ahoj vsici mam problem s kartou odemknul jsem na 16/6 a takt jadro 375/pameti 875 vse maka na 100% 3D MARK 05 A 06 TAKE V POHODE ZADNE ARTEFAKTY ATD ALE JEN PRI NEKTERYCH GAMESACH JAKO AGE OF EMPIRE III NEBO CALL OF CTHULHU:DARKS CORNERS TAK ARTEFAKTY JEN V MENU NASTAVENI NEVIM CIM TO MUZE BYT HRY JAKO CALL OF DUTY II A FEAR V POHODE NA MAX DETAIL MAM ZDROJ 500 WATT PROCAK SEMPERON 3000+ MB 1278 VOTAZ NA AGP MAM 1_5 VOLT MAM DAT 1_7 ???? POMUZE TO ZKOUSEL JSEM SNAD VSE DEKUJI ZA RADY
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak moze to sposobovat viacero veci. mne tiez slapali dobre marky vsetky od 01 az po 06 niektore hry tiez pohoda ale za to v niektorych som mal nehorazne artefakty. asi pred tyzdnom som uz dal kartu reklamovat lebo som prisiel na to ze aj ked je nepretaktovana a necham zamknute pipky tak to robi v niektorych hrach tiez. tak som zvedavy co mi na to povedia. skus tiez ci ked to nechas vsetko na default ci to pojde v pohode alebo to bude robit blbosti. a zdroj nech je aky je ale ak je 500W tak by taku zostavu zvladat mal
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- Kaco
- Začátečník

- Kaco
- Začátečník

- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
inak skus este iny zdroj pokial mas nejaky neznackovy. ak mas kvalitny zdroj tak je karta na reklamaciu. a to s tymi voltami ani neries. pokial nieje schopna ist na default ci uz napatie alebo frekvencie alebo hoci co tak to je na reklamaciu. najhorsie je ze si mesiac bez karty. alebo s nejakou uplnou sunkou 
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- Kaco
- Začátečník

- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kaco
- Začátečník

- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Aros
- Začátečník

Mám stejnou kartu jako ty: Prostě smůla, tahle karta je celkem nepovedemá. Já s ní dám jen 335 při odemčených pipelinech. A artefakty mám stejně(musím uznat že je to ale někdy celkem zajímavý...). Jinak zvedl si napájení jádra?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.