Call of Duty 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

¬

Příspěvek od hlupak »

Ctu to tady z uz delsi dobu se jen smeju!
njelepsi jsou ti typove co tady hazi jmena kluku a klanu o kterych jen cetli na Lamzone..ehm gamezone nebo jinde.
Jj je to moje fellas..jj je da best,njn ted mu to nejde..
ALE OMG! fakt ze jo. neuvedu tady svuj game nick( zamerne) ale reknua si toto: me neznate...mozna odsud..mozan sem debil na OC a veci kolme ale cod1,2 opravdu HRAJU! na zacatku jsme presel na cod2 a vratil se k cod1! rikal sjem vsude..je to sracka(2) neni o skillu..je to jednodussi ale po te jsme opet usedl a zacal hrat cod2 a dostal sjem se do toho..pochopil sjem ze ta hra je opravdu o trochu necem jinem nez 1.!
dalsi duvod ze ESUBA hraje furt 1...ROFL duvod duvod ? chcete vedet duvod?
Sponzor! sponozoruje je proto, ze ma JISTOTU na scene cod1! esuba dela jmenO! ALE PREJIT NA 2...BY NEBYLO TAKlehkhy a esuba by nebyla "neporazitelna"
to ze udelali 2clan a ten hraje cod2..je jen ukazka toho ze mam pravdu, taktez ten druhy klan..neodvadi ty same vysledky jako E.v cod1 ale casem se to poda!
dalsi clan MAU! znam jeste z dob HaD2 myslel sjem ze budou lamky na cod2..ale chodim na jejich server avim jak hrajou.....MAU je jmeno ve svete! jsou v CTF v top 10!
a tady mi bude nekdo vykladat o jednoduchosti..tak prijd skillo! uvidime..
ja NEHANIM cod1..ten me odkojil :roll: ale,,kdo poznal vi ze je tezke se vracet z c1-c2-c1
a jednoduchost? LOLnevim nevim...
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

CoD1 a CoD2 jsou o jinem pristupu. Nemusim byt skilled, abych dokazal rozpoznat rozdil.

btw. e' ma aktualne v CoD2 2 squady, takze nevim. zase to tak peclive nesleduju, ale minulou nedeli to tak bylo, tak nevim ... mozna mam vic informaci, mozna je to naopak ;).

Ad. plague ... kdo jednou udelal takovyto podraz ... ne, neni to zadny dite, moc dobre vedel co dela. odpoustet ano, ale na tokovehle urovni ... ban nepovazuju za nejaky trest, to spis ta reputace ... to je o co prisel, ban je spis k smichu, obzvlast, kdyz si udelal novy nick a jel v pohode dal. kdyby cheat na publicu ... ale top hrac v CR na top akci, jeste mezinarodni ... ve finale proti hecticovi ... jako co ma vic jeste udelat, aby si to lidi pamatovali ...

//edit Thellwin - promazáno OT, h4__ si nechá socky příště doma, ok ?
---
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

J X P píše:Ad. plague ... kdo jednou udelal takovyto podraz ... ne, neni to zadny dite, moc dobre vedel co dela. odpoustet ano, ale na tokovehle urovni ... ban nepovazuju za nejaky trest, to spis ta reputace ... to je o co prisel, ban je spis k smichu, obzvlast, kdyz si udelal novy nick a jel v pohode dal. kdyby cheat na publicu ... ale top hrac v CR na top akci, jeste mezinarodni ... ve finale proti hecticovi ... jako co ma vic jeste udelat, aby si to lidi pamatovali ...
Byla to sviňárna, ale stalo se a od té doby je čistý :), když tak se ho můžeš zeptat sám 8). Myslím, že nemá cenu se hádat, která hra je lepší nebo horší, která je lepší pro slabší hráče a která ne, necháme toho, nemám náladu se pořád dohadovat :).
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

nemáte někdo seznam příkazů do konzole pro dedikovanej server? dík
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

J X P píše:CoD1 a CoD2 jsou o jinem pristupu. Nemusim byt skilled, abych dokazal rozpoznat rozdil.
naprosto souhlasim, jediny co me na tom stve je jedna vec. Na GP mam hodne kamaradu! a znamejch ,jasne ze hraju i na jinejch serverech pres HLSW atd. ale GP proste znamy lidi.
Stve me zese na cod2 vyskytuje mnohem vic DETI nez na cod1 deti mysleno pod 17let( 10-15-16) nekdy i ty 15lety maj rozum ale !13parchatni ,co si povidaj pres mikrofon jake byl vcera obed a kdo ma rad britney spears je na me mooc. ja vim muzu si je vypnout, ale kdo ma porad vsechny vypinat?
Chtelo by to udelat tam vekove rozdeleni mistnosti! udelat aspon 4/4 nebo 5/5(nejradi 3/7) 3-od 3let do tech 14(15) a ostatnich 7 ---15-xx)
JXP píše:tw. e' ma aktualne v CoD2 2 squady, takze nevim. zase to tak peclive nesleduju, ale minulou nedeli to tak bylo, tak nevim ... mozna mam vic informaci, mozna je to naopak ;).
jj maj,ale vsimni si taky z C1.E je tam snad jen 1nebo 2hraci,zbytek jsou kluci novy( ne novy ale jako tak novy v klanu)(mozna se pletu,moc je nesleduju :oops: )
JXP píše: Ad. plague ... kdo jednou udelal takovyto podraz ... ne, neni to zadny dite, moc dobre vedel co dela. odpoustet ano, ale na tokovehle urovni ... ban nepovazuju za nejaky trest, to spis ta reputace ... to je o co prisel, ban je spis k smichu, obzvlast, kdyz si udelal novy nick a jel v pohode dal. kdyby cheat na publicu ... ale top hrac v CR na top akci, jeste mezinarodni ... ve finale proti hecticovi ... jako co ma vic jeste udelat, aby si to lidi pamatovali ...
Tohle byl asi jeden z neostudnejsich okamziku na CoD scene. Nejde o ten ban(jak sji napsal) ,ale jde o tu REPUTACI kterou UZ NEMA SANCI NIKDY ZISKAT! Lidi jsou takovy ze si budou pamatovat...aaa ja vim to ses ty co v xxxx roce cheatoval ve finale proti Hectikovy"
Muzu si dat xxx novych nicku,ale stejne....Ja vim asi proc se to satla...Mozna si nebyl jistej ze by ho mohl porazit a chtel si proste uzit salvu...prislovi "kdo chce vic nema nic" tady plati na 100%
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

karf píše:nemáte někdo seznam příkazů do konzole pro dedikovanej server? dík
skus kouknout na
http://forum.gamepark.cz/index.php?s=2c ... wforum=166
sry karf nevim presne kde ale nekde jsem to onehda tam taky cetl..skus mrknout nebo se zeptat :oops:
eod
Nováček
Nováček

CoD II Multipl-mikrofon

Příspěvek od eod »

Po spuštění CoD2 dojde k vypnutí mikrofonu počítače. Vždy je na kartě SB v nabídce zaškrtnuto jeho ztlumení. Nevím jak ten problém odstranit. Jinak mikrofon funguje v poho. Můžete mi prosím poradit? :sad: :sad: :sad:
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

hlupak píše:ja vim muzu si je vypnout, ale kdo ma porad vsechny vypinat?
Voice chat se da vypnout uplne, ne jen na jednotlivce. proste v sekci Option.... Voice chat das Off a uz neslysis nikoho. S kamarady si muzes psat, pripadne jit na TSko. Jednou jsem na to zapomel a to se clovek opravdu pobavil. Kolikrat to vypada na bitku ... jak je na netu obvykle, hraji tam sami ranari :lol: .
---
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

J X P píše:
hlupak píše:ja vim muzu si je vypnout, ale kdo ma porad vsechny vypinat?
Voice chat se da vypnout uplne, ne jen na jednotlivce. proste v sekci Option.... Voice chat das Off a uz neslysis nikoho. S kamarady si muzes psat, pripadne jit na TSko. Jednou jsem na to zapomel a to se clovek opravdu pobavil. Kolikrat to vypada na bitku ... jak je na netu obvykle, hraji tam sami ranari :lol: .
Jj to vim...ale zase! vis jak...nekdy nekdo nema TS ci nechce se mu tam,nebo jen necoi chce..

jasny..RANARi...takovy ty tipove Bilej velkej pavouk z brejlema a vsude kolme nej ucebnice astrofyziky :lol:
jak dneska..jdu na mapu..ONLY JUMP!..je nas tam asi 10,rusko,vsichni skousime( lezt ve vzduchu a pak do podzemi( pod mapu) a neprijdou tam lamky a nedaj se za nemce a nezacnou ans zabijet?
tak sjem je kickoval hlava nehlava a oni ze prej privedou adminy No lol, mazec byl ze v te dobe tam jumpoval harry a Roger ( 2* admin)
OMgfrajeri byly husty mooc,tak sme vsichni zalezli pod mapau a davali si je ,nejak jim mozek nebral ze je tam 12rusu a oni vidi jen 2 ale porad JE NEKDO ZABIJI( No Kill Cam) :lol:
eod
Nováček
Nováček

Příspěvek od eod »

hlupak píše:
J X P píše: Voice chat se da vypnout uplne, ne jen na jednotlivce. proste v sekci Option.... Voice chat das Off a uz neslysis nikoho. S kamarady si muzes psat, pripadne jit na TSko. Jednou jsem na to zapomel a to se clovek opravdu pobavil. Kolikrat to vypada na bitku ... jak je na netu obvykle, hraji tam sami ranari :lol: .
Jj to vim...ale zase! vis jak...nekdy nekdo nema TS ci nechce se mu tam,nebo jen necoi chce..

jasny..RANARi...takovy ty tipove Bilej velkej pavouk z brejlema a vsude kolme nej ucebnice astrofyziky :lol:
jak dneska..jdu na mapu..ONLY JUMP!..je nas tam asi 10,rusko,vsichni skousime( lezt ve vzduchu a pak do podzemi( pod mapu) a neprijdou tam lamky a nedaj se za nemce a nezacnou ans zabijet?
tak sjem je kickoval hlava nehlava a oni ze prej privedou adminy No lol, mazec byl ze v te dobe tam jumpoval harry a Roger ( 2* admin)
OMgfrajeri byly husty mooc,tak sme vsichni zalezli pod mapau a davali si je ,nejak jim mozek nebral ze je tam 12rusu a oni vidi jen 2 ale porad JE NEKDO ZABIJI( No Kill Cam) :lol:
Mno asi ste mě nepochopili, já přes ten VoicChat chci mluvit, ale když zmáčknu klávesu pro mluvení tak mě nikdo neslyší. a to je ten problém :( Takže jestli víte čím to je a hlavně jak to napravit tak THX
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

eod píše:Mno asi ste mě nepochopili, já přes ten VoicChat chci mluvit, ale když zmáčknu klávesu pro mluvení tak mě nikdo neslyší. a to je ten problém :( Takže jestli víte čím to je a hlavně jak to napravit tak THX
je to v options....bud multyplayer options nebo sound options nebo options ted nevim..prvni polozka Voice chat on/off

prepni si to na on
a pak v Multyplayer options si zadej klavesu na VOICE CHAT( default Z)
seuss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seuss »

cauky, chci se zeptat, kdyz se pripojuji na gameparku na herni server, tak mi to hodi tuhle hlasku... http://maja.czechian.net/cod.JPG nevite co s tim?
1. PChomemade cpu AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ (2009MHz) non OC, mb Epox 9NPA+Ultra-nForce4 Ultra s939, gpu Gainward BLISS 7600GS PCX 512MB DD Silent FX pci-e , ram 2*1024 MB A-Data, hdd 250 GB Maxtor sata + 320 GB Seagette sata II + 20 GB Western Digital (gnu testing), dvd DVD-R/RW: LG GSA-4120B, zdroj ZM-400HP 400W, crt 17´Compaq V710. + LCD os Win XP SP3 Professional 2.Notebook: HP Pavilion tx2000 tablet PC, cpu AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-66 2.3GHz, ram 2GB DDR2, gpu nVidia GeForce Go 6150, hdd 250GB, lcd 12.1" WXGA touchscreen display (1280x800 resolution) os Ubuntu Karmic Koala 9.10 Kernelem 2.6.31-19, Gnome 2.28.1 + (virtualizace XP SP2) &dual boot& Windows Vista Home SP1
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

seuss píše:cauky, chci se zeptat, kdyz se pripojuji na gameparku na herni server, tak mi to hodi tuhle hlasku... http://maja.czechian.net/cod.JPG nevite co s tim?
nejseš náhodou cheater? :roll:
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Jó ty děti na gameparku mi taky jsou k smíchu,hlavně když začnou mlít do mikrofonu něco o tom,že by chtěli jít do nějakýho klanu.
Podle hlasu tak 12 let.
Pak ho sejmeš a on ti začne nadávat do kreténů,že si chce vyskákat na ten barák.
Hovado jedno.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

Přesně tak, s tímhle sem se už tky setkal. To já sem se jednou zeptal jednoho smrada kdo mu zapnul počítač a von na mě: "Přece taťka ne?" Prostě je to děsný, že to tak malej děckám dovolej hrát takovýhle hry, pak jim z toho hrabe.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

seuss píše:cauky, chci se zeptat, kdyz se pripojuji na gameparku na herni server, tak mi to hodi tuhle hlasku... http://maja.czechian.net/cod.JPG nevite co s tim?
ehm, ptas se v threadu ke CoD2 na problem s pripojenim multiplayeru CoD1 ? :o

no, presne vim v cem je tvuj problem. Zkus zadat znovu a spravne svuj originalni CD key. pokud ti i tak nebude fungovat pak reklamuj primo u infinity ward.
---
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Ať nastavuju v multiplayeru co chci nad 30Fsp se mi to nezvedne,ale jakmile se přepnu do singleplayeru,tak na stejný nastavení jako v multiplayeru mám na maximální detaily mezi 50-60Fsp a na minimální detaily mám kolem 120Fsp.
Ovladače mám nejnovější ,windows nově instalovaný,hru také,ale je to stále stejné.
Už nevím kde co nastavit.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
johny-bulanek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johny-bulanek »

cus lidi, shanim hrace COD2(samozrejme multak) tak od 9 do 12 let, pro zalozeni noveho squadu, kdyby jste o nekom takovem vedeli tak at se mi ozve na johny@sumix.net
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

johny-bulanek píše: ... tak od 9 do 12 let ...
1 st. Nursery school attack squad ? :oops:
Goldnoob team proud member!
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Thellwin píše:
johny-bulanek píše: ... tak od 9 do 12 let ...
1 st. Nursery school attack squad ? :oops:
ty woe, to zase bude pisteni ve sluchatkach ... :-D
---
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“