Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

jo ja ho mel dlouho a byl super, ale prestal klikat, tak byl nahrazen...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Wuuduu píše:porovnavat sa nedaju, pouzivat hej. Na pracu, na hry, kludne.
na hry se urcite porovnavat daji :P
martin kusyn-myslis IE 3.0 nebo 4.0?
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

2 Cujo .... IE 4.0 to byla
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
patrix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patrix »

btw mysky MS maji spatne tlacitka :-(
minkoSK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od minkoSK »

kolko mozem dat mojej 525 Hz 500 alebo 1000 bez toho aby som ju potom nemusel vyhodit :lol: ? PLS poradte
za odpoved THX
:wink:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

nemaji spatne tlacitka.. da se to spravit ;)
minkoSK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od minkoSK »

PLS pomozte mi :sad: som pouzil mouse_fix.reg a teraz mi to v CSku ked trhnem mysou ide samo este asi pol sekundy (na 1600DPI) PLS neviete jak ten mouse_fix.reg zrusit za odpoved THX :sad: :sad: :sad:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

a co ta 718ka? moze byt dobra, nie?[/quote]

Mám ji doma a je hodne dobra! Po tom co se mi porouchala a odesla do vecnych lovist ma MX-510 mi prijde ta A4 tech X-718 lepsi!! :wink:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
deluX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od deluX »

Zdravím !!!

Potřeboval bych pomoct s výběrem myšky :)(čím jiným...) No, přemýšlel jsem o :

Logitech G5 Laser Mouse
a
Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse

U těhle myšek bych měl mít u známého slevu, ale ještě nevím kolik,to by možná rozhodovalo.Sedí mi jejich tvar,mám totiž A4Tech Office 8k (pravděpodobně,je podobně vykrojená).G5tka mě odrazuje jedním bočním tlačítkem ,častými stížnosti,že něco nejede,apod.Mít ji ale třeba za cenu MX518...No neber to :) Bral bych ji asi jen v případě,že byste mi ji něak doporučili.Od razru nevím co bych vzal...Něco tak kolem těch 1300,-.Nevím jestli by mi sedl jejich tvar :? Připadají mi děsně maličký...

Dík za rady :)
pIXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pIXo »

kotas píše: Mám ji doma a je hodne dobra! Po tom co se mi porouchala a odesla do vecnych lovist ma MX-510 mi prijde ta A4 tech X-718 lepsi!! :wink:
a co stlacanie tlacitok? ciste, jasne, na mieste, bez dvojkliku? ako skroluje koliecko, krokovacie, ciste? a co bocne tlacitka? senzor stiha, nerobi "vrtulnik" ?
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

minkoSK píše:PLS pomozte mi :sad: som pouzil mouse_fix.reg a teraz mi to v CSku ked trhnem mysou ide samo este asi pol sekundy (na 1600DPI) PLS neviete jak ten mouse_fix.reg zrusit za odpoved THX :sad: :sad: :sad:
Dej na to link, uvidíme, co se dá dělat ( můžeš to zabalit a třeba to uploadnout i na místní Gelerii, odkud to pak sosnu ). Popř. pokud umíš s registrem, tak si ten soubor otevři v Notepadu a podle cest poznáš, co máš smazat.
minkoSK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od minkoSK »

OK uz je vsetko v poho :wink:
som len nevedel jak nato
mi jeden kamos dal ten subor a to vypne akceleraciu aj v CS aj vo Win ale zato to uz potom vali jak to ma! 8)

no a po druhom dni hrania z Gamingovou mysou od Geniusu Ergo525 som spokojny na plnej ciare jedine co mi vadi :( je to ze mam malu podlozku :oops: , by sa zisla novsia lepsia, ale na Sk a hlavne v okoli neni ziadny PROgamingovi obcho a jedine co tu mate su 11korunove podlozky a par za 80 a tym to hasne, ale inak kto ju chce kupit Doporucujem sice som nedrzal inu okrem tejto(tym myslim Gamingovu mys). ale je fakt v pohode som ju ani raz neodtrhol!

P.s. co sa mi moze stat z kompom ked taktnem napriklad na 500Hz USB(co mi moze odpiect?)
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

deluX píše:Zdravím !!!

Logitech G5 Laser Mouse
a

..................
vyber si G5 - přecijen je to vyšší model - mám ji doma a jsem s ní absolutně spokojený - jedno boční tlačítko stačí a myška nemá žádné problémy (zkoušena na obyčejné látkové podložce a na razor exactMat)
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

minkoSK-akceleraci v cs vypnes tak ze si zas jako spousteci parametry uplne nakonec -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd :wink:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

pIXo píše:
kotas píše: Mám ji doma a je hodne dobra! Po tom co se mi porouchala a odesla do vecnych lovist ma MX-510 mi prijde ta A4 tech X-718 lepsi!! :wink:
a co stlacanie tlacitok? ciste, jasne, na mieste, bez dvojkliku? ako skroluje koliecko, krokovacie, ciste? a co bocne tlacitka? senzor stiha, nerobi "vrtulnik" ?
Stisknuti tlacitka pravy a levy - ok, prostredni jde trochu ztuha (mozna se mi to jen zda), bocni dve tlacitka sli ze zacatku hure, po cca mesici ok. Zadne haluze s ni nemam, tebou zminovany vrtulnik mi neudelala ani jednou, skrolovaci kolecko je super - tiche a dobre se s nim zachazi! Senzor je taky dobry, akorat se mi zda ze nad 1600dpi je to trochu na tu mysku moc, jinak jsem s ni hodne spokojeny. V FPS se chova dost dobre, mam podlozku Razer a je to proste mys do pohody 8)
Jeste doplnim - s predchozimy modely od A4TECHu se neda X-718 vubec srovnavat, je to proste jejich nejlepsi mys, zprvu jsem si myslel ze bude nic moc, ale prekvapila a predcila ma ocekavani. Vazne super! :mrgreen:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

minkoSK píše:...na Sk a hlavne v okoli neni ziadny PROgamingovi obcho a jedine co tu mate su 11korunove podlozky a par za 80 a tym to hasne...
Na Sk je dost miest, kde si poriadnu podlozku zozenies, staci sa spytat, a objednat si na dobierku, nech byvas kdekolvek.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

deluX píše:Zdravím !!!

Logitech G5 Laser Mouse
a

U těhle myšek bych měl mít u známého slevu, ale ještě nevím kolik,to by možná rozhodovalo.Sedí mi jejich tvar,mám totiž A4Tech Office 8k (pravděpodobně,je podobně vykrojená).G5tka mě odrazuje jedním bočním tlačítkem ,častými stížnosti,že něco nejede,apod.Mít ji ale třeba za cenu MX518...No neber to :) Bral bych ji asi jen v případě,že byste mi ji něak doporučili.Od razru nevím co bych vzal...Něco tak kolem těch 1300,-.Nevím jestli by mi sedl jejich tvar :? Připadají mi děsně maličký...

Dík za rady :)
no zalezi na jaky podlozce budes mys pouzivat, pokud je plne kompatibilni s laserovym snimacem nevidim duvod proc nejit do G5 8-)
Horsi je, kdyz se ti stane to co me a mas jako podlozku ICemat 2nd edition black, to potom tu mys utrhnes jedna basen :angry2: Jo jinak Razery sou rozmerove podobny jak Logitechy;)
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

prd píše: no zalezi na jaky podlozce budes mys pouzivat, pokud je plne kompatibilni s laserovym snimacem nevidim duvod proc nejit do G5 8-)
Horsi je, kdyz se ti stane to co me a mas jako podlozku ICemat 2nd edition black, to potom tu mys utrhnes jedna basen :angry2: Jo jinak Razery sou rozmerove podobny jak Logitechy;)
no - pokud vím, tak se dají problémy s IceMat 2nd edition u G5 vyřešit pomocí update firmware ... teda co jsem tak slyšel ....
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

Martin Kusyn píše:
prd píše: no zalezi na jaky podlozce budes mys pouzivat, pokud je plne kompatibilni s laserovym snimacem nevidim duvod proc nejit do G5 8-)
no - pokud vím, tak se dají problémy s IceMat 2nd edition u G5 vyřešit pomocí update firmware ... teda co jsem tak slyšel ....
no ten update pomuze s tim, ze na tom povrchu ta mys funguje(browseni a tak;)... Ale lowsens hraci ji proste utrhnou :bomb:
deluX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od deluX »

Zda se mi ze ta g5tka by byla zbytecna investice za 5tlacitek a problemy s laserem.To uz se mi vic zamlouva ta MX518 :) Ale kdyz me nekdo ukeca na tu G5tku...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“