Problem s FireFoxom

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem s FireFoxom

Příspěvek od Othrondir »

Mam problem ludia bol som na nete so spustenym FF a z nicoho nic mi resetlo PC. ked som znova spustil FF tak vsetky nastavenia panelov boli na defaulte ako pri provom spusteni po instalacii. zmenil som to a ked som znova spustil FF tak sa to zasa hodilo naspet. uz som ho 3x preinstaloval zmazal registre a povodny adresar (C:\Program Files\Mozilla Firefox) a stale nic. neviete do ktoreho adresara si FF uklada nastavenia? uz ma to totizto S*RE!!! :evil: :x
birnak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od birnak »

nastavení se ukládá sem:

Kód: Vybrat vše

C:\Documents and Settings\user\Data aplikací\Mozilla\Firefox
Mel jsem podobny problem, FF se porar pripojoval pres proxy a neslo to zmenit, smazal jsem nastaveni a uz je to OK.
CPU: AMD Athlon64 3700+ @ 2,7 GHz MB: Asus A8N-SLI Premium - nForce4 SLI VGA: MSI NX7800 GTX 256 MB @ (485/1350) RAM: 2 x Kingston 1GB DDR400 HDD2x Western Digital Caviar XL WD2000JS PSUEnermax Noisetaker 600W CASE ThermalRock DRAGON MOUSERazer 1.6 Pro LCDSamsung SyncMaster 930BF
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

diky skusim a dam vediet.

//EDIT: no takze thanx to birnak problem is probably solved.
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

ja som mal ten isty problem a riesil som ho sposobom stiahnutia aktualizovanej verzie a od v tedy je vsetko v poriadku.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“