Jaky je vas nazor na tuhle sestavu?!

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
eZz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jaky je vas nazor na tuhle sestavu?!

Příspěvek od eZz »

dobry den, prave jsem se snazil sestavit nejaky poradny komp, vybral sem tyhle komponenty :
AMD Athlon 64 X2 4400+ Toledo BOX, 939
Sapphire Atlantis ATI Radeon X1900XT 512MB, PCI-E // prijde mi ale zbytecne draha, vubec jsem nevedel jakou vybrat
DFI LanParty UT NF4Ultra-D - nForce4 Ultra //taky nvm jestli je nejvhodnejsi :))
2x Western Digital Caviar RE WD2500YD - 250GB 16MB SATA
OCZ DIMM 2048MB DDR 400MHz 4002048ELDCTE-K Dual Channel Tita //zde jsem take nevedel :D
+ nejakej ten case a nejakej alespon 500w zdroj !
co bych na tom mel zmenit ? nejlepsi by bylo neco levnejsiho bo tohle je asi fakt moc prehnane :twisted: je neco moc drahe a malo vykonne ? poradte mi :) :oops: diky
Intel D845PESV , Intel Pentium 4 (Northwood) 2.4 (4x133 MHz)GHz , Nvidia GeForce4 MX 440
Rypi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rypi »

takže... zdroj ber enermax, nebo levnější forton... deska je dobrá, jen by možná mohla být SLI varianta k tak dobre sestavě, ale tahle je supr. vic moc neznam takže ti nenapišu jestli jo nebo ne
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

disky mozna radsi sata2 takze wd2500ks, jinak pohoda, sice to nejsou uplne nejoptimalnejsi komponenty, ale zadny velky rozdily se vykouzlit nedaji... za tolik prachu zdroj uz fakt asi ten enermax

btw tys vyhral ve sportce?
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

jinak case si kup thermaltake armor
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaky je vas nazor na tuhle sestavu?!

Příspěvek od Digitaldoom »

eZz píše:dobry den, prave jsem se snazil sestavit nejaky poradny komp, vybral sem tyhle komponenty :
AMD Athlon 64 X2 4400+ Toledo BOX, 939
Sapphire Atlantis ATI Radeon X1900XT 512MB, PCI-E // prijde mi ale zbytecne draha, vubec jsem nevedel jakou vybrat
DFI LanParty UT NF4Ultra-D - nForce4 Ultra //taky nvm jestli je nejvhodnejsi :))
2x Western Digital Caviar RE WD2500YD - 250GB 16MB SATA
OCZ DIMM 2048MB DDR 400MHz 4002048ELDCTE-K Dual Channel Tita //zde jsem take nevedel :D
+ nejakej ten case a nejakej alespon 500w zdroj !
co bych na tom mel zmenit ? nejlepsi by bylo neco levnejsiho bo tohle je asi fakt moc prehnane :twisted: je neco moc drahe a malo vykonne ? poradte mi :) :oops: diky
tohle je OK sestava co se ještě vyplatí ...

ten zdroj Enermax Liberty 500W minimálně a k tomu bych dal třeba thermaltake Tsunami :)
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Rypi píše: deska je dobrá, jen by možná mohla být SLI varianta k tak dobre sestavě, ale tahle je supr.
a X1900XT si myslis ,ze vyuzije SLI? ja myslel, ze to je pouze pro nVidia karty :roll:
eZz píše:co bych na tom mel zmenit ? nejlepsi by bylo neco levnejsiho bo tohle je asi fakt moc prehnane :twisted: je neco moc drahe a malo vykonne ? poradte mi :) :oops: diky
No tak treba na ramkach. Vliv casovani na vykon je opravdu maly(viz clanek na SHW) proto kdybych chtel usetrit koupim nejaky obycejny CL3 2GB DCHkit (treba: TYTO nebo TYTO )
eZz píše:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1900XT 512MB, PCI-E // prijde mi ale zbytecne draha, vubec jsem nevedel jakou vybrat
tak highend je vzdycky trosicku predrazeny ,cenove k vykonu se asi vic vyplati X1800GTO
eZz píše:DFI LanParty UT NF4Ultra-D - nForce4 Ultra //taky nvm jestli je nejvhodnejsi :))
ta je perfektni :wink:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“