prosim kde muze byt chyba a kdy muzu disk reklamovat ? dekuji moc
p.s jo a mam to ntfs
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Nie to znamena ze mas v systeme bordel , a sprav to jak som ti napisal zrus setky partition a vytvor odznova a daj FULL FORMAT nie QUICK a uvidisze sa problemy viriesia .. ajked este predtym by som si na tovjom mieste stiahol najaktualnejsi sata driver pre tvoju dosku tj. chipsetjindra.q píše:jo dik taky to tak vidim jak budu mit trochu casu -takze kontrola konzistence patrne neznamena ze bych mel spatne sektory ?

To bych netvrdil - mně tohle před dobou dělal 80GB Maxtor(7200ot, 2MB) s NTFS a WinXP, když byl tenkrát skoro novej - pořád mě tlačil do kontroly povrchu(kompletní) při startu Win. Pořád jsem to kvůli času odmítal, pak jsem to jednou pustil a on našel vadný bloky. Přealokoval jich pár ze záložní oblasti(to ještě není důvod k reklamaci), dál už se vadný bloky nemnožily a disk jel v systému bez problémů ještě dva roky, teď na něm přenáším data v USB šuplíku a jede pořád v pohodě.jindra.q píše:jo dik taky to tak vidim jak budu mit trochu casu -takze kontrola konzistence patrne neznamena ze bych mel spatne sektory ?

No prehladaj cely BIOS a urcite tam niekde najdesjindra.q píše:jo diky -program na testovani disku urcite vyzkousim , zkousel sem nejaky program na kontrolu smart ale ukaze me to ze mam vyplou kontrolu smart.
docetl sem se ze se to zapina nekde v biosu -ale nenasel sem to -muzete me poradit kde presne v biosu to nastavit ? epox8kr2i
zatim sem zkousel seatools a tam mi to ukazalo u 2 polozek passed-mozna proto ze sem mel vyplou kontrolu smart. diky