nefunguje setrici rezim mysi

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

nefunguje setrici rezim mysi

Příspěvek od ICE »

nedavno sem si vsiml, ze mi u jedny B58 a MX500 (obe trevale na stejnem PC) ty senzory sviti porad naplno a pri necinnosti se neuspavaj :x

zkusil jsem nahodit ovladace - nevyresilo
na jinem PC se taky neuspavaj¨

co v nich mam vymenit? :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

K tomu můžu říct jenom to, že moje MX510 taky svítí pořád. Ale neřešim to :)
Goldnoob team proud member!
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Jeden zákazník to u mě taky reklamoval, tvrdil že to dřív nedělalo, tak sem ji vyzkoušel a vyměnil za druhou a neřešil to. Asi za týden to reklamoval zase že tahle to dělá taky, tak jsem vyzkoušel asi 5 ks B58 co sem měl a dělají to všechny...
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Moje MX510 taktéž svítí neustále, je to normální vlastnost některých myší.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Moje to teda nedela.. :-)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ok, nebudu to resit. moje 2 B58 nesviti a 2 B58 sviti... lol....
al!enCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od al!enCZ »

hele mam mys od Microsoftu a nikdy mi nesvitila, jednou sem reinstaloval a formatoval cele pc a od ty doby mi sviti, docela mi to vadi napr v noci.. je to dost svetla.. nevim co s tim.. asi se to neda vysesit. :cry:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nekomu pry pomohlo u nastaveni mysi odskrtnout "zapnout zpresneni ukazatele" (nebo tak nejak)... me to nepomohlo :-D
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Logitech nemá v softu ( jestli teda používáš ) něco jako "always on mode" jako Razer? Ve správci zařízení si zkoušel tu ppoložku "Povolit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie"?

P.S. Tohle nevypínání se tak rok zpátky inzerovalo, jaká je to převratná vlastnost, jak bez toho nikdo nemůže žít, hlavně hráči. Ještě sem si nevšiml, že by to někomu vadilo :)
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

to sviti pri spanku nebo pri vypnutym poci? Jestli pri spanku, tak ta ti zhasne jenom kdyz ji mas v USB (mx-500).. jestli ji mas v PS/2, tak mas smulu. a jestli sviti pri vypnutym poci, tak nevim :) zkus naky wake-on-mouse v biosu. :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

martin_CZ píše:to sviti pri spanku nebo pri vypnutym poci? Jestli pri spanku, tak ta ti zhasne jenom kdyz ji mas v USB (mx-500).. jestli ji mas v PS/2, tak mas smulu. a jestli sviti pri vypnutym poci, tak nevim :) zkus naky wake-on-mouse v biosu. :)
ne, kdyz je zaplej pocitac, tak se nezapne setrici rezim mysky...
wector píše:Logitech nemá v softu ( jestli teda používáš ) něco jako "always on mode" jako Razer? Ve správci zařízení si zkoušel tu ppoložku "Povolit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie"?

P.S. Tohle nevypínání se tak rok zpátky inzerovalo, jaká je to převratná vlastnost, jak bez toho nikdo nemůže žít, hlavně hráči. Ještě sem si nevšiml, že by to někomu vadilo :)
nema, zkousel... jedna B58 to dela a druha na stejnem PC jen po prepojeni to nedela, takze je to 100% krysama. vsechny USB
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

k ty MX-500.. ta sviti porad na 100%, pokud nemas pocitac v rezimu spanku... delaj to vsechny (5 z 5ti)
Hugo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hugo »

martin_CZ píše:k ty MX-500.. ta sviti porad na 100%, pokud nemas pocitac v rezimu spanku... delaj to vsechny (5 z 5ti)
moja MX510 to teraz nerobi. inak to bolo na predchadzajucom PC s cipsetom VIA KT880, az kym som neaktualizoval BIOS ...
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“