pomoc nejede mi opengl
Moderátor: Baneshee
- Cujo
- Mírně pokročilý

pomoc nejede mi opengl
nejedou mi opengl hry,napise mi to error, pocitac pentium 3 a grafika nejaka shit ,directx 8, v cem je chyba
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc nejede mi opengl
Hlavne sa presvec ci ma tvoja grafika podporu OpenGL, popripade skus stiahnut nejake novsie ovladace s jeho podporou.....Cujo píše:nejedou mi opengl hry,napise mi to error, pocitac pentium 3 a grafika nejaka shit ,directx 8, v cem je chyba
Aky pouzivas OS, a aku mas konkretne grafiku kartu.....?
Dnes ma uz open OpenGL kazda karta ( dokonca aj tie integrovane.... ) ....
Problem moze byt aj vtom ze tvoja karta nepodporuje niektore funkcie....., takze hra sa samozrejme nespusti....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Cujo
- Mírně pokročilý

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je viac moznosti ....... nejaky diagnosticky SW ( everest, sandra ) ...., pripadne sa pozriet do ovladacieho panela-spravca HW co sa ti tam hlasi ( co niekedy naozaj moc nepomoze ) ......, pripadne otvorit PC a pozriet sa na samotnu grafiku kartu ( to je 100% istota ) ...Cujo píše:jak zjistim jakou mam grafiku?
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Cujo
- Mírně pokročilý

na starem pc sem mel TNT 2,pokud prijdu na to jak otevrit ten kancelarsky pc tak ji tam asi vrazimrandom píše:Je viac moznosti ....... nejaky diagnosticky SW ( everest, sandra ) ...., pripadne sa pozriet do ovladacieho panela-spravca HW co sa ti tam hlasi ( co niekedy naozaj moc nepomoze ) ......, pripadne otvorit PC a pozriet sa na samotnu grafiku kartu ( to je 100% istota ) ...Cujo píše:jak zjistim jakou mam grafiku?
- MrKiller
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp ........Cujo píše:plz kde najdu ty detonatory,asi to bude tim
vyber si co potrebujes....., pre takuto staru kartu by sa hodili zrejme aj nejake starsie ovladace, pre tento pripad mozes pouzit archiv .....
- Cujo
- Mírně pokročilý

- lubi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
open GL
Kdyz chci spustit hru tak mi vyhodi chybu openGL ze nemam bo co,ale pred reinstalaci OS mi to chodilo,ostani hry mi taky chodi,dela to jen u nekterych her priklad medal of honor,cim to je.poradi mi nekdo jak to opravit? DIKY.
Asus A7N8X-XL,nFORCE2-400,DDR,AUDIO,L
CPU AMD K7 ATHLON (Barton) XP2500+1,8GHz,333MHz,SOCKET A)
2xDIMM DDR 256MB 400MHz TRANSCEND CL 2,5 JR
GK nVIDIA GEFORCE FX 5700 128MB DDR,VIVO,DVI AGP
CPU AMD K7 ATHLON (Barton) XP2500+1,8GHz,333MHz,SOCKET A)
2xDIMM DDR 256MB 400MHz TRANSCEND CL 2,5 JR
GK nVIDIA GEFORCE FX 5700 128MB DDR,VIVO,DVI AGP
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
muj typ je ze tam mas vga intel extreme.... je to integrovana nebo je v agp ?Cujo píše:ted sem se dival do sandry a jako gpu mi to napsalo Intel(R) 82810-DC100 Graphic Controller(Microsoft Corporation)
co to je ?
sou na to nejake drivery?
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- zombux
- Odborník PCT

jj, imho to je opravdu integrovanej intel 810... kde na tohle peklo vzít opengl driver netušímwolf00 píše:muj typ je ze tam mas vga intel extreme.... je to integrovana nebo je v agp ?Cujo píše:ted sem se dival do sandry a jako gpu mi to napsalo Intel(R) 82810-DC100 Graphic Controller(Microsoft Corporation)
co to je ?
sou na to nejake drivery?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
k tomu priradi maximalne 4mb pameti pro tu vga,vim ze tam vic nejde,mas tam jen pci sloty nebo i agp slot ?
edit: s nejvetsi pravdepodobnosti to ma: software rendering,direct3d,a direct draw....i kdyby ten driver sehnal tak to nebude se vykreslovat dostatecne rychle ta vga nebude stihat.....
napis nam sestavu pls.jinak ja bych open_gl resil kartou pro pci nebo agp... jinou cestu nevidim
edit: s nejvetsi pravdepodobnosti to ma: software rendering,direct3d,a direct draw....i kdyby ten driver sehnal tak to nebude se vykreslovat dostatecne rychle ta vga nebude stihat.....
napis nam sestavu pls.jinak ja bych open_gl resil kartou pro pci nebo agp... jinou cestu nevidim
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: open GL
Naistaluj jiné ovladače grafiky..mě to taky dělalolubi píše:Kdyz chci spustit hru tak mi vyhodi chybu openGL ze nemam bo co,ale pred reinstalaci OS mi to chodilo,ostani hry mi taky chodi,dela to jen u nekterych her priklad medal of honor,cim to je.poradi mi nekdo jak to opravit? DIKY.
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
muzu jen znovu opakovat muze se mu to podarit rozjet ale u tehle starsich vga karet je reseno jako softwarova emulace.... ve starsich driverech obsazena urcite nebude,byva to pridavano az novejsich verzich
videl jsem to na starsi ati 8mb kvalita open_gl na ni nic moc.... pokud tam mas pci dej tam aspon nejakou starsi tnt2 pci nebo se pohledni po gf2mx pci pokud bude cenove vyhodna
,btw na co to pc pouzivas? na hry nebo jen na praci 
- bArDa
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zdar hele mam takovej problem s Quakem 3. Kdyz ho chci spustit napise mi to tuhle chybu s OpenGL
Initializing OpenGL driver
...WARNING: fullscreen unavailable in this mode
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Mam Windows Xp Service Pack 1 a moje grafarna ma Open GL 1.5 tak nevim v cem je problem.
Initializing OpenGL driver
...WARNING: fullscreen unavailable in this mode
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Mam Windows Xp Service Pack 1 a moje grafarna ma Open GL 1.5 tak nevim v cem je problem.
Intel Pentium 4(Presscot) 3.0 GHz, Kingmax 512 DDR2 RAM, Leadtek WinFast PX6600, Western Digital Caviar 160 GB, integrovaná zvuková karta 7.1, DVD palírna ASUS DRW 1604P
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ten q3 ktera je to verze? mas ji opatchovanou ? patch by mohl pomoci skus to nahodit na tu nejnovejsi co je a pak dej vedet.
http://www.fileplanet.com/33141/0/section/Quake-Series
http://software.filefront.com/Quake+3+A ... ation.html
http://www.fileplanet.com/33141/0/section/Quake-Series
http://software.filefront.com/Quake+3+A ... ation.html
- bArDa
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- bArDa
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: