Vsimol som si ze vacsina pouziva ako chladiace zariadenie CoolerMaster DXY-4C1XC, chcem sa opytat ci sa pripevnuje priamo na pasivny chladic?
Za radu vopred dakujem.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

heled, kdyz koukam do tveho popisu, tak se ti lisi vysledky od ATIToolu, to uz se to moc hralo, nebo to hazelo chyby, ze jsi to na ty frekvence nepretaktoval??xDodox píše:http://www.overclocking.cz/4um/

Beží to aj na tých frekvenciach ATiTool, ale nepotrebujem ich. Dostanem sa k PC iba cez víkend. Hrávam Age of Mythology: The Titans a postačujú mi i tieto frekvencie.Wiruz píše:heled, kdyz koukam do tveho popisu, tak se ti lisi vysledky od ATIToolu, to uz se to moc hralo, nebo to hazelo chyby, ze jsi to na ty frekvence nepretaktoval??xDodox píše:http://www.overclocking.cz/4um/

Podľa mňa je zbytočné ísť ma max. OC keď to nepotrebujem.Wiruz píše:haha, tak to jo, ja uz si myslel, ze ten atitool nasel nestabili frekvence![]()
todle chapu, taky to tak mam, ze nejsem na maximu grafiky

Pamäte mi nešli viac ako 362 MHz, po nalepení chladičov som dosiahol OC max. 380 MHz. O GPU ti neviem povedať (bude to určite obdobné), lebo tam som dal ventilátor hneď po kúpe karty.spigy11 píše:Tak jasne ze prehanat netreba nic, ale pokym to zlepsuje herne vlastnosti, tak sa to vyplati, ja napriklad som hral Battlefield 1942, na povodnej frekvencii 250/200 a sekalo mi to aj na medium detailoch, potom som sa s tym kus upravil na 270/230, a islo to ovela lepsie
.
Chcem sa opytat, ci sa da hlasenie AtiTool o maximalnom pretaktovani jadra zmenit, tym ze nanho namontujem chladic. Ci by mi to islo aj na napriklad 315

Na pasívoch už bola "lepiaca páska". Jedna z možností je, natrieť pamäte striebornou pastou do rohu kvapnúť sekundové lepidlo, alebo použiť teplovodivú obojstrannú lepiacu pásku (tuším ich vyrába firma 3M).spigy11 píše:Vdaka ze si sa ozval, inak za tie pasivy, daju sa zohnat v kazdom, obchode pc a kolko stoja? To ze si ich nalepil si myslel doslovne? alebo si ich niecim prepevnil?

Samozřejmě že se musej pasivy nalepit, jak jinak bys je tam chtěl připevnit????spigy11 píše:Vdaka ze si sa ozval, inak za tie pasivy, daju sa zohnat v kazdom, obchode pc a kolko stoja? To ze si ich nalepil si myslel doslovne? alebo si ich niecim prepevnil?