Tuhnuti Battlefieldu 2
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tuhnuti Battlefieldu 2
Do pc mi byla nainstalovana nova deska..... od ty doby co ji mam tak mi battlefield 2 chodi hrozne.....v nastveni 1024/768 bez AA, vse na medium mi jede tak 15-25 FPS ...... pred novou deskou bylo vse ok a slo to dat i na vetsi detaily bez vyrazneho spomaleni...nyni staci dat jen treba 2xAA a hra totalne zacne zatuhovat, pri otaceni se obraz seka jak kdyby se furt neco nahravalo pri delsim hrani se hra zacne sama od sebe jeste vic spomalovat teda aspo nse mi to zda...... Zkousel sem uz ovladace na gk, chipset, zvukofku....nic nepomaha...... v 3D Marku 2005 mi to dalo ted 3019 bodu(coz je dobry) .......hra je skoro nehratelna, hra se furt seka a tuhne, jako kdyby se furt neco nacitalo, ale disk nepracuje a je vklidu takze fak nevim....sem uz zoufalej a nevim si rady..... Wokna mam nove nainstalovany.....neni nekdee problem v graficky karte?! nebo v pametich?!
- pilarius
- Začátečník

No pameti bych projel nejakym testem:
http://www.memtest86.com
http://www.goldmemory.cz
Zkusil bych snizit pretaktovani karty a reinstaloval bych BF. Nejnovejsi ovladace na grafarnu urcite mas
, BF patchnutej asi taky.
Snizit swapovani na disk...samozrejme taky projet system, jestli nekde neco nenachytal a nakonec defragmentace disku.
Pak se ozvi
.
http://www.memtest86.com
http://www.goldmemory.cz
Zkusil bych snizit pretaktovani karty a reinstaloval bych BF. Nejnovejsi ovladace na grafarnu urcite mas
Snizit swapovani na disk...samozrejme taky projet system, jestli nekde neco nenachytal a nakonec defragmentace disku.
Pak se ozvi
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kotas
- Středně pokročilý

Kdyz jsi vymenil zakladni desku, tak si ten HDD doufam naformatoval a naistaloval vse znovu ne? Pokud ne, tak toto jasny problem. 
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Thellwin
- Administrátor

- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
3DMark 2005 mi dava okolo 3000 bodu....Thellwin píše:Walker píše:... Wokna mam nove nainstalovany...![]()
To Walker : Dělá to jenom tahle hra ? Co ostaní hry a benchmarky ?
Zkousel sem Far cry a dela to samy...chvilema to jede plynule a pak se to zacne desne skubat
fak nevim uz co delat.....jestli nainstalovat novej bios nebo tak neco....
- pilarius
- Začátečník

- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jj mam originalky obe...pilarius píše:A jiny ovladace nez 77.70 ? Ja mam na 6600 84.21 a vsechno v pohode. Alespon to zkus, kdyztak se vratis k temhle.
Jaky mas teploty komponent kdyz se ti BF2 seka ? Doufam ze mas originalku.
No grafiku pri max zatezi kolem 45 stupnu a procesor max asi 60-65....... ty ovladace teda zkusim...
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Tak zkus FW vypnout, dost často to dlá problémy.
AGP aperture size určuje kolik paměti z normální ramky bude vyhrazeno pro grafickou kartu pokud té dojde pamět vlastní. Pro tuhle kartu by bylo odeální natavit asi 128 MB.
Sideband adressing - taky můžeš zkusit vypnout
AGP aperture size určuje kolik paměti z normální ramky bude vyhrazeno pro grafickou kartu pokud té dojde pamět vlastní. Pro tuhle kartu by bylo odeální natavit asi 128 MB.
Goldnoob team proud member!
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ok zkusim to....hadam ze AGP aperture se ma asi hledat v biosu, ale tam skoro k AGP nic neni co bych moh nastavit krom Voltage a Frequency...Thellwin píše:Tak zkus FW vypnout, dost často to dlá problémy.
Tak sem zkusil to FW vypnout pres ovladace, ale problem kdyz dam "Pouzit" tak se mi to zase automaticky zakrtne takze to vlastne nemuzu vypnout....
Naposledy upravil(a) Walker dne úte 2. kvě 2006, 10:54, celkem upraveno 1 x.
- Thellwin
- Administrátor

- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: