VÝBĚR HDD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- romis
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
VÝBĚR HDD
čau lidi budu kupovat kompl a tak jsem se chtěl zeptat jaký pevný disk mám koupit.Mělo by to být 160 až 250 GB a určitě SATA popř.SATA2 a přibližná cena do 3500Kč.Chci něco kvalitního a jako každý jiný se snažím sledovat poměr cena/výkon.prosím poraďte.Já se teďka v oblasti pevných disků moc nevyznám.prosím o radu,díky
- Hoonzooid
- Začátečník

Hodí se to spíš do sekce Rady a doporučení s výběrem komponent....
Já osobně mám Hitachi Deskstar 7K250 160GB SATA a jsem spokojenej. Akorát při seekování o sobě dává vědět, ale to mi zas až tolik nevadí...
Jinak tady máš dredy označené jako Důležité - máš tam porovnání výkonu v HDTachu, poruchovost disků i dred, který se jmenuje Jaký disk koupit...
Já osobně mám Hitachi Deskstar 7K250 160GB SATA a jsem spokojenej. Akorát při seekování o sobě dává vědět, ale to mi zas až tolik nevadí...
Jinak tady máš dredy označené jako Důležité - máš tam porovnání výkonu v HDTachu, poruchovost disků i dred, který se jmenuje Jaký disk koupit...
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- romis
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
no ale já zas tak velký disk nepotřebuju
no ale já zas tak velký disk nepotřebuju
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: