VÝBĚR HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
romis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

VÝBĚR HDD

Příspěvek od romis »

čau lidi budu kupovat kompl a tak jsem se chtěl zeptat jaký pevný disk mám koupit.Mělo by to být 160 až 250 GB a určitě SATA popř.SATA2 a přibližná cena do 3500Kč.Chci něco kvalitního a jako každý jiný se snažím sledovat poměr cena/výkon.prosím poraďte.Já se teďka v oblasti pevných disků moc nevyznám.prosím o radu,díky
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Hodí se to spíš do sekce Rady a doporučení s výběrem komponent....
Já osobně mám Hitachi Deskstar 7K250 160GB SATA a jsem spokojenej. Akorát při seekování o sobě dává vědět, ale to mi zas až tolik nevadí...
Jinak tady máš dredy označené jako Důležité - máš tam porovnání výkonu v HDTachu, poruchovost disků i dred, který se jmenuje Jaký disk koupit...
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Ja mam taky Hitachiho T7K250 a je good, ale to ze neni tichej pri seekovani me trochu stve. Jinak skvely zkusenosti mam se Samsungama. A pokud chces jit az do 3,5k, tak to bude urcite 250GB, nebo se poohlidnout i po nejakym WD 320GB. Ty novy rady jsou celkem tichy a dost vykony.
romis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

no ale já zas tak velký disk nepotřebuju

Příspěvek od romis »

no ale já zas tak velký disk nepotřebuju
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No já jen že jsi psal "přibližná cena do 3500Kč" , za což koupís 320GB jak nic. 250GB jsou teď kolem 2500,- a říct že tak velkej nepotřebuješ-to třeba jen teď ale časem se může hodit.
romis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

HDD

Příspěvek od romis »

hmm třeba jo
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“