Samovolné vypínání LCD Samsung 193P+

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
malju
Nováček
Nováček

Samovolné vypínání LCD Samsung 193P+

Příspěvek od malju »

Několikrát se mi samovolne vypnulo LCDčko :shock: , nejdříve jednou za týden na několik sekund, dnes se vypnulo a musel jsem ho odpojit od sítě (měřil jsem zda do něj jde napětí ze zdroje), po opětovném zapojení asi po pěti minutách je zase vše normálne. Má někdo podobné zkušenosti, čím by to mohlo být, je to na reklamaci, když to tam donesu tak určitě pojede. Dík za každou radu
Maxximm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Maxximm »

Může být povytažený kabel z monu i z pc, pokud to je ok, tak už jedině tepelná závislost něčeho uvnitř monitoru, vadné spoje, videoprocesor...
Já bych neváhal a reklamoval. Na 80% se to bude zhoršovat.
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Jo, neco velmi podobneho jsem mel na LCD AOC 15", neresil jsem to, byl po zaruce a ja se ho zbavil. Ten panel se po case vypl a pred tim nez to udelal jeste naskocil obraz s barevnymi prouzky, asi se tam neco pomr****. Jo a zhorsovalo se to ze dne na den, fakt hnus. Pak se to uz stalo okamzite, jak po spusteni 3d nebo filmu. Kabel byl zasunut radne a jestli mas na to zaruku, tak uplatni sve pravo zakaznika.

EDIT: Rozhodne se tam neco prehrivalo, nebot po schladnuti panelu to zase jelo.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
malju
Nováček
Nováček

Příspěvek od malju »

Tak už jsem to "opravil" :-D náhodou jsem zavadil o kabelaž pod stolem a vypadlo to, tak jsem se pořádne podíval a sítová šnura od LCDčka nebyla úplně zasunuta do adapteru, tak jsem ji řádne zasunul a od té doby to ješte nevypadlo. Ta šnura musela být blbě zasunuta už od začátku, ale pravdepodobně pri občasném kontaktu nohy se sítovou šnúrou se to nějako hejbalo až to vypadlo na delší dobu a když jsem proměřoval napětí z adapteru tak jsem tím opět musel pohnout a kontakt se obnovil :old12:
Ted už jsem udělal takové opatření, aby se nohou nebylo možno dotýkat kabeláže. Dík všem za odpovědi :thumbsup:
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“