leadtek winfast 2000 expert

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Do záložky nastavení napiš:
pro Audio-Out Control Line: Line In (CD In)
pro Audio Recording Line: Line In (CD In)
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
vesničan
Začátečník
Začátečník

jj

Příspěvek od vesničan »

Patton píše:Do záložky nastavení napiš:
pro Audio-Out Control Line: Line In (CD In)
pro Audio Recording Line: Line In (CD In)
já tam nastavil front či co v tý kolonce a už to běží... díky za rady :)
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Zdravim
nejak jsem nepochopil, proc mi u teto karty moje PC nezvlada TimeShifting... dal jsem ho do beztratoveho formatu (plne rozliseni), tedy ciste jen ukladani videa na jine HDD a nezvlada to. Tedy zvlada to tak prvnich 5s potom se to zacne cim dal vice trhat. Pri sledovani PC mam vytizeni tak na 52 procent. A tak ten zbytek by snad mohl stihat prehravat video :)) Tedy mozna by bylo lepsi pouzit taky nejaky uplne kodek, ktery min vytezuje PC.. ale myslel jsem ze prave beztratova komprese bude vytezovat nejmene.. ale zase diky vysokemu toku dat.. to muze byt naopak.

Predem moc diky!
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

TimeShifting slouží pouze k jednomu účelu. A to k sledování pořadu, kde ti nikdy nic neunikne. Když si potřebuješ odběhnout, tak bys vlastně přišel o tu část pořadu, kdy jsi nepřítomen u monitoru. V tomto případě nikoli. Zastavíš si přehrávání pořadu, ale ten pořad se nahrává do dočasné složky na HDD. Až se vrátíš z místa, kam sis odběhnul, spustíš přehrávání a pořad se ti přehrává z HDD, z toho místa, kde jsi to přerušil. Na ten HDD zároveň plynou další videodata.
Ta složka v HDD je dočasná. Po vypnutí TimeShifting je automaticky složka vymazána - nezůstane po ní ani "ň".
Ústně se to vysvětluje lépe, než to hodit do písemné formy. Ale snad se to dá i z toho, co jsem nasmolil, pochopit.
Tam nelaboruj z žádnými kodeky. Dokonce pro přehrání v TimeShifting nepotřebuješ mít zdroj s PFC, ani jiné odrušení. Všechno se vyčistí přes systém PC.
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Patton píše:TimeShifting slouží pouze k jednomu účelu. A to k sledování pořadu, kde ti nikdy nic neunikne. Když si potřebuješ odběhnout, tak bys vlastně přišel o tu část pořadu, kdy jsi nepřítomen u monitoru. V tomto případě nikoli. Zastavíš si přehrávání pořadu, ale ten pořad se nahrává do dočasné složky na HDD. Až se vrátíš z místa, kam sis odběhnul, spustíš přehrávání a pořad se ti přehrává z HDD, z toho místa, kde jsi to přerušil. Na ten HDD zároveň plynou další videodata.
Ta složka v HDD je dočasná. Po vypnutí TimeShifting je automaticky složka vymazána - nezůstane po ní ani "ň".
Ústně se to vysvětluje lépe, než to hodit do písemné formy. Ale snad se to dá i z toho, co jsem nasmolil, pochopit.
Tam nelaboruj z žádnými kodeky. Dokonce pro přehrání v TimeShifting nepotřebuješ mít zdroj s PFC, ani jiné odrušení. Všechno se vyčistí přes systém PC.
s prominutim -> co to tady meles? Vzdyt na tohle jsem se neptal... tohle chapu. Hodne strucne receno me zajima zda mi na 1GHz bude nekdy (volba kodeku) moje PC zvladat obstojne timeshifting. Vice vyse.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

2 Skodik:
CPU by to zvladat mohlo pokud Ti toho na pozadi moc nepobeži ale daleko duležitejši je v tomto pripade RAM. Pokud to bude na PC co máš v podpisu tak pokud máš win nezaplácané tak by mohlo. Defragmentace přes pagedefrag by hodne zlepšila a swap nemej zakázanej.... :) me to šlapalo na Durexu 1200MHz 512RAM na LeadtekWinfast....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Dzin píše:2 Skodik:
CPU by to zvladat mohlo pokud Ti toho na pozadi moc nepobeži ale daleko duležitejši je v tomto pripade RAM. Pokud to bude na PC co máš v podpisu tak pokud máš win nezaplácané tak by mohlo. Defragmentace přes pagedefrag by hodne zlepšila a swap nemej zakázanej.... :) me to šlapalo na Durexu 1200MHz 512RAM na LeadtekWinfast....
samozrejme kdyz tohle testuju, tak je vse tak nejak povypinane... ale asi to mam fakt na hrane.. no. Na trvale pouzivani to neni.. jen chvilku, kdyz si che clovek odskocit, tak se to jeste da..

EDIT:
2Patton: no jsem myslel, ze to kazdemu dojde, ze jde o to PC z podpisu. A jinak jsem to tu imho i nekde psal (tento thread) ze je to 1GHz... ale nevim to presne.
Naposledy upravil(a) Skodik dne úte 6. zář 2005, 22:18, celkem upraveno 1 x.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Skodik píše:
Patton píše:TimeShifting slouží pouze k jednomu účelu. A to k sledování pořadu, kde ti nikdy nic neunikne. Když si potřebuješ odběhnout, tak bys vlastně přišel o tu část pořadu, kdy jsi nepřítomen u monitoru. V tomto případě nikoli. Zastavíš si přehrávání pořadu, ale ten pořad se nahrává do dočasné složky na HDD. Až se vrátíš z místa, kam sis odběhnul, spustíš přehrávání a pořad se ti přehrává z HDD, z toho místa, kde jsi to přerušil. Na ten HDD zároveň plynou další videodata.
s prominutim -> co to tady meles? Vzdyt na tohle jsem se neptal... tohle chapu. Hodne strucne receno me zajima zda mi na 1GHz bude nekdy (volba kodeku) moje PC zvladat obstojne timeshifting. Vice vyse.
Tvá otázka zněla:
nejak jsem nepochopil, proc mi u teto karty moje PC nezvlada TimeShifting... dal jsem ho do beztratoveho formatu (plne rozliseni), tedy ciste jen ukladani videa na jine HDD a nezvlada to. Tedy zvlada to tak prvnich 5s potom se to zacne cim dal vice trhat. Pri sledovani PC mam vytizeni tak na 52 procent. A tak ten zbytek by snad mohl stihat prehravat video ) Tedy mozna by bylo lepsi pouzit taky nejaky uplne kodek, ktery min vytezuje PC.. ale myslel jsem ze prave beztratova komprese bude vytezovat nejmene.. ale zase diky vysokemu toku dat.. to muze byt naopak.
O tvém CPU 1,0GHz ani slovíčko. Takže se příště lépe a přesněji vyjadřuj a hlavně se nerozčiluj. Tím si nepomůžeš, ostatní odradíš.
Maňána
Nováček
Nováček

Problémy s TV kartou

Příspěvek od Maňána »

Poraďte mi prosím někdo, zakoupil jsem kartu WinFast TV 2000 XP expert a po instalaci zkrátka nefunguje. Mám nainstalované XP a již při instalaci mi PC naznačil, že jelikož ikona programu není kompatibilní s winXP, nebude program správně fungovat. A taky jo. TV se spustí pouze napoprvé. Po jeho uzavření se již otevře jen upozornění, že došlo k chybě a zda má informaci o chybách odeslat. Nehledě na fakt, že nemohu ani napoprvé téměř nic naladit ani po připojení na anténu k televizi v domě. Když se podaří, lítám s anténou po pokoji jak trouba, aby bylo zrnění co nejmenší. Tuner však funguje nerušeně dál, i když s laděním to také není ideální. K dalšímu použití musím odinstalovat a nainstalovat znovu. Co s tím?
Maňána
Nováček
Nováček

Problémy s kartou

Příspěvek od Maňána »

Poraďte mi prosím někdo, zakoupil jsem kartu WinFast TV 2000 XP expert a po instalaci zkrátka nefunguje. Mám nainstalované XP a již při instalaci mi PC naznačil, že jelikož ikona programu není kompatibilní s winXP, nebude program správně fungovat. A taky jo. TV se spustí pouze napoprvé. Po jeho uzavření se již otevře jen upozornění, že došlo k chybě a zda má informaci o chybách odeslat. Nehledě na fakt, že nemohu ani napoprvé téměř nic naladit ani po připojení na anténu k televizi v domě. Když se podaří, lítám s anténou po pokoji jak trouba, aby bylo zrnění co nejmenší. Tuner však funguje nerušeně dál, i když s laděním to také není ideální. K dalšímu použití musím odinstalovat a nainstalovat znovu. Co s tím?
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Zkus aplikaci verzi 3.0.10.20 nebo 3.0.10.10
Nedoporučuji používat verzi 3.0.10.55
gish
Nováček
Nováček

Příspěvek od gish »

Zdravim, mám jeden dotaz ohledně TV karty WinFast 2000XP Expert. Projel jsem celý forum a přestože je tu dost témat týkajích se týhle karty tak odpověď na můj problém jsem nenašel.

Jde o to, že když nahrávám (do formátu VCD) tak všechno zpočátku běží v pohodě, ale tak po 10-15 min. se obraz začne sekat. Nevíte čím by to mohlo být?

Můj počítač: Intel Celeron 900MHz, 384 MB RAM

Dík za odpověď
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Jde o to, že když nahrávám (do formátu VCD) tak všechno zpočátku běží v pohodě, ale tak po 10-15 min. se obraz začne sekat. Nevíte čím by to mohlo být?
Buď ti běží něco na pozadí, nebo máš zaplý antivir Norton2005, 2006.
Ta síla CPU také nic moc. Zkus to do mpeg_2 na HDD.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

gish píše: Jde o to, že když nahrávám (do formátu VCD) tak všechno zpočátku běží v pohodě, ale tak po 10-15 min. se obraz začne sekat. Nevíte čím by to mohlo být?
Proč do VCD? Nahravej bud do mpegu nebo pres Huffyuv :)
VCD z toho pak mužeš udelat kdykoliv.
VCD je mpeg 1 nízké rozlišení a malý bitrade konstantní tok...nic mic:)
tady navod
gish
Nováček
Nováček

Příspěvek od gish »

Na pozadí mi nic neběží, dokonce jsem vypojil i síťovku, aby se mi nezačalo stahovat třeba něco z netu (antivir upgrade...).

Taky mě napadlo, že by to mohlo bejt slabym kompem :sad:

Myslel jsem, že VCD je nejlepší...dobrá zkusim ten mpeg-1 a uvidím...zatím dík
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

gish píše:Na pozadí mi nic neběží, dokonce jsem vypojil i síťovku, aby se mi nezačalo stahovat třeba něco z netu (antivir upgrade...).

Taky mě napadlo, že by to mohlo bejt slabym kompem :sad:

Myslel jsem, že VCD je nejlepší...dobrá zkusim ten mpeg-1 a uvidím...zatím dík
Podivej se na vytíženi CPU a RAM a hned uvidiš jestli PC stíhá.
Nahravej do Huffyuv nebo mpegu a pak z toho treba DivX, nebo co stim pak zamyšlíš jestli na to budes koukat v PC nebo treba na DVD prehravači atd.
gish
Nováček
Nováček

Příspěvek od gish »

Tak jsem zkusil změnit formát na mpeg-1 a je to stejný...pár minut OK a pak sekačka....

Koukal jsem na využití PC a když nahrávám tak to skáče mezi 45-75%, a to je v pohodě ne?

Chci, aby ten výsledek, co nahraju šel přehrát ve stolním DVD....
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

gish píše:Tak jsem zkusil změnit formát na mpeg-1 a je to stejný...pár minut OK a pak sekačka....

Koukal jsem na využití PC a když nahrávám tak to skáče mezi 45-75%, a to je v pohodě ne?

Chci, aby ten výsledek, co nahraju šel přehrát ve stolním DVD....
KOukal si na využití RAM nebo CPU?
MOžná nestíhá Hdd! zkus defragmentaci, nejlepe pagedefrag.Co máš za Hdd?
gish
Nováček
Nováček

Příspěvek od gish »

Koukal jsem na využití CPU, tady to máš vyfocený, takovej je stav když nahrávám:

http://putfile.com/pic.php?pic=5/12205265440.jpg&s=x402

Jinak můj HDD: HDD 20GB AT-bus WD200EB, Ultra ATA/100, 5400rpm
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

gish píše:Koukal jsem na využití CPU, tady to máš vyfocený, takovej je stav když nahrávám:

http://putfile.com/pic.php?pic=5/12205265440.jpg&s=x402

Jinak můj HDD: HDD 20GB AT-bus WD200EB, Ultra ATA/100, 5400rpm
Tak ono záleží na vyladěnosti celého PC, zkus ten Huffyuv kodek, ten je mín naročny na RAM a CPU ale zase 1h videa má kolem 12GB.
Ten Hdd, nic moc.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“